Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Maryśka usnęla, bida moja mała....tak mi je żal. I martwi mnie to wszystko troche, ale do lekarza bez sensu jechać, nie powie mi nic więcej niż przez telefon

nie martw sie
to taka wirusowka glupia
czasem trwa 2-3 dni i jest naprawde ostro
a czasem tydzien i tak po trochu

a tak jak mowisz lekarka wiecej nic nie powie

niech spi sobie,to jej najlepiej zrobi

Witam!

My jeszcze dzisiaj w domu. Dzwoniła kumpela i z naszej grupy na ferie jest 2 dzieci tylko, reszta wymieszana z innych grup wiekowych i część grup w drugim przedszkolu. Odpuściłam zawożenie, bo do tamtego mam niezły kawałek, a i tak nie wiem nawet kto tam prowadzi zajęcia. Młody tylko by się męczyl i czekał do 15.

Andzia współczuję wirusówki:Całus: Oby szybko przeszło.

Cafe gratki za przedszkole, reszta pójdzie z górki, a Olasa faktycznie szkoda, ze będzie przeżywał na nowo, ale z tego co pamiętam tutaj nie miał większych problemów, więc szybko się zaadoptuje.

Magda super, ze pogoniliście Ospę.

Dzieki laski. No ale i tak się martwie. NIewiele dziś wypiła i boje się odwodnienia. Co prawda kupska były tylko dwa, ale jeszcze do tego rzyganko w nocy::(:

Rose ja kupiłam te ręczniki, które pokazywałam z napisami "Wycieram śmiało babci/dziadka ciało". No właśnie dziś już piątek, a one jeszcze nie doszły:Wściekły:
A moim babciom kupie w aptece jakieś witaminki

Zjedlismy naleśniki z jabłkami, mniam. Mlody uwielbia! Wczesniej zjadł miskę zupy ryżowej, jak widać ograniczenia plusują:Oczko: Pewnie jutro za to naje się czekoladek i żelków u dziadków:Kiepsko:

U mnie z witaminkami byłby problem, bo oni tam sobie sami kupują.....i nie wiem co dla mamy mojej....nicy jakąś tam doniczkę fajna widziała, ale 80zł kosztowała.....nie mam pomysłu