Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hello
ja od rana ogarnialam chate, polecialam z Michem kupic cos do obiadu i w koncu moge zasiasc z kawka i ciasteczkami.
Przechwalilam Michała wczoraj z tym spaniem. Dzisiaj pobudka przed 6 :lup: Co P. bluzgał :hahaha:

Cafe i dobrze, ze tak szybko dzialacie. Na pewno bedziecie zadowoleni. Juz sam metraz tamtego mieszkania jest zajebisty.
A co do zmiany p-kola to wcale Ci sie nie dziwie, ze sie martwisz. Juz ja siebie widze w takiej sytuacji :lup:

Andzia daj znac jak dziewczyny po wystepach.
Twoja kolezanka Aga do szpitala jedzie na badania, sparwdzic co i jak?

Laski wróciły, babcia mówi, że występy super, Pani jak zwykle wszystko pieknie przygotowała, były Jasełka, później występy dla babć i dzidkow i wspólne zabawy i konkursy. No i kawka i słodkości.
Niestety laski wróciły w fatalnym humorze, wcześnie wstały i są pewnie teraz zmęczone, fochy za fochem, do tego Zośce leci z nosa:Padnięty:

cafe82
dziewczyny dziekuje wam

pewnie odbieracie to jak chwalene sie z mojej strony,co?:oops:

ale zaczelam te studia i jak tylko kasa pozwoli to je skoncze
i tak latam-obiad,pielucha,kaszka...dwie strony wykladu:oczko:
parenting,deserek,pielucha i znow ze 3 pojecia z ekonomii:oczko:

Szczerze? Nawet przez sekunde bym tak nie pomyslala! Sama jestem z Ciebie dumna :lup:
I naprawde podziwiam, bo ja to leniuch jestem okropny!

ehe. Najwazniejsze, ze w tym wszystkim jeszcze czas dla nas znajdujesz :big_whoo:

magda_79
cafe82
dziewczyny dziekuje wam

pewnie odbieracie to jak chwalene sie z mojej strony,co?:oops:

ale zaczelam te studia i jak tylko kasa pozwoli to je skoncze
i tak latam-obiad,pielucha,kaszka...dwie strony wykladu:oczko:
parenting,deserek,pielucha i znow ze 3 pojecia z ekonomii:oczko:

Szczerze? Nawet przez sekunde bym tak nie pomyslala! Sama jestem z Ciebie dumna :lup:
I naprawde podziwiam, bo ja to leniuch jestem okropny!

ehe. Najwazniejsze, ze w tym wszystkim jeszcze czas dla nas znajdujesz :big_whoo:

Ani ja, no proszę Cie.
Mogę CI jedynie zazdrościć, że jesteś taqk dobrze zorganizowana, no i że chłopcy tacy grzeczni.
Co te dwie dzisiaj wyprawiają, to głowa mała.\I te ich dialogi, no posikac się mozna:Padnięty:

Witam!

Zawiozłam mlodego dzisiaj do przedszkola. Zaraz po niego jadę i może pójdziemy na spacer, bo jest sliczna pogoda.

Andzia super, ze występy udane. Jak dziadkowie zadowoleni?

Cafe kto jak kto, ale ty na pewno sobie poradzisz w mig z przeprowadzką :Oczko:

Miałam zajrzeć rano, ale okazuje się, ze mam tydzień na przygotowanie dzieci do jakiegoś występu. Szperałam w moich materiałach i szukam koncepcji. Coś tam wymyśliłam, ale będę musiała zrobić pompony:36_11_1: