Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

A co tu dziś nikt nie zajrzał?:Zakręcony:

Witajcie!

U nas wczorajszy balik suuuuper wypadł, impreza była przy orkiestrze, mało tego że Amelka się wybawiła, to mamuśka też :D:D:D większość dzieci małych, więc trzeba było troche pobawić się z dziećmi....

Cafe no super że K. jednak przełożył wyjazd i uda się szybciej przeprowadzić, no pewnie działacie, co? :)

Gosia szkoda że komp jeszcze nie doszedł i nie dziwie się że się juz powoli denerwujesz...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

czesc kobitki

u nas dom wiariatow
a nawet dwa domy wariatow
jestesmy jeszcze na starym ale wiekszosc gratow juz na nowym
jutro juz bedziemy tam,mam nadzieje,ze bo zwariuje
na szczescie mamy bracia nam pomogli i dzieki temu naprawde sprawnie poszlo

co z tego jak rozpierucha taaaaaka
nie wiem gdzie co mam
a na dodatek olek ciagle pokasluje wiec zostawilam go w domu

no i te cholerne egzaminy akurat w ten weekend:Szok:

Witam!

U nas mrozi jak cholera, -15 rano :Szok: brrr, a ma być coraz to zimniej...
Amelka pojechała z dziadkiem do p-kola, jeszcze nie wiem jak tam dziś było...
A ja jeszcze siedze w domku, własnie zjadłam sniadanie i niedługo zmykam do roboty...

Cafe no widze że ostro działacie...super że mieliście pomoc...
szkoda tylko że Olasia akurat teraz kaszel dopadł :(
a Ty widze że pomimo tego zamieszania jeszcze masz chwile żeby tu zajrzeć ::):
mam nadzieje że jakoś poradzisz sobie na tych egzaminach....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Witam!

U nas mrozi jak cholera, -15 rano :Szok: brrr, a ma być coraz to zimniej...
Amelka pojechała z dziadkiem do p-kola, jeszcze nie wiem jak tam dziś było...
A ja jeszcze siedze w domku, własnie zjadłam sniadanie i niedługo zmykam do roboty...

Cafe no widze że ostro działacie...super że mieliście pomoc...
szkoda tylko że Olasia akurat teraz kaszel dopadł :(
a Ty widze że pomimo tego zamieszania jeszcze masz chwile żeby tu zajrzeć ::):
mam nadzieje że jakoś poradzisz sobie na tych egzaminach....

pewnie,ze mam chwile:D
do 15 jestem z dzieciakami
pozniej zawozimy ich do moich rodzicow i jade sprzatac:Szok:
a do 15 musze sie uczyc tylko nie mam pojecia jak przy tych moich trzech diablach
chyba jednak wieczorem zasiade

Hej,
melduje, że zyjemy, laski jeszcze z piątku na sobotę rzygały, ale od soboty jest spokój, żadncyh kup i wymiotów, mam nadzieje, ze już bedzie dobrze.
Siedzą w chacie i rąbie je na całego:Histeria:
A ja jestem mega przeziębiona, katar, gardło i łeb do tego pęka,.
Wybaczcie, z tylko o sobie, ale nie mam na nic sił, zajrze może wieczorkiem

hej
i ja sie melduje. weekend bez komputera. Dzisiaj powrot do rzeczywistosci. Rano marudzenie przed p-kolem:
Jestem chory!
Jest mi źle, bardzo źle!
Itp.
Ale co mial bidok zrobic, musial isc. Zawiezlismy go razem, ale mi serce peka jak go wprowadzam do sali :(
Wszystkie dzieci leca do krzeselek na sniadanie, a on jak cien za pania. Kompletnie zagubiony :(((
Pojechalismy rozejrzec sie za strojami na bal i sa w Relau, ale podjedziemy jeszcze do wypozyczalni.

A ja dzisiaj do gina na ktg. Trzymajcie mocno kciuki, zeby serducho bilo miarowo i prawidlowo.

Julek wszystkiego naj!!!

Cafe ja pierdziele. 3 dzieci, egzaminy, nauka i przeprowadzka. Bez komentarza :o_master:

Andzia super, ze dziewczyny juz wychodza na prosta!!! Dlugo jeszcze laski beda w domu?

Anielinka fajnie, ze bal udany! Amelka bawila sie z innymi dziecmi?
MAsz jakies fotki?

Nafaszerowałam się ferwexami i innymi cudami i próbuje robić obiad. Laski nawet w miare się bawią. Koniecznie chcą iśc na spacer, ale ja nie mam siły...te mrozy mnie przerażają:Padnięty:

Cafe i ja podziwiam!!!Ale sama wiesz, że im więcej obowiązków, tym lepsza organizacja, na pewno dasz super ze wszystkim rade!!!
A tego mieszkanka to Wam normalnie zazdroszcze:)

Magda
biedny Michu, ale może to dlatego, że miał długą przerwę od p-kola, jutro będzie lepiej.
Trzymam kciuki za KTG!!!

A laski chciałam jeszcze potrzymać, bo cały czas mają ścisłą diete, ale od wczoraj apetyt dopisuje i nadrabiają braki. j|edzą tylko określone rzeczy, ale w takich ilościach, że msakra, dziś na śniadanie zjadły po 6 skibek chleba z szyneczką:) później po 2 banany, kisiel i niezliczoną ilośc krakersów:)
Od 2 tygdoni nie dostały ode mnie żadnych słodyczy i już chyba o nich zapomniały, bo nawet nie sepią, tylko codziennie rano jest awantura o mleko:Padnięty:

Micha kreci to p-kola, a jednoczesnie strasznie to przezywa. Wole jak P. sam go wozi, bo tylko potem do mnie dzwoni i mowi, ze bylo ok. a jak ja to widze to masakra.

Bal mamy w srode. Nie mielismy kiedy wczesniej nic wypozyczyc, bo Michu byl obsypany po ospie. Ale cos wymyslimy. Odbiore mlodego i odprowadze go do P. na hale, a potem podjada do wypozyczalni, a jak nie tam to do Reala i tyle.

Ja mam wizyte o 15.40, wiec nic im nie pomoge.

Anielina Amelka jak prawdziwa ksiezniczka :) Pasuje jej taki stroj. Co do reszty to napisze na boku, ale tak mi sie cisnienie podnioslo, ze masakra.

Cafe K. zdazyl pomalowac pokoj?

My dzisiaj kupilismy dla Alki chusteczki nawilzane. hahaha. Ale mamty tempo zakupow :lup:

cafe82
zdjecia amelci wiedzialam na fb!
sliiiczne

kurde musze wykapac cala trojke
wczoraj odpuscilismy a dzisiaj tez nie bedzie kiedy
za chwile pod prysznic i na drzemke

Ja w zeszłym tygodniu prawie codziennie musiałam kąpać z rana laski i myć im włosy, a przy ich długości nie jest to proste, bo po nocce były zarzygane. Masakra:Padnięty:
A chłopaków jak dwa dni nie wykąpiesz to nic im nie będzie, z brudu jeszcze nikt nie umarł:Oczko:

magda_79
Andzia zdrowka dla Ciebie!
Mnie by nikt z domu na spacer nie wyciagnal. Jest mega zimno. brrr! Dzisiaj zalozylam mlodemu do p-kola spodnie od kombinezonu, bo rano masakra!

Powalil mnie apetyt lasek. 6 kanapek???? HAhaha. Szok. Michu slodyczy je bardzo malo, ale na sniadanie 1 kromeczka z maselkiem, skorka zostawiona :)

Magda obie starciły po 1,5 kg, więc nadrabiają straty::):
Dzisiaj po 2 skibach nie chaiałam już im więcej robić, ale błagały prawie na kolanach::):

Musze tez poszukać ocieplane spodnie, bo rano było -15:Szok:
A Stachu maszerował bez kalesonów, bo za Chiny nie chciał ich założyć:Histeria:

andzia
magda_79
Mnie by nikt z domu na spacer nie wyciagnal. Jest mega zimno. brrr! Dzisiaj zalozylam mlodemu do p-kola spodnie od kombinezonu, bo rano masakra!

Powalil mnie apetyt lasek. 6 kanapek???? HAhaha. Szok. Michu slodyczy je bardzo malo, ale na sniadanie 1 kromeczka z maselkiem, skorka zostawiona :)

Dzisiaj po 2 skibach nie chaiałam już im więcej robić, ale błagały prawie na kolanach::):

Michałod poczatku p-kola stracil 2 kg i za cholere nie chce nadrobic :)
Jak stoi w rajtach to tylko kolana na boki mu wystaja. hehe

A Stachu jak moj chrzesniak. Tez kalesonow nie zalozy i tyle, ze nosi spodnie z podszewka :lup:

magda_79
andzia
magda_79

Michałod poczatku p-kola stracil 2 kg i za cholere nie chce nadrobic :)
Jak stoi w rajtach to tylko kolana na boki mu wystaja. hehe

A Stachu jak moj chrzesniak. Tez kalesonow nie zalozy i tyle, ze nosi spodnie z podszewka :lup:

Oni to normalnie jak bliźniaki:lup:

kupilam naklejki do chlopcow sypialni
nidgy nie mielismy ciekawa jestem jak to wyjdzie
jak fajnie,to zamowie tez do bawialni

wzielam koty,czerwone i czarne
bo w pokoju beda lozeczka i czerwony regal

naklejki na sciane scienne LOS KOTOS koty 60 cm (2043678213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wybralismy kilka z tych od 109 ...

Kuzwa, poklocilam sie dzisiaj z P. o zakupy dla Alki. Dla niego nic nie jest potrzebne, bo juz przeciez wszystko mamy. Tak mi cisnienie podniosl, ze masakra. Mowie, ze musze namowic rodzicow na kupno dla małej jakiejs maty edukacyjnej. Mielismy dla mlodego, ale jej nie uzywalam, bo byla beznadziejna (prezent z mojej wczesniejszej pracy). To komentarz: ale po co wydawac pieniadze skoro jest stara w piwnicy? Cholera, w koncu to ja bede z nia siedziec. Skoro wtedy nie uzywalam, to teraz przeciez nagle nie zaczne. I tak jest ze wszystkim. Wrrrr!

magda_79
Kuzwa, poklocilam sie dzisiaj z P. o zakupy dla Alki. Dla niego nic nie jest potrzebne, bo juz przeciez wszystko mamy. Tak mi cisnienie podniosl, ze masakra. Mowie, ze musze namowic rodzicow na kupno dla małej jakiejs maty edukacyjnej. Mielismy dla mlodego, ale jej nie uzywalam, bo byla beznadziejna (prezent z mojej wczesniejszej pracy). To komentarz: ale po co wydawac pieniadze skoro jest stara w piwnicy? Cholera, w koncu to ja bede z nia siedziec. Skoro wtedy nie uzywalam, to teraz przeciez nagle nie zaczne. I tak jest ze wszystkim. Wrrrr!

a P co taki sknera sie zrobil:oczko:
a tak serio to jak juz alka sie urodzi to pewna jestem,ze sam bedzie latal i kupowal
zobaczysz

magda_79

Magda łączę się w bólu, bo ja od soboty mam ciche dni z K.
Nienawidze tego, wole wykrzyczeć co mnie gryzie, ale ostatnio nie moge się z nim dogadać, wkurza mnie tak, że ja pierdziele. Jak będe miała chwile to napisze na boku. W dodtaku mieliśmy towarzyski weeken, mieliśmy gości i byliśmy w gościach, a my ze sobą ani słowa nie zamieniliśmy.
Wczoraj tez była u nas kolęda, a my pokłóceni, paranoja:Kiepsko: