Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe u nas też jaja schodzą expresowo. Jajecznice uwielbiają wszyscy, a Maryśka na śniadanko tylko bułkę z jajeczkiem:)
A na sernik mam przepis od mojego kuzyna, jedliśmy u niego i dzieciaki po kilka kawałków wciągnęły. jak wyjdzie to wrzuce przepis obok:)

A teściu wstydliwy, serio. Mnie to się chyba boi:Oczko: Za to żona nadrabia za niego:)

Witam!

Juz 2 razy skasował mi się post:grrrrrr: chyba mam wirusa jakiegoś:nerw:

Ja dzisiaj wstałam mega niewsypana, spalam może 1,5 godziny, juz dawno nie miałam takiego problemu z zasnięciem.....Wyników jeszcze nie ma, dzisiaj mama znowu sprawdzi....mam nadzieję, ze do piątku będa. Młody został jeszcze w domu, kaszel trochę przeszedł, za to ma strupy dookoła ust, gdzies musiał się oblizać na wietrze.

My mamy tv u młodego i tak jak magda pisała, w nadmiarze nic nie szkodzi, trzeba tylko ten umiar znać, podobnie jest z kompem itp. U nas bajki od 18-19-30. A dzieci sa bardzo obeznane w komputerze, dla mnie to głupota wprowadzac zajęcia komp. w klasach 1-3, niektóre dzieciaki potrafią wszystko zainstalowac już w pierwszej klasie, inne za to nic nie potrafią, bo rodzice nie dopuszczali do komputera. I to jest głupie. Powinni wprowadzić w 4 klasie, wtedy mniej więcej dzieci są na rownym poziomie.

Mei super sobie poradzilaś z dzieciakami :yes: i dobrze, ze siorka dochodzi już do zdrowia. Filip pewnie był zakapior, bo nagle w domu pojawili się rywale :Oczko:

Cafe, Olas wygląda bosko w okularkach!

Andzia współczuję złego samopoczucia :Całus: U nas jaja głownie jem ja i G. Mlody nie lubi, podobnie jak mleka, śmietany itp. Z nim to w ogóle nie wiadomo co gotować. Teraz od 2 tyg. nie dostaje żadnych chrupek, żelków i kinderów. Nawet sztuki dziennie, a i tak je tak jak wcześniej.

Anielinka lipa z Dniem babci, u nas nie ma wcale......

hej
I ja sie czuje beznadziejnie. Bleee! Gardlo zawalone, katar, łeb peka :(
Za to Michał nadrabia :) Nie smarowałam go juz dzisiaj, nie wiem czy jeszcze to robic, bo juz wszystko pozasychane.
Oczywiscie zostal katar i kaszel i jutro podjedziemy do lekarza, zeby nie zostawiac tego na weekend.

Anielinka czekam na fotke Amelki :)

Andzia zdrowka i lepszego samopoczucia!

Cafe ale macoe super plany na popoludnie!!! I ja spragniona wyjscia z domu, bo nie pamietam kiedy wyszlam chociaz do sklepu.
Co do t. to szkoda słow. Ich strata!

Moi t. beda na Dniu Dziadka i Babci, ale ostatnio mnie tesciu rozbawil. Przyjechal doMilana i mowi do Michała: kiedy przyjedziesz do nas, bo babcia sie tak stesknila?
Na to ja: ze my siedzimy kazde popoludnie w domu i zapraszam ihc, niech odwiedza wnuka, bo daleko nie maja. A tesciu, ze nie, nie moga,bo babcia zajeta i zapracowana.
Nie to nie! Ostatni raz byli u nas na godzine na urodziny Michała.
Za to wczoraj Michał sie pyta kiedy przyjada, P. do niech zadzwonil, dal sluchawke mlodemu i ten prosi i pyta. A bbacia, ze nie wiedza, bo tyle zakupow itd.
No, ale w koncu bylo jej glupio i powiedziala, ze dzisiaj podjada.

magda zdrowka :Całus:
ciesze sie bardzo,ze michu juz lepiej
i daj znac jutro po lekarzu
a t niezla,hehehe-naprawde jest zajeta:oczko:

a przedszkole daaaaleko
K wiadomo roznie pracuje i rzadko sie wyrabia do 16
a moi rodzice pomoga pewnie ale tez nie zawsze-nie moge byc od nich zalezna
pewnie nie uda sie wczesniej
ale tez nie jest na 100% pewnie,ze dostanie sie we wrzesniu:Szok:

cafe82
magda_79
Cafe a do panstwowego nie ma szans? Moze warto zlozyc papiery i czekac na miejsce, co?

dzwonilam
oczywiscie papiery mozna zlozyc ale marne szanse
poza tym to juz w ogole kaaaawal drogi

musimy to przemyslec

Ja też bym próbowała, w wielu miastach bliźniaki mają pierwszeństwo.
Szkoda z tym przedszkolem, ale spróbuj jeszcze do tych dwóch innych, a od września, jak będziecie tam zameldowani to na pewno go przyjmą, będzie już 4-latkiem, wiec i szanse większe.