Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
andzia

Pisałam obok o dziadkach

Doczytalam. Dlatego napisalam raczej ironicznie.
My sobie odpuszczamy wyjscia, bo jak mam sie stresowac to mam w dupie.
A ciekawe czy Twoi tak chetnie zostana jak W. nie bedzie, co?

Jezeli rzeczywiście pójdziemy to chyba poprosze t. Ona mi przynajmniej nie wypomina:)

No i tak robcie. Przynajmniej nie bedziesz sluchala, a bez problemu wyjdziecie.
My juz glowkujemy co robic jesli w nocy zaczne rodzic. Nie wiem co wtedy z Michałem :(

andzia
Anielinka super, że obyło się bez placzu:great:
Magda a nie rozmawialiście z rodzicami jak to będzie właśnie z porodem? A może teście? Oni nie pracują...

Moi raczej odpadaja, bo taty moze juz nie bedzie, a mama mieszka za daleko. To oczywiscie w przypadku nocnego porodu. Chyba zrobimy tak, ze ja bede sie szykowac, a P. pojedzie po swoja mame i ta do rana zostanie z mlodym. najwyzej do p-kola nie pojdzie i tyle. JEsli w dzien bede rodzic to moja mama wtedy juz podjedzie albo my do niej z Michałem. I ona z nim zostanie.
Ale jak wyjdzie w praniu to nie mam pojecia :(((

magda_79
andzia
Magda a nie rozmawialiście z rodzicami jak to będzie właśnie z porodem? A może teście? Oni nie pracują...

Moi raczej odpadaja, bo taty moze juz nie bedzie, a mama mieszka za daleko. To oczywiscie w przypadku nocnego porodu. Chyba zrobimy tak, ze ja bede sie szykowac, a P. pojedzie po swoja mame i ta do rana zostanie z mlodym. najwyzej do p-kola nie pojdzie i tyle. JEsli w dzien bede rodzic to moja mama wtedy juz podjedzie albo my do niej z Michałem. I ona z nim zostanie.

ja cie madzia czytam to nie moge uwierzyc,ze to juz za chwile
szooook,co?

cafe82
magda_79
andzia

szooook,co?

Ehh, szkoda gadac. Ciagle mi sie wydaje, ze jescze tyyyyle czasu, a tak naprawde to w czwartek juz bedzie 30 tc.
Z Michałem w tym czasie juz mialam wszystko kupione, zaczynalam prac, prasowac itp. A teraz nie mam prawie nic. Niby wozek czy wanienka po Michale. Ale jakies reczniki, pieluchy, kosmetyki :lup:

A mialam sie Ciebie pytac, bo Ty w temacie. Jaka cena jednostkowa za pieluche jest teraz korzystna? Czs zaczac kupowac, a ja czuje sie jakbym pierwszy raz to miala robic :hahaha:

cafe82
olek dobrze
oprocz olka okularki nosi jeszcze jego jedna z ulubionych kolezanek - dominika takze nie jest sam
panie pilnowaly,zeby nie sciagal czy nie dawal innym dzieciom

a dzien calkiem calkiem
chlopaki fajnie sie juz bawia,leja piszcza gryza ale sami potrafia sie zajac i z dobre pol godziny

Tak bym chciala mlodych w akcji zobaczyc!!! Nakrec ich troche i pokaz nam :)

magda_79
cafe82
magda_79

szooook,co?

Ehh, szkoda gadac. Ciagle mi sie wydaje, ze jescze tyyyyle czasu, a tak naprawde to w czwartek juz bedzie 30 tc.
Z Michałem w tym czasie juz mialam wszystko kupione, zaczynalam prac, prasowac itp. A teraz nie mam prawie nic. Niby wozek czy wanienka po Michale. Ale jakies reczniki, pieluchy, kosmetyki :lup:

A mialam sie Ciebie pytac, bo Ty w temacie. Jaka cena jednostkowa za pieluche jest teraz korzystna? Czs zaczac kupowac, a ja czuje sie jakbym pierwszy raz to miala robic :hahaha:

oj kochana roznie z tym
tymabdziej,ze dwojki np z pampersa to takie wielkie paki po chyba 90 szt
ale srednio to ok 50gr
my kupujemy tylko w promocji-mowie o pamperach
to paka 64szt za 45zl

ale zobacz sobie te rossmanowskie-nie wiem ile jest tych najmniejszych w paczce

ale zakrecilam,co?:lol:

magda_79
cafe82
olek dobrze
oprocz olka okularki nosi jeszcze jego jedna z ulubionych kolezanek - dominika takze nie jest sam
panie pilnowaly,zeby nie sciagal czy nie dawal innym dzieciom

a dzien calkiem calkiem
chlopaki fajnie sie juz bawia,leja piszcza gryza ale sami potrafia sie zajac i z dobre pol godziny

Tak bym chciala mlodych w akcji zobaczyc!!! Nakrec ich troche i pokaz nam :)

no musze wam pokazac
komedia

cafe82
my kuujemy tez te kartony

i zobacz sobie tez rossmanowskie chusteczki- w promocji 4paki po 12 zeta
i 80 szt w paczce,bo pampers daje teraz 64szt
te rossmanowskie sa jakby troszke bardziej suche ale super sie sprawdzaja

Oj dobrze,ze mi o chusteczkach przypomnialas. Zupelnie mi to z glowy wypadlo. Sprobuje tych chusteczek na pewno. Te Pampersowe mi jakos nie podchodzily. Z Mcihałem dlugo uzywalam Nivea Soft, ale teraz poprobuje innych.

magda_79
cafe82
my kuujemy tez te kartony

i zobacz sobie tez rossmanowskie chusteczki- w promocji 4paki po 12 zeta
i 80 szt w paczce,bo pampers daje teraz 64szt
te rossmanowskie sa jakby troszke bardziej suche ale super sie sprawdzaja

Oj dobrze,ze mi o chusteczkach przypomnialas. Zupelnie mi to z glowy wypadlo. Sprobuje tych chusteczek na pewno. Te Pampersowe mi jakos nie podchodzily. Z Mcihałem dlugo uzywalam Nivea Soft, ale teraz poprobuje innych.

tez lubie nivea ale drogie sa
i fajne jeszcze bambino-jak dla mnie ladnie pachna
czasem 2paki uda sie kupic za dyszke