Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda a odezwe się, a co:lol:
Chociaz ledwo żyje. Balowaliśmy do 5.30, a potem jeszcze pojechalismy do znajomych, którzy byli z nami na herbatke i w domu byliśmy przed 8:Szok:
O 12tej musieliśmy wstać, żeby jechac na msze za dziadka i do babci na obiad. Masakra, czekam, aż dziatwa padnie i tez ide legnąc.
A balety po prostu super, uśmiałam się, wytańczyłam:) Do dzisiaj boli mnie szczena:)

Do końca nie było wiadomo czy w ogóle pójdziemy, bo Maryśka w nocy z piątku na sobotę znowu wymiotowała, 3 razy, a od rana miałą sraczke. Pojechałam z nią jeszcze przed południem do lekarza, a ta nam zapisała Biseptol. W domu czytam ulotke, to lek przeciwbakteryjny podobny do Bactrim i przeciwskazania:biegunki. No myślałam, że padne. Dałam jej Smecte, probiotyk i czekałam. Od 14-tej nie było już kup, ale ja i tak chciałam zostac w domu. W . mnie opieprzyła, że przeciez ona sobie da z nimi rade itd. w końcu pojechaliśmy, cały czas byłam z W. w kontakcie, od soboty od tej 14-tej nie zrobiła juz zadnej kupy, w nocy tez juz nie wymiotowała, dzisiaj miała humor jakby nigdy nic. Mam nadzieje, ze tym razem jesteśmy już naprawde na prostej

Witam wieczorkiem...

A nam dziś dzień zleciał jakoś szybko i dobrze, bo nie lubie niedzieli...

Andzia super że impreza udana:) podziwiam Cię że zawsze do bladego świtu potraficie balować:)
oby Marysia już dobrze się czuła i wszystkie dolegliwości przeszły...
jak dzieci się spisały u dziadków???

Magda no super że Ala już od "małego" pozuje na okładkach :D:D:D
a z tą opieką Amelki to napisałam na boku....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

witam witam

anielinka ale fajnie,ze sie wybawilas i ze imprezka udana

andzia u was to widze imprezy trwaja coraz dluzej a raczej wy coraz pozniej wracacie do domu,po nastepnej w poludnie pewnie wrocicie:lol:
jak maryska?

madga hehehe ale sie usmialam z naszej ali...byc na ulotce w 18tc to meeega sukces!
a jak michu sie czuje?
a ty ?

mei uuuu szkod z tym kinem
a filipo w ogole usiedzial?
zastanawiam sie czy olas by sie potrafil skupic

a u nas wszystko dobrze
caly weekend bylam w szkole ale mam nadzieje,ze matma i angielski do przodu
w tym tyg maja byc wyniki
teraz mam jazde bo najwieksze kobyly przede mna

olek dzis puerwszy raz poszedl w okularkach do przedszkola
mam nadzieje,ze nic z nimi nie zrobi:Szok:

a co do mieszkania to gosciu z biura cos kuzwa kombinuje
najpierw mowil cos innego,teraz cos innego-odnosnie kasy
na poczatku powiedzial nam ,ze na dzien dobry 100zl urywa
teraz sie wypiera
zaczyna nas to wkurzac
dzisiaj ma sie odezwac,zobaczymy co powie

Hej,
posłałam całą dziatwe do przedszkola, mam nadzieje, że nie za wcześnie, ale Maryśka już naprawde super się czuje i sama chciała iść. Jutro mają dzień babci, a ona nie była na żadnej próbie.

Cafe
super, że egzaminy dobrze poszły:great:
A z mieszkaniem kiszka, najgorzej jak się człowiek na coś napali, jest nastawiony już na tak, a tu się zaczynają kombinacje...ech...może jednak wszystko jeszcze wyjdzie dobrze

Magda no Alicja wymiata od mełego:lol:

Mei
i ja jestem ciekawa jak to się stało, że P. z Wami poszedł?
Szkoda, że bajka średnia, ale ja podejrzewam, że gdybym zabrała laski to byłoby tak samo

Anielinka
po fotkach widać, że było gorąco. Super, że się wybawiłaą:)

Gosia kuruj się!!!

Rose super, że dziadkowie zadowolenie z prezentu. O Latraniku nie słyszałam, a to na pewno ten sam autor? Bo Milenium napisał Stieg Larsson

hej laski
prasowanie czeka, ale najpierw kawka z Wami :)
U nas w miare. Ja chyba gorzej niz Michał. Cala noc w plecy, juz kolejna. Przez caly dzien gardlo ok, a w nocy tak pali jakby ktos mi jakis srodek zrazy wlal. Do tego nochal zatkany i tylko szukam miejsca, zeby zasnac. Jak ja sie uloze to Alce nie pasuje :lup:

A Michał o wiele lepiej. Katar jeszze jest, ale chyba to cos do nosa pomaga, bo pomalutku do przodu. Krostki sie goja i mam nadzieje, ze w poniedzialek pojdzie do p-kola!
Szkoda mi go, bo juz znudzon na maksa.

Cafe sama jestem ciekawa jak Olas da rade w okularach w p-kolu. W domu nosi chetnie?
Jaki teraz masz egzamin?

Andzia hehe. Ale poszaleliscie!!! Super! Zaspiewalas "pojde boso"? :)
No i najwazniejsze, ze cała dziatwa juz w p-kolu. Odsapniesz w koncu.

Ehhh, a u nas ostatni tydzien luzu P. :((( Teraz pracuje tylko do 14 i 2 razy jedzie do Niemiec, a od poniedzialku powrot do rzeczywistosci, czyli jak wyjdzie o 7 to bedzie wracal po 21 :((

Witam!

G. wczoraj musiał pracowac, ale ja zabrałam mamę na zakupy i do kawiarni. Mlody zaliczył kulki, przy okazji zahaczylismy o h&m, G potrzebował buty, bo osttanio rozwalił swoje robocze....wróciliśmy o 21. Dzisiaj młody jeszcze w domu, jutro już chce do przedszkola, zawiozę go i zobaczę czy zostanie z innymi paniami. Z T, ciiiiiiiiiiiiisza. Już mnie to denerwuje! Nawet jakbym sama pojechała to moga spotkac mnie zamknięte drzwi przed nosem, więc w tej sytuacji nie wiadomo co robić. Obiad mam gotowy, lecimy zaraz z młodym do papierniczego, muszę zrobić dekorację do klasy i kupić sobie tusze do piór.

Cafe będe trzymała kciuki za wyniki. Szkoda, ze z mieszkaniem coś kręci facet, a już spakowałaś wszystko? Musicie dokładnie sprawdzić gościa.

Magda gratki dla małej modelki!! Szkoda, ze P. znowu będzie na pełnych obrotach. U nas wolne jest tylko na święta i w wakacje, więc przywykłam i nie marudzę. I szczerze zazdroszcze, ze P pracuje do 14, G jeszcze się nie zdarzyło. Przykre to jest, ze takie ammy czasy, człowiek pracuje na kilka etatów. Odbijecie sobie, jak wrócisz do pracy.

Andzia fajnie, ze imprezka udana. U nas niestety nie ma nic dla dziadków w przedszkolu, a szkoda. Tylko jedna grupa cos przygotowała przed feriami podobno.

Magda hehe, nie zaśpiewałam:lol: Ale śpiewałam różne inne rzeczy, ogólnie było mega wesoło:lol:
A kolega, który ostatnio ukradł mi buty, tym razem podwędził mi kolczyki. Jak już się zbieraliśmy do domu to je zdjęłam i nagle zniknęły. Tym razem od razu wiedziałam, że to on:)

Szkoda, że P. znowu będzie tyle pracował. A Tobie szybkiego powrotu do zdrowia:Całus:

Rose fajny dzień za Wami!!!
Zaintrygowałas mnie tą książką, ide dzisiaj do biblioteki i od razu zapytam czy mają coś tej autorki

Cafe 200 zł to sporo, no i jak rachunki małe to też fajnie. I mielibyście blisko do znajomych:)
Ciekawa jestem co z tego wyniknie,

A u mnie błogi spokoj. P. wrocil do domu, zjadl obiad i zabral Michała na spacer. Ufff! Chwila tylko dla mnie.

Rose ale fajny dzien za Wami! Jeszcze sa promocje?
JA juz jak dzikus, nie pamietam kiedy w sklepie bylam :lup:
a w pracy, znajac Ciebie, to bedziesz przygotowana w 100%!!!!

Cafe nooo, jak 200 zł mniej i za gaz nie za duze rachunki to super! Kiedy bedziecie podpisywac umowe? :)

Andzia a co Ty sie tak rozbierasz na tych imprezach, co??? :)

U Stasia jest dwóch kolegów i od pół godziny bawią się...z dziewczynami:Szok:
Normalnie szok, laski sa ponoc nawet grzeczne i ich słuchają:)

Magda u nas dzisiaj taki wiater, ze nie było szans na spacer.
A ja się wcale nie rozbieram, na każdej imprezie po jednej rzeczy:lol:

Znajomi nas namawiaja na jeszcze jedną zabawe karnawałową:) Nas długo namawiac nie trzeba, ale nie wiem co na to dziadkowie?

Witajcie!

Ja dziś od rana na pełnych obrotach, rano odwiozłam Amelke do p-kola, później pojechałam do roboty...jak przyjechałam to ogarnełam chałupe, zrobiłam obiad, a tata odebrał mi Amelke, no a teraz juz leże pod kocykiem:)

Cafe no to super jak udało sie utargować 200 zł. zawsze to coś....no i fajnie że opłaty zapowiadają się niskie, no i znajomi w pobliżu:) same plusy:)
i jak Olaś w p-kolu z okularkami sobie radził???

Magda szkoda że u P. teraz zapowiada się taki intensywny czas:(
ale niestey takie kuzwa czasy...ehh

Rose widze że przygotowania do pracy ruszyły:D
pewnie już nie możesz się doczekać, co?
jej jak ja ci zazdroszcze...ryczeć mi sie chce ą czasem na ten brak stałej pracy:((

Andzia no właśnie i ja miałam pytać co ty tak się "rozbierasz" na tych imprezach, aż boje sie pomyśleć co zrzucisz z siebie na kolejnej imprezce:lol::Oczko:
dobrze że już całą trójka poszła do p-kola...jak Marysia, nie miała juz żadnych akcji dziś???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
magda_79
hehe. Super, ze dziewczyny juz fajnie sie bawia z kolegami Stasia :)

Jak to co dziadkowie na Wasze wyjscie - niech sie ciesza z czesego kontaktu z wnukami :sofunny:
Powinni docenic, ze maja taka mozliwosc :hahaha:

A moi juz wrocili, młody polowe czasu marudzil :lup:

Pisałam obok o dziadkach

Doczytalam. Dlatego napisalam raczej ironicznie.
My sobie odpuszczamy wyjscia, bo jak mam sie stresowac to mam w dupie.
A ciekawe czy Twoi tak chetnie zostana jak W. nie bedzie, co?

magda_79
andzia
magda_79
hehe. Super, ze dziewczyny juz fajnie sie bawia z kolegami Stasia :)

Jak to co dziadkowie na Wasze wyjscie - niech sie ciesza z czesego kontaktu z wnukami :sofunny:
Powinni docenic, ze maja taka mozliwosc :hahaha:

A moi juz wrocili, młody polowe czasu marudzil :lup:

Pisałam obok o dziadkach

Doczytalam. Dlatego napisalam raczej ironicznie.
My sobie odpuszczamy wyjscia, bo jak mam sie stresowac to mam w dupie.
A ciekawe czy Twoi tak chetnie zostana jak W. nie bedzie, co?

Jezeli rzeczywiście pójdziemy to chyba poprosze t. Ona mi przynajmniej nie wypomina:)