Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Lasencje już w wyrach, ale jeszcze wymyślają siusiu, buzi, misia itepe. Bosze, one nigdy nie sa zmeczone:Padnięty:

Anielinka zjebiście z takim wyjściem,:great: Ja babski wieczór będę miała dopiero w lutym, bo w styczniu same zabawy karnawałowe:)

Rose i ja jestem ciekawa co to za tortille, nigdy nie jadłam gotowych. M z K. uwielbiamy i często robie, a ze szpinakiem brzmi pycha::):
Koniecznie pokaż fotki z balu.

Cafe ja też czasem kupuje parówy, Stasiu lubi hot-dogi i raz, dwa razy w miesiącu im robie. I tez kupuje te jedynki, niby lepsze, bez konserwantów, ale cholera wie co tam jest. O dziwo Stasiu samej parówy nie zje, tylko w hot-dogu:Oczko:
A chłopakom na pewno nic nie będzie, raz nie zawsze, zawsze nie wciąż:lol:

hello
Michu chory. Wszystko przez ten pieprzony katar. Ogolnie poza wlasnie katarem i stanem podgoraczkowym sie nie dzieje. Ale nos ma tak zblokowany, ze nic nie leci, a oddychac nie moze. Po inhalacjach tez nic nie puscilo, nic nie moglam sciagnac. Juz sobie wyobrazam noc :(

JA dzisiaj mega zalatana. Bylam w pracy, Michał, obiad, szykowanie go. Ale na szczescie juz spi.
Odebralam tez juz wynik porannego moczu i wsio ok!

Andzia zdrowka dla MAryski. Oby to bylo tylko "pojedzeniowe".
Wspolczuje akcji ze Stasiem, ale jak piszesz to jakbym widziala mojego chrzesniaka. Moze taki czas.

Anielinka szalejesz szalejesz :) Super, ze szykuje Ci sie wyjscie!!!

Rose czekam na foty mlodego!
Co do oswiaty to moge sie pochwalic, ze moja mama zostala zgloszona do nagrody Ministra :)

Cafe na pewno nic chlopakom nie bedzie po parowach. Od czasu do czasu jak zjedza to luz.
U nas nie ma problemu, bo Michał nie jada. Za to czasem my jemy takie bez konserwantow, 97% miesa. Smak zueplnie nieparowkowy.
Jak tak do Ciebie to pisze to wlasnie mi sie przypomnialo, ze mialam dac Aerius Michałowi :lup:

Magda biedny Michu z tym nosem :(
widziałam w tv reklamują takie plastry na katar na noc się przykleja na piżamke, ale czy coś pomaga, to nie wiem...
gratulacje dla mamy!

Rose a ja myslałam że to już jakieś gotowe tortille:D
ja czasem kupuje w biedronce lasagne takie jednoosobowe kosztuje 4 z groszami, jedne są z mięsem, a drugie ze szpinakiem, jedne i drugie bardzo mi smakują :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Magda zdrówka dla Miśka!!!
Na rozrzedzenie zalegającej wydzieliny w nosie bardzo dobry jest Mucofluid, nie wiem czy miałaś kiedyś?
I gratulacje dla mamy!!!

Dzieki za przypomnienie o Mucofluidzie. Kiedys mialam i nie pomogl, ale jutro sprobujemy. Chyba nawet mam.
Jak juz zacznie schodzic to przy czyszczeniu kilka razy dziennie troche przechodzi, a tak to masakra :(

anielinka
A ja własnie siedze i myśle w co się ubrać na tą impreze:D z ciuchów coś jeszcze bym znalazła, ale najgorsze są buty:( mam czarne czółenka ale z odkrytymi palcami, więc odpadają, kurcze może pojeżdze w niedziele po galeriach i znajde coś na wyprzedażach...hmm

hehe. Cos znajdziesz :)
Juz zapomnialam jak to jest stroic sie na balety :lup:

Ale zapowiedzialam P., ze jak urodze i troche dojde do siebie to ide na wypasione zakupy ciuchowe!

U nas nawet nie wiem jak w ferie z organizacja p-kola. Myslalam wczesniej, zeby Michał troche pochodzil, ale czesc zostal w domu.
P. mial miec wolne w czasie ferii, a pozniej popoludnia az do marca. A tu klops. Wczoraj dostal umowe najpierw na ferie - codziennie, aod lutego powrot na popoludnia. Z jednej strony dobrze, bo kasa, ale z drugiej to nie wiem jak dam rade :(