Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Maz mnie dzisiaj zabral do Biedronki na zakupy :sofunny:
A jaka to dla mnie atrakcja! Serio, 2 tyg w domu i czlowiek jakby go z buszu wypuscili. A od tego, ze nic sie nie ruszam to ledwo łażę. Jakbym juz w 9 m-cu byla :lup: Nawte nie ze wzgleu na duzy brzuch, ale wszystko takie luzne, nic nie trzyma. I jeszcze mloda doslownie miedzy nogami.

Andzia hehe. NAsmialam sie z komenatrza lekarza. Przynajmniej Cie uspokoil, ze to moze tak dlugo trwac. Ale wspolczuje, ze tyle czasu siedzisz z dzieciakami w domu.

U nas tez znowu kiszka. Rano pochwalilam, ze lepiej z Michała katarem, a tu pod wieczor stan podgoraczkowy, marudny. Bleee! MAm juz tez dosyc. Normalnie przy 37,6 nie dalabym syropu, ale na noc nie ryzykowalam. I znowu faszerowanie lekarstwami czego nie cierpie.

Rose fajne plany kawkowe na jutro :)
aaaa, w Biedronce kupilismy Michałowi naklejki na sciane z Autami. Pisze do Ciebie, bo wiem, ze Marcel tez lubi :) U nas od jakiegos czasu Michał meczyl o cos na sciane i dzisiaj jak na zawolanie. Tanie, bo 17,99, a jak przykleilismy to pol sciane zajete. Nawet jak mu sie znudza to nie szkoda za takie pieniadze.

Witam!

ooo a co ja dzisiaj pierwsza?:Zakręcony:
u nas dziś mrozisko, na term. -10 rano było :Niespodzianka: ale teraz wyszło słonko, więc typowo zimowa pogoda...

Andzia
ide na bok...
sił kochana:Całus: jak dziś nocka?

Magda ale mąż Ci atrakcje zafundował, no nie mogę :hahaha:
ale wcale Ci się nie dziwie...
a naklejki widziałam w Biedronce, były z Księżniczkami, bardzo fajne, duże i za mała kase...ale u nas mamy 2 ściany wolne i już są całe w najklejkach w Hello Kitty i nie mam gdzie tego walnąć:(

Rose fajne plany na dziś:yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ROSE666
Dzisiaj mlody niestety też nie chciał wejśc do sali, wczoraj pani odrywała go ode mnie, a dzisiaj była jego pani, ale mimo wszystko zobaczył inne dzieci i uciekł na korytarz. Dobrze, ze pani wyszła i wzięła go na ręce ::(:. Nie wiem co się z nim dzieje, w środę było ok, a ostatnie dwa dni coś strasznego.

ehh wiem doskonale co czujesz...
może te zachowanie ze względu na to że jest z innymi dziećmi...

u nas czasem tak bywa, że po godzinie 15 jak już większość dzieci idzie do domu, to panie łączą grupy i własnie grupa Amelki idzie do grupy II, Amelka wtedy jest przerażona :(
ostatnio akurat mój tata na to naszedł i mówił że Amelka płakała bo nie chciała iśc do tamtych dzieci:(

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
ROSE666
Dzisiaj mlody niestety też nie chciał wejśc do sali, wczoraj pani odrywała go ode mnie, a dzisiaj była jego pani, ale mimo wszystko zobaczył inne dzieci i uciekł na korytarz. Dobrze, ze pani wyszła i wzięła go na ręce ::(:. Nie wiem co się z nim dzieje, w środę było ok, a ostatnie dwa dni coś strasznego.

ehh wiem doskonale co czujesz...
może te zachowanie ze względu na to że jest z innymi dziećmi...

Nie wiem, być może, choc mnie w ogóle ani trochę taka histeria nie rusza. Wczoraj za ręce, nogi zaniosłam do sali i dzisiaj zrobilabym to samo! Mi się wydaje, ze on wczoraj wystraszyl się, ze siedzą 3 inne panie, których jeszcze na oczy nie widział i stąd ten lęk. Mam nadzieję tylko, ze nie czeka mnie najbliższy tydzień takich histerii.

Najgorsze, ze teraz znowu weekend i od poniedziałku może być szał od nowa. Ale nie nakręcam się, jakoś się przełamie, Po feriach będzie jego ukochany kolega i myślę, ze szybko się przestawi. Dzisiaj obiecalam jajko, jak będzie grzeczny, miałam nie dac, ale chyba dam i powiem,z ę był bardzo dzielny, bo jednak z rykiem ale poszedł.:lol:

Mam dzisiaj mega dużo spraw do załatwienia, a jestem w proszku jeszcze. Musze skoczyć do pracy, później wpadnie jedna koleżanka, zrobię obiad i zaraz następna. Startuję po ddtvn:mdr:

Magda ale monsz dba o urozmaicenie Ci życie:hahaha:
Zakupy w Biedronce, nono, pozazdrościć:lol:
A Michał może rzeczywiście osłabiony po ospie?
Zdrówka!!!
Ja z laskami tez miałam często takie uczucie jakby miały mi zaraz wypaść, dosłownie. Leż kochana w miare możliwości i odpoczywaj ile sie da!!!

Anielinka
u nas tez rano -10, normalnie szok. Człowiek zapomniał co to mróz:Oczko:

Rose może rzeczywiścei te płaczki Marcea to na widok nowych Pań. Dobrze, ze jesteś twarda, na pewno szybko się uspokoił!!!

a ja latam od rana
zalatwilam sprawy z przedszkolem-mam napisac wypowiedzenie i tyle
pani dyrektor chciala nam nawet miejsce zalatwic w innym-zlota kobitka
rozmawialismy tez z wlascicielem tego mieszkania-tez spoko
teraz przeniesienie licznikow,kablowki

teraz K pojechal do pracy
a kolo 19 ma przyjsc moja mama-polozymy chlopakow spac,ona posiedzi a my skoczymy po farmy i inne pierdy

aaaaa i olka nie puscilam do przedszkola,bo cos pokasluje:Szok:
ale moj ojciec go zabral przed chwila,alleluja

a ja musze,muuuuuusze do popopudnia przerobic dwa wyklady z finansow:Męki:

Cafe, ale zabiegany dzień przed tobą :Oczko: Dobrze, ze Olka masz z głowy. Z przedszkolem super i z dyr., az miło słyszeć, ze sa jeszcze tacy ludzie co chcą pomóc :yes:

Andzia biedna Zocha :Całus: ale jak przeszło Marysi, to Zosi tez minie, może ma bardziej wrażliwy żołądek.

Cafe kolega będzie na pewno, ale tak właśnie pomyślałam, że marcel będzie zostawał przed 7, i chyba będzie 3 dzieci o tej godzinie, ale trudno!

Idę zrobić kawkę i wstawię pralkę.

Cafe czyli decyzja z mieszkaniem podjęta? Super!!!
Na jakie kolory będziecie malować?
No i super, że tata zabrał Olka, niech mu kaszel szybko mija.

Laskom daje tylko probiotyk i próbuje im wciskać elektrolity, pow., że jak nie chcą Smecty to nie zmuszać. I ten Nifuroksazyd mówił, że bez sensu podawałam, mogłam nim tylko szkody narobić