Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
wracamy do swiata :)
Noc zajebista. Zero drapania, jedynie kaszel. W dzien kaszle sporadycznie, mokro. Za to w nocy jak lezy to mu wszystko splywa i kaszle wiecej, ale i tak pospalismy super. Wstalismy ok. 8 :)
P. do pracy, ja troche oganelam, mlody polezakowal, ale juz wstal, wiec idzie ku dobremu.

Ehhh, a mnie nosi, bo P. codziennie prez ferie pracuje na hali i moglabym chodzic i ganiac za pilka, a tu klops :lup:
Za to moja gośka zawiozla do niego mojego chrzesniaka i P. sie nim zajmie :)

Cafe kujon, kujon! hehe zartuje! zajebiscie! Gratuluje! Ciesze sie jakbym sama to zdawala. To teraz trzymamy kciuki za sobote :)

Gosia ale Kuba bidok. Zdrowka dla niego! Ale paskudztwo sie przyplatalo.

Rose i dla Marcela zdrowka! Ciekawa jestem jak testy wyszly.

Andzia i dla Mary zdrowia! Niech juz w koncu trojca pojdzie z domu :)

Cafe, Andzia :sofunny: dobre teksty dzieciakow!

U nas tez powtarzanie po nas. JAk chce bajki i nie oglada to mu mowie: ogladasz czy nie, bo jak nie to wylaczam.
No i ostatnio ja wlaczylam DDTVN i czytalam ksiazke. A Michu do mnie: czytasz czy ogladasz? Bo jak nie ogladasz to wylacze!
hehe, nie bardzo wiedzialam co mu odpwoiedziec :lup:

Hej:)

U nas chlapa na dworze, już wogóle ten snieg mógł nie padać, bo po co, żadnego pozytku....blee
Dziś jade po Amelke do p-kola, a później odebrać strój :)
Amelka już od wczoraj wieczora przezywała ta zabawe i te przebranie że zasnąć nie mogła:Szok: już sobie wyobrażam co dzisiaj bedzie...:)

Cafe
gratki za egzamin! Super!

Gosia zdrówka dla Kubuli:Całus: też jesteś na zwolnieniu? czy P. z nim siedzi?

Magda uff dobrze że juz u Was wszystko na dobrej drodze...
a o piłce to póki co możesz tylko pomarzyć :oczko:

Andzia dobrze że już lepiej się czujesz, pewnie jutro M. będzie lepiej się czuła, więc może jest szansa że cała trójca poleci do p-kola:Oczko:
hehe u mnie tez są moje teksty powtarzane przez Amelke:D
często też słysze jak gada z lalkami tak jak Panie w p-kolu np "będziesz grzeczna czy nie, bo jak nie to pójdziesz do kąta":D:D:D

Rose zdrówka dla Marcela, bidny on z tymi choróbskami...:Całus:
jestem ciekawa jak te testy wyjdą...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka jaki w końcu macie strój?

I jak dla mnie moglaby być juz wiosna, sloneczko, wszyscy usmiechnięci, buty suche.....Ja wstawiam właśnie obiad i prosiłam mamę, zeby po drodze do domu odebrała wyniki.....mam nadzieję, ze będa w miare czytelne. Wstawiam zaraz obiad i mam zaproszenie na kawę, więc kolejny dzień towarzyski. Mlodemu spadla temp i ogólnie dobrze się czuje, bawi się itp.

anielinka
Hej:)

U nas chlapa na dworze, już wogóle ten snieg mógł nie padać, bo po co, żadnego pozytku....blee
Dziś jade po Amelke do p-kola, a później odebrać strój :)
Amelka już od wczoraj wieczora przezywała ta zabawe i te przebranie że zasnąć nie mogła:Szok: już sobie wyobrażam co dzisiaj bedzie...:)

Cafe
gratki za egzamin! Super!

Gosia zdrówka dla Kubuli:Całus: też jesteś na zwolnieniu? czy P. z nim siedzi?

Magda uff dobrze że juz u Was wszystko na dobrej drodze...
a o piłce to póki co możesz tylko pomarzyć :oczko:

Andzia dobrze że już lepiej się czujesz, pewnie jutro M. będzie lepiej się czuła, więc może jest szansa że cała trójca poleci do p-kola:Oczko:
hehe u mnie tez są moje teksty powtarzane przez Amelke:D
często też słysze jak gada z lalkami tak jak Panie w p-kolu np "będziesz grzeczna czy nie, bo jak nie to pójdziesz do kąta":D:D:D

Rose zdrówka dla Marcela, bidny on z tymi choróbskami...:Całus:
jestem ciekawa jak te testy wyjdą...

Anielinka, a w przedszkolu u was stawiaja dzieci do kąta??? U nas nie, nie wyobrażam sobie nawet.....jest tylko kara przy stoliku, trzeba odsiedzieć 5 minut.

Zaliczyłyśmy z Maryśką godzinny spacer, ale prawie cały czas marudziła, że ona chce sanki. Jak w końcu do niej dotarło, że nie ma śniegi i nie można jeździć na sankach, to zaczęła marudzić, że chce rower:Padnięty:
Teraz zjadła zupe, mam nadzieje, ze jej nie przeczyści, ale dziś jej ulubiona, brokułowa, więc nie miałam sumienia jej odmówić.

Magda baaaardzo się ciesze, że Michał już lepiej. I tobie życze lepszego samopoczucia. I kupcie se może tego Kinnecta, przynajmniej wirtualnie pouprawiasz sporty:lol:
Teksty Michała bezbłędne, jak zwykle mały mądrala:)

Roze u nas też kary przy stoliku, za ustawianie w kącie Panie w p-kolu mogłyby mieć problemy.

Anielinka u nas tez taka chlapa, wczoraj napadało sporo śniegu, a dzisiaj 2 stopnie na plusie i wszystko topnieje::(:
A jak Amelka w p-kolu? ZOstała bez płaczu?
Co Ty robisz całymi dniami, że Cię tak mało tutaj?

andzia
Magda baaaardzo się ciesze, że Michał już lepiej. I tobie życze lepszego samopoczucia. I kupcie se może tego Kinnecta, przynajmniej wirtualnie pouprawiasz sporty:lol:
Teksty Michała bezbłędne, jak zwykle mały mądrala:)

Roze u nas też kary przy stoliku, za ustawianie w kącie Panie w p-kolu mogłyby mieć problemy.

Anielinka u nas tez taka chlapa, wczoraj napadało sporo śniegu, a dzisiaj 2 stopnie na plusie i wszystko topnieje::(:
A jak Amelka w p-kolu? ZOstała bez płaczu?
Co Ty robisz całymi dniami, że Cię tak mało tutaj?

Andzia w sumie to za wiele nie ma różnicy w tym, ale tak jak piszesz moglyby mieć problemy...nawet nie powinno uzywać się sformułowania "masz teraz karę"......a tak posiedzisz sobie przy stoliczku i się zastanowisz :Oczko:

ROSE666
Andzia super ze spacerem....my może też się przejdziemy po obiedzie.....piekłaś kiedyś piersi z kurczaka w marynacie z jogurtu? Wczoraj widziałam taki przepisi w programie mistrzowie kuchni i dzisiaj eksperymentuję....

Ja robie piersi z kurczaka w marynacie z jog. nat. i później pieke je z ananasem. Później wrzuce przepis

hehe. rose skaczesz ile mozesz, ale tak jak piszesz z palcow, na ugietych kolanach, bo jak o to nie zadbasz to beda bolesne problemy.

JA nawet nie wiem jakie u nas w p-kolu sa kary. Podejrzewam, ze Michał jeszcze zadnej nie mial :)

wiecie, ze u nas jeszcze ani razu sniegu nie bylo??? Raz tylko przez 15 min, wiec sie nie liczy. Dzisiaj sucho i piekne slonce!

andzia kicha z kinectem, bo wlasnie tam tez trzeba sie ruszac, to nie jest na siedzaco. Jestem ludkiem z ekranu i on robi dokladnie to co Ty. Wiec jak jest bieg na 100 m to zapieprzasz w miejscu ile sie da, a on biegnie w tym samym tempie na biezni :)

Maryska znudzona, bo sama z Toba :) Chyba niezbyt przyzwyczajona.

Magda wiem, ze trzeba robić to co ten ludek, aż taki przygłup nie jestem:lol: Ale możesz np. popływać na grzbiecie, to w ciąży wskazane:hahaha:

A Maryśka może i znudzona, ale jak jest sama to jest super grzeczna, z Zośka ostatnio dużo trudniejsze życie.
Teraz cała trójca maluje laurki dla babć.

A Stachu właśnie stanął nade mną i przeczytał na głos mojego całego posta:Szok:
Normalnie już żadnych tajemnic nie można mieć:)

andzia
Magda wiem, ze trzeba robić to co ten ludek, aż taki przygłup nie jestem:lol: Ale możesz np. popływać na grzbiecie, to w ciąży wskazane:hahaha:

A Maryśka może i znudzona, ale jak jest sama to jest super grzeczna, z Zośka ostatnio dużo trudniejsze życie.
Teraz cała trójca maluje laurki dla babć.

A Stachu właśnie stanął nade mną i przeczytał na głos mojego całego posta:Szok:
Normalnie już żadnych tajemnic nie można mieć:)

:sofunny::sofunny::sofunny:

No prosze, jakiego masz malego szpiega :)

cafe82
andzia a stachu siedzi na kompie?
pozwalacie mu?

nasz siostrzeniec siedzi caly czas:Szok:
zaczelo sie od tego jak jako trzylatek juz potrafil cos tam robic
i wszsyscy tacy dumni,taka podnieta a teraz nie moga go ogarnac

my olkowi nie pozawalamy
zreszta on sam jakos nie jest zainteresowany

No siedzi, siedzi.
W dni wolne od p-kola to nawet i godzine, czasem półtorej jak mu się nudzi. Ale zdarza się, że i tydzień nie siedzi.
On też umiał już grać jak miał 3 latka, ale na początek robił np coś takiego
Gra dla dzieci - Pokoloruj motylka
Lasek do kompa nawet nie dopuszczam:)