Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia zoche i maryske??
a co sie dzieje?

Brawo. W nagrode prześlę Ci je na tydzień:)

A tak serio to nie wiem co się dzieje, już se dzisiaj poryczałam i to konkretnie.

Z. wymiotowała w nocy, ale ewidentnie coś jej na żołądku stanęło. Od rana super, humor i w ogóle.
M. zwymiotowała nad ranem, do tej pory w sumie 3 razy, ale taką samą wodą jakby i nie były to takie chlustające wymioty jak miała ostatnio.
No i boli ją brzuszek, poleguje, taka biedniusia jest.

Nie wiem od czego znowu to i czemu znowu razem???
Zaraz spróbuje dodzwonić się do naszego prywatnego lekarza.
Wczoraj na tym dniu babci pojadły sporo cukierków, może to im zaszkodziło, bo od soboty cały czas trzymałam im diete

Czesc dziewczyny:)
Ja na sekunde bo pewnie za chwile bede musiala kompa oddac P. Teraz jest na dworze z Yoko, a wiec korzystam;) Mam nadzieje, ze jeszcze w tym tygodniu bede miala swojego kompa, bom sobie kupila za pieniadze z "13" hehe no nie ogarniam wszystkiego jak musze kompa dzielic z P. :/ nie mam nawet kiedy mgr pisac. Dzisiaj przyjezdzaja tescie, bo jutro dzien babci i dziadka w przedszkolu... U nas jest podwieczorek dla babci i dziadka... tak dziwnie o 15:/ kurcze pewnie dzieciaki juz beda zmeczone... nie wiem... jakos dziwnie...
Andzia zdrowka dla dziewczyn!
Cafe zazdroszcze wam tej przeprowadzki;) fajnie ze decyzja podjęta:)

aaa Kuba dziekuje ciotkom za komplementa;)

hej
Dzisiaj czuje sie jak kupa :( Bleee! Noc mialam okropna. Nos zatkany, Alka uciskala na szyjke i sie denerwowalam, oczy zaropiale i musialam je odgruzowywac co godzine. Masakra. Nic nie pospalam. Przez to dzisiaj humor do bani i wszystko mnie od rana wk... JEszcze mlody o 6: wstawac, juz jest rano!!!
A jak wk.... jestem to niestety cierpi Michał. I ja i on mamy dosyc tego siedzenia w domu.
Dobra, juz nie marudze wiecej, bo inni maja gorzej.

Zeby bylo lepiej to od rana pochlonelam juz tyle zarcia, ze nak ilka dni powinno mi starczyc. Ciekawe bedzie wazenie u gina na kolejnej wizycie. Nic sie nei ruszam, tylko zre na potege :lup:

Nasz prywatny lekarz może nas przyjąc dopiero jutro, ale byłyśmy w przychodni. Maryśka już się rozbrykała, wszamała nawet całą sucha bułę, lekarka stwierdziłą, że to przez słodycze, którymi się wczoraj obżarły. Kazała podac Smecte i jeszcze przez tydzień stosowac diete.
Nie wiem, jutro jeszcze pojadę prywatnie do naszego pediatry...mam nadzieje, że sama distea wystarczy, bo mam już naprawdę dosyć:Płacz::Płacz::Płacz:
Tak się cieszyłam, że wyszłyśmy już na prostą, a tu klops...

Gosia super prezent sobie sprawiłas:great:
Fajnie, że dzień babci popołudniu, niektórzy dziadkowie jeszcze pracujący, a tak mają większą szansę dotrzeć.
U nas zrobili na 10-tą i praktycznie 90% dzieci poszło z dziadkami po występach do domu.

Magda współczuje::(: Lepszego samopoczucie i sił(sobie zresztą też).
A kiedy masz teraz wizyte u gina?
W te kilogramy jakoś nie wierze, ile masz na plusie, 5 kg?

Gosia kupuj kupuj tego kompa, bo Cie tu malo! Daj znac jak po Dniu Babci i Dziadka. Kiedy macie ferie?

Andzia ło matko! Zdrowka dla chorowitkow! Dziwne to faktycznie, bo co chwila cos :( MAm nadzieje, ze uda Wam sie umowic do tego Waszego lekarza!

Mei i tak niezla jestes z tym kontaktem. Ja nie wiedzialabym jak sie za to zabrac :lup:
I zycze, zeby siorka szybko wyszla ze szpitala i zabrala dzieci.
Wcale Ci sie nie dziwie, ze nie wytrzymalas i dalas klapa Filipowi. Ja pewnie zrobilabym to samo :lup:

andzia
Nasz prywatny lekarz może nas przyjąc dopiero jutro, ale byłyśmy w przychodni. Maryśka już się rozbrykała, wszamała nawet całą sucha bułę, lekarka stwierdziłą, że to przez słodycze, którymi się wczoraj obżarły. Kazała podac Smecte i jeszcze przez tydzień stosowac diete.
Nie wiem, jutro jeszcze pojadę prywatnie do naszego pediatry...mam nadzieje, że sama distea wystarczy, bo mam już naprawdę dosyć:Płacz::Płacz::Płacz:

Kurcze, szkoda, ze Wasz lekarz dopiero jutro. Wspolczuje.
Ale jak dla mnie troche dziwne, ze az tak po slodyczach? To ile one tego musialy zjesc.

magda_79
andzia

Kurcze, szkoda, ze Wasz lekarz dopiero jutro. Wspolczuje.
Ale jak dla mnie troche dziwne, ze az tak po slodyczach? To ile one tego musialy zjesc.

No dla mnie też troche dziwne, ale fakt, że od ponad tygodnia nie dostawały żadnych słodyczy, owoców itp, a wczoraj nażarły się cukierków na tym dniu babci i w domu jeszcze i m głupia jabłko dałam, zjadły chyba po 1,5.
Zośka generalnie ok, oprócz nocnego rzyganka.
A Marysia rano rzygała i miała już 4 cuchnące kupole
Mam dosyć:Płacz:

My ogladamy mecz i wlasnie wciagnelismy mega pizze. Mielsimy jechac gdzies cos zjesc, ale ja dzisiaj nie bardzo, bo młoda za bardzo naciska na szyjke i od razu brzuch twardnieje, wiec wolalam nie ryzykowac. A przy tym czuje sie okropnie. Od rana siedze z dupskiem na kanapie i tylko jem :((

Andzia ale kicha z tymi kupskami. Kuzwa, w koncu musi im to minac. Dziewczyny sie wymecza, a Ty pewnie jeszcze bardziej :(

Witam!

Mlody dzisiaj nie chcial zostac w p-lu, bo były tylko 2 osoby z jego grupy, ale zostawiłam go. Pojechalam do fryzjera i jestem zła. Wszystko miło i w ogóle, ale uprzedzalam nie chcę ciemnych wlosów, brązowych, rudych itp. oczywiscie co wyszły rude!:grrrrrr: ale sobie dobrze zrobilam:lup: oczywiście tak jak mowilam, musiałam obciąć 7 cm włosów, więc mam krotkie jak dla mnie. ehhh jestem zła! Mama chciała być miła i jak zapytałam czy rude to powiedziała, ze tylko refleksy, ale G jak mnie zobaczył to od razu palnął teraz moda na rudzielce?:grrrrrr: Licze tylko na to, że na blondzie szybko się to paskudztwo zmyje!

Andzia trochę dziwne, zeby aż tak od slodyczy. Młody też ma dietę i czasem obżera się bezlitośnie u mamy, ale bez takich atrakcji. Może skóra od jabłka??? Najlepiej sprawdź u lekarza prywatnie, będziesz spokojniejsza. Zdrówka dla dziewczyn!

Magda i ja nie widze kg u ciebie :lol: Wyglądasz bardzo ładnie i malo przytyłaś :yes:

Mei podziwiam za kontakt, ja nie mam w tym temacie bladego pojęcia:noooo:

Witajcie!

A u nas zima na całego się zrobiła, póki co jest ładnie, bo śniegu troche nasypało, jest lekki mrozik, także chlapy niema....
Dziś też byłam w pracy, później jak przyjechałam to wyszykowałam się i myknęłam po Amelke, później do wypożyczalni po strój na sobotni bal (będzie księżniczką, trudno sama sobie wybrała:Szok:)
później na małe zakupy, no i do domu, bałam się troche jechać po śniegu, nawet mój tata miał stresa hehe i chciał żebym z nim pojechała, ale dałam rade:Oczko: pomału, pomału i się wszędzie dojedzie :)

Andzia o mamo współczuje ponownego skranka i rzyganka:Padnięty::Histeria:
jakoś mi sie wierzyć nie chce żeby to po cukierkach...może jakiś wirus? ale jaki...hmm

Magda
proszę Cię!!! Nie narzekaj już że siedzisz i tylko jesz, bo i tak tego nie widać, jesteś szczuplusieńka, tylko zgrabny brzuszek i nic więcej....a jak Alicja się urodzi to szybko zrzucisz :yes:i znając Ciebie, to zaraz polecisz na jakiegoś ping ponga heheheh

Rose o kurcze współczuje nieudanej fryzury :Histeria: chociaż pewnie i tak fajnie wyglądasz, ale wiadomo że zawsze samemu sobie musi się podobać....ide na bok!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif