Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Ale miałam dziś czytania, super!

Magda ale ten czas leci, szok! przecież lada moment i będzie Ala "z nami"::):
mam nadzieje że jakoś uda Wam się zorganizować opiekę dla Miśka na czas pobytu w szpitalu...szkoda że rodzice i t. nie zaproponują żeby Misiek u nich nocował:(

Andzia dialogi lasek zarąbiste :hahaha: u nas lekarz był na topie, jak jeżdziłyśmy z Amelką na zastrzyki, wtedy robiła wszystkim lalką i kto nie przyszedł do nas, to każdemu fundowała zastrzyk :hahaha:

Cafe na pewno sobie poradzicie z przeprowadzką:yes: kto jak kto, ale Ty zawsze jesteś super zorganizowana!
A za wszystko co robisz(szkoła, dom, dzieci) Cie podziwiam że tak super sobie radzisz, brawa wielkie dla Ciebie!!!!:Całus:

Rose widze że przygotowania ruszyły pełną parą :D
uśmiałam się z tej kaligrafi :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

U mnie tez juz spokoj. Rodzice wyszli 10 min temu, a Michu od 5 min juz spi :)
P. wroci po 21.
Młoda okropnie napiera mi dzisiaj na szyjke, jutro NIC nie robie. Juz zapowiedzialam, ze obiad z pizzerii, a Michał zupe ma.

Anielinka pisz co u Was :) JAk Amelka?

Cafe ja wlasnie mysle nad koncepcja pokoju dzieci. Raczej trudno cos wymyslec, ale na pewno cos sensownego na zabawki musze znalezc, a i tak nie wiem jak oni sie tam oboje pomieszcza.
U Was super z bawialnia. Zawsze w Irlandii zazdroscilam, ze tam zazwyczaj maja takie playroomy.

Andzia zdrowka dla Zosi!

Bylismy na spacerze baardzo długim. Wróciliśmy o 19. Zdązylam naszkicować dekoracje zimowe, musze tylko pokolorowac sobie, ale to jak młody zaśnie. Po za tym miałam dzisiaj przeboje z fryzjerem, najpierw nie mogłam się dodzwonić, później zapisałam się w inne miejsce, a na koniec dostałam smsa, ze mój stary zakład przeniesiono gdzie indziej i nastapiła zmiana numeru. Już nic nie zmieniam, jadę tam gdzie się zapisałam. Mam nadzieję, ze nie będę rozczarowana. Musze obciąc wlosy do ramion na tzw. boba i jakos pofarbowac. Nie wiem czy dalej blond, czy coś innego. Aktualnie mam rudo-żółty blond :lol: i denerwuja mnie suche sterczące końcówki, które sama sobie spaliłam.

Magda łóżeczko fajne. Ja mialam z szufladą i było fajnie dopóki materac był na samym dole, jak już się go podnosiło to było widac co jest w szufladzie i strasznie zbierał się tam kurzi to już fajne nie było.
Moja kolezanka kupiła ostatnio zwykłe protse łóżeczko z Ikei, za nie wiele ponad 100 zł i powiem Wam, że jest piękne:)

andzia
Magda łóżeczko fajne. Ja mialam z szufladą i było fajnie dopóki materac był na samym dole, jak już się go podnosiło to było widac co jest w szufladzie i strasznie zbierał się tam kurzi to już fajne nie było.
Moja kolezanka kupiła ostatnio zwykłe protse łóżeczko z Ikei, za nie wiele ponad 100 zł i powiem Wam, że jest piękne:)

Dlatego znalazlam to lozeczko, szuflada jest zasuwana :)
Wlasnie ze wzgledu na szuflade chcemy takie, bo juz wlasnie te z Ikei ogladalismy :) Mi tez sie podobaja.

andzia
Magda dopiero teraz zauważyłam, że szuflada zasuwana. Fajne rozwiązanie:great:
A pokój maluchów będziecie robić tam gdzie teraz ma Michał pokój, czy u Was w sypialni?

Wlasnie o te szuflade sie rozchodzi.
A nie wiesz czy w tych ikeowskich lozeczkach pasuja zwykle materace. Takie standardowe. Bo patrze na wymiary i ja mam nowy materacyk 120x60, a tam sa podane wymiary lozeczka 124x68, czy jakos tak i boje sie, ze nie bedzie nam pasowal.

a pokoj u Michała. W sypialnie poszerzylismy szafe i wlasciwie pol pokoju jest w zabudowie. Zupelnie niefunkcjoonalny pokoj dla dzieci. Musza sie jakos u Michała pomiescic. NA razie lozeczko postawimy u nas, ale co dalej?
Jej, tak bysmy chcieli wieksze mieszkanie.

magda_79
andzia
Magda dopiero teraz zauważyłam, że szuflada zasuwana. Fajne rozwiązanie:great:
A pokój maluchów będziecie robić tam gdzie teraz ma Michał pokój, czy u Was w sypialni?

Wlasnie o te szuflade sie rozchodzi.
A nie wiesz czy w tych ikeowskich lozeczkach pasuja zwykle materace. Takie standardowe. Bo patrze na wymiary i ja mam nowy materacyk 120x60, a tam sa podane wymiary lozeczka 124x68, czy jakos tak i boje sie, ze nie bedzie nam pasowal.

a pokoj u Michała. W sypialnie poszerzylismy szafe i wlasciwie pol pokoju jest w zabudowie. Zupelnie niefunkcjoonalny pokoj dla dzieci. Musza sie jakos u Michała pomiescic. NA razie lozeczko postawimy u nas, ale co dalej?
Jej, tak bysmy chcieli wieksze mieszkanie.

Nie mam pojęcia jak z tymi materacami, ale zapytam koleżanki i dam Ci znać.
A dzieciaki się pomieszczą, w mniejszcyh pokojach żyją i dają rade:)