Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
ja na szybko, bo Michał nie daje mi odejsc nawet na minute. Noc koszmarna. spalam moze w sumie z 2h, co chwila krzyczal, trzymalismy mu rece, nie wiem ile razy go smarowalam w nocy. Do tego ten pieprzony katar i nad ranem goraczka. P. w pracy, a ja dalej walcze, bo w dzien wcale nie jest lepiej.
Nie wiem jak mu pomoc i iedy to sie skonczy.

Do tego mnie rozlozylo, gardlo mam mega zawalone :(

Cafe super, ze Olas zdrowy!

Witam!

Mnie dzisiaj od rana boli głowa, mam jakąś migrenę, bo nie mogę głowy pochylić nawet, zaraz mnie na wymioty bierze:Kiepsko: Moze przez ta pogodę....wzięłam ketanol i czekam, aż zadziała bo oszaleję.

Magda współczuję nocki :Całus:

Anielinka zazdroszczę takich szybkich spadków wagi:yes: tylko już nam nie chudniesz, bo znikniesz za chwilę :Oczko:

U nas dzisiaj leje deszcz ze śniegiem:Kiepsko: Chciałam zawieźć młodego do przedszkola, ale na miejscu okazało się, ze dzisiaj ma zajęcia pani ze starszaków, której nigdy na oczy nie widział i były 2 dziewczynki z grupy tylko, reszta wymieszana......i młody nie chciał zostać...dodatkowo w innej sali....i zabrałam gada do domu.

ROSE666
Witam!

Mnie dzisiaj od rana boli głowa, mam jakąś migrenę, bo nie mogę głowy pochylić nawet, zaraz mnie na wymioty bierze:Kiepsko: Moze przez ta pogodę....wzięłam ketanol i czekam, aż zadziała bo oszaleję.

Magda współczuję nocki :Całus:

Anielinka zazdroszczę takich szybkich spadków wagi:yes: tylko już nam nie chudniesz, bo znikniesz za chwilę :Oczko:

U nas dzisiaj leje deszcz ze śniegiem:Kiepsko: Chciałam zawieźć młodego do przedszkola, ale na miejscu okazało się, ze dzisiaj ma zajęcia pani ze starszaków, której nigdy na oczy nie widział i były 2 dziewczynki z grupy tylko, reszta wymieszana......i młody nie chciał zostać...dodatkowo w innej sali....i zabrałam gada do domu.

I kto to mówi:lol: największa chudzina nasza:hahaha:
a waga teraz tak szybko mi nie spada, bo tak zaglądam w notesik i widze że 2 kg miesięcznie, więc ok!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej:)

U nas posypało troche śniegu, obiecałam Amelce po p-kolu sanki, ale widze ze wcale tak duzo go niema, bo chodniki już czarne:( ale chociaż troche po podwórku ja pociągam, bo nie wiadomo jak z ta zima będzie w tym roku...

Magda współczuje nocki:Całus: biedny Misiek z tym swędzeniem...
a Ty Madzia koniecznie położ się razem z Miśkiem i zdrzemnij :yes:

Cafe no to super że kaszlu już nie ma i Olaś pomaszerował do p-kola:)

Rose oby głowa szybko przestała boleć....
fajne popołudnie Wam się zapowiada!

Hej,
laski sprzedały mi wirusa i cały dzień zdycham. Nie mam ani sraczki ani rzygaczki(a szkoda, bo może coś by z wagi spadło:oczko), ale czuje się jak kupa, pół dnia przeleżałam, bo nia miałam siły stać. Jeździ koszmarnie po żołądku, brzuch napieprza, odbija mi się starym jajem itp.
Laski na szczęście już ok, wiec jutro idą do p-kola.

Cafe ale super z mieszkaniem. A powiedz mi tam jest kuchnia? Jakies meble? Czy wszystko musicie zrobić od podstaw?

Anielinka
byłyście na sankach? K. wrócił dzisiaj wcześniej, dzwoniłam po niego, bo tak się źle czułam i zabrał laski na 1,5 h do lasu, ale miały frajde:)

Andzia zdrówka :Całus: dobrze, ze K zabrał dziatwę.

My wróciliśmy przed chwilą, młody moczy się i zaraz do wyrka, muszę jakiś rytm jemu wprowadzić, zeby się przestawił w lutym. Nie wyrobię, jak będzie latał do 22 po domu :Padnięty:

Cafe super, ze wszystko gra :yes:

W biedronce były skakanki z licznikiem:mdr:, kupiłam sobie i będę codziennie skakać, podobno szybko chudna uda i pośladki :Oczko: Póki co poskakałam 15 minut, ale zawsze coś....':lol:

Cafe łe no widze że już wszystko z meblami masz obcykane :Oczko:
no i super, ze wszystko gra i trąbi:D

Andzia zdrówka:Całus: oby szybko przeszło...
dobrze że K. dzieci wybiegał po lesie:)
na dworze wkońcu nie byłyśmy, bo już chlapa się zrobiła:lup:

Rose nie wiedziałam że skakanki z licznikiem też są:D
skoro mówisz że dobrze robi na uda i pośladki, to cos dla mnie:)
ja od jakiegos czasu troche sobie skacze na trmpolinie:D zawsze to coś...:)

Andzia bidulo! Zdrowka! Faktycznie lepiej, zeby Cie przeczyscilo, wtedy by nie bolalo :(
Dobrze, ze chociaz laski zdrowe i jutro pojda do p-kola, a Ty odpoczniesz.

Anielinka 2 kg na m-c to idealne chudniecie. Do tego trampolina :) nono!

Rose kobito, z czego Ty chcesz jeszcze chudnac? Chyba nie z nog i posladkow???

Cafe hehe, juz naprawde jedna noga jestes w nowym mieszkaniu. Ale dobrze zrobilas, bedzie mniej do przewozenia i tamte rzeczy zwieziecie juz na spokojnie. Naprawde mieszkanko super!

A u nas pol dnia koszmaru, a druga czesc troche lepsza. Rano przelezelismy, Michał chwile sie przespal. A ogolnie to tylko slyszalam: mamusiu, swedzi albo mamusiu, chce sie poprzytulac!
A mnie rozlozylo, goraczka, gardlo i nochal zpachany.
Cale szczescie rodzice przyjechali z obiadem ok. 15 i zostali do 19.30, wiec juz tylko odpoczywalam. Michu sie rozkrecil i bawil z moim tata, pomogli mi go wykapac, posmarowac, ja sie wykapalam, wiec super.
Niestety mlody ciagle goraczkuje :( Ciekawa jestem jak dzisiejsza noc.
Teraz zasnal, wiec jak biegiem do Was, bo znajac zycie za kilka minut bedzie mnie wolac. A P. jeszcze na treningu.

Hej,
Maryśka zrobiła z rana znowu dwa luźne kupska:Kiepsko: Zośka ze Stasiem poszli do p-kola, ja już lepiej, jeszcze coś po żołądku jeździ, ale sto razy lepiej niż wczoraj.
Nie wiem czy doczekam dnia, aż cała trójca pójdzie znowu razem do p-kola???

Cafe widze, ze ostro sie napaliłaś:) Mieszkanko naprawdę superowe i w super cenie, więc mocno trzymam kciuki, żeby się udało!!!
Magda ale jesteście biedni:Całus: Duuużo zdrówka i dla Ciebie i dla Miśka!!!:Całus:
Rose skakanka super pomysł, może i ja zacznę skakać?:)
Anielinka naprawde super Ci waga spada, ja też nie mam 50 kg z hakiem::(: Wczoraj przez cały dzień zjadłam zaledwie kawałek suchej bułki, a dzisiaj na wadze tyle samo co wczoraj rano::(: Paranoja, co?