Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Noc koszmarna. Michał sie rzucal, nie mogl oddychac, a co sie odblokowalo to splywalo do gardla i okropnie kaszlal. Nie wiem czy w ogole cos pospalam :( No i jeszcze goraczka sie przyplatala :( Dzisaj juz lepiej. Wiadomo jak to w dzien, troche woda z nosa zaczyna leciec, nie kaszle, nie ma goraczki. Rozrabia, biega. Za to jedno oko znowu czewrone i troche zaropiale.
Chyba ten katar jak nie ma ujscia to takie spustoszenie robi.
dzisiaj wpadaja do nas rodzice, przyjada juz z obiadem, ja tylko wstawie ziemniaki :)

Rose wszystkiego naj i przepraszam, ze tak pozno :)

Magda oj biedny Michu z tym katarem, oby mu szybko przeszło!!!
A z obiadem super:great:

Cafe myślę, że im szybciej ich odsmoczkujecz tym lżej to przejdą. MOje laski tez miały smoki tylko do spania, ew. na spacer i tak to przekłądałam, przeciągałam, aż w końcu ciumgały je do 2,5 roku i odsmoczkowanie było koszamrem.

Widziałyście, że w kinach jest film "Dziewczyna z tatuażem"?
To na podstawie 1 części Milenium. KOńcze już III część-laski książki po prostu rewelka!!! i ściągnęłam wszystkie trzy części filmów, zrobimy se dzisiaj ze starym wieczór filmowy::):

Hej:)

U nas pogoda okropna, wieje mroźnym wiatrem i co chwile śniegiem zawiewa...brrr
My dopiero co wróciłyśmy do domu, pojechałyśmy specjalnie za strojem dla Amelki, koszt nowych to 60-80 zł. w sumie i tak za 2 stroje wydam 60 zł. bo wypozyczenia jednego to 30 zł. a na dwa bale musze mieć...no ale przynajmniej będzie miała inne, żadnych fajnych biedronek, pszczółek nie było, za to bardzo spodobała mi się Myszka Miki::): no i najważniejsze Amelce też się spodobała, więc ją wybrałyśmy:)

Magda biedny Misiek z tym katarem:(
super z obiadkiem dziś mieliście:)

Andzia miłego seansu wieczorkiem :)
dobrze że kapole u M. minęły...uff

Cafe fajnie ze juz nocki coraz to lepsze u Was...

Rose spóźnione życzenia imieninowe :Nieśmiały: Dużo zdrowia, szczęścia i miłości!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!

U nas od wczoraj pada śnieg:Histeria:, jest szaro, buro i ziiimno!! Cały dzień wcinam slodycze i chodze nabuzowana, nie wiem czemu:nerw: G. wczoraj pracował do późna, dzisiaj też wróci po 23:grrrrrr:

Magda super z obiadkiem :yes:

Cafe my porzuciliśmy smoka po roczku i to chyba najlepszy moment...u nas zjadły kury i już :lol:

Anielinka pokaż strój koniecznie!

Andzia skąd ściągałaś?

WItam niedzielnie,
Mary ska znowu ma takie pierdki...kupy żadnej, ale po każdym pierdku majtki do zmiany...

ANielinka zajebisty strój i opis też:) Kupiłabym go, ale obawiam się, że może być za mały:)

Cafe skończyłam III część, siedziałam wczoraj do 2 w nocy, nie mogłam sie powstrzymac, żeby nie przeczytac do końca. Wiem, że się powtarzam, ale już dawno żadne książki mnie tak nie zauroczyły. I jestem na 100% pewna, że gdyby Stieg Larson żył to powstałyby dalsze losy panny Salander. Obejrzeliśmy też z K. pierwsza cz4esc filmu, oczywiście troche pozmieniane fakty, duża częsc pominieta, ale i tak film całkiem dobry:)

hej
U nas chorobowa masakra!
Michał nie tylko ma goraczke, katar i kaszel. Do tego zapalenie spojowek i .... ospe!!!
Bylismy u lekarza, ale trafilam na jakiegos konowala i nawet nie che mi sie opisywac. Od razu antybiotyk zapisal, bo Michał ma zaczerwienione gardlo!!! Porabany!

Oczywiscie polowy recept nie kupilam. Jutro jak Michał bedzie dalej goraczkowal to pojdziemy do naszego i tyle.

No, ale co do ospy to ja wymodlilam, bo bardzo chcialam, zeby przeszedl zanim Ala sie urodzi. Wyglada przesmiesznie, bo najwiecej ma na twarzy i co chwila wyskakuje cos nowego.

Wlasnie P. przylecial, ze piwnice nam zalewa!!! :lup:
Mam dosc wrazen na dzisiiaj.

Magda to mnie zaskoczyłąś tą ospą:Szok:
Oby Michu ją jak najłagodniej przeszedł!!! I przeziębienie niech szybko mija!!!
Nie chcę CIę absolutnie straszyć, ale uważaj na siebie, żebyś półpaścca nie złapała, ja miałam i najgorszemu wrogowi tego nie życze. No i w ciąży na pewno nie jest wskazany.
Fajnie, że weekend mimo wszystko udany!!!

Za nami też dość fajny dzień, wpadli znajomi na kawke, a popołudniu moi rodzice-normalnie szok, bo mama była ostatnio u nas w listopadzie, na Stasia imieninach.
NIestety, laski mają sraczkę. Zrobiły po 3 rzadkie kupole i co chwile mają pierdy, takie z wodą, musiałam prac dziaisj dwa razy gatki, bo mi zabrakło. Kurde, miałam nadzieje, że jutro w końcu cała trójca pójdzie do przedszkola:Wściekły: