Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Cafe super dzień za Wami!!! CO pokupiłaś w h&m? I jakie buty, bo ja nie w temacie?
Jak chłopcy? Grzeczni byli?
A Olek był z Wami?

pokupilam sobie bluzki,tunike i pare pierdol
wszsytko w rozmiarze XL:Histeria:
BO WLASNIE DOCZYTUJe,ze gadalyscie o wadze:Oczko:

nie mowilam wam o butach?
kupilam kozaczki na allegro
ryłko-babka kupila w listopadzie i cos jej tam nie pasilo
jak nowki
ogladalam je w sklepie ale zydzilam,bo kosztowaly prawie 5 stow
a wylicytowalam za 202zl:8_2_96:

cafe82
andzia
Cafe super dzień za Wami!!! CO pokupiłaś w h&m? I jakie buty, bo ja nie w temacie?
Jak chłopcy? Grzeczni byli?
A Olek był z Wami?

pokupilam sobie bluzki,tunike i pare pierdol
wszsytko w rozmiarze XL:Histeria:
BO WLASNIE DOCZYTUJe,ze gadalyscie o wadze:Oczko:

nie mowilam wam o butach?
kupilam kozaczki na allegro
ryłko-babka kupila w listopadzie i cos jej tam nie pasilo
jak nowki
ogladalam je w sklepie ale zydzilam,bo kosztowaly prawie 5 stow
a wylicytowalam za 202zl:8_2_96:

Kurde, Ty to masz zawsze fuksa::): Poka jakie::):

cafe ale super, ze udalo sie poszalec!!! Od razu nastroj lepszy, co?
Poka buty!!!

andzia wspolczuje jutro calej trojcy! Wypadlas z rytmu, co?

Ja juz mam dziennik zrobiony, pomoge jeszcze P. w paru pierdolach i moze sie na jutro pakowac - lekcje odrobione. hehe
Młody zadowolony po kulkach, P. moiw, ze o wiele lepiej niz w niedziele :)
Teraz go kapie i spac!

Witam z kawunią,
Maryśka w przedszkolu, Zośka nawet nawet ma humor, może nie będzie dzisiaj tak źle:Oczko:
Pogoda za to bez komentarza, całą noc lało i wiało, a teraz pada deszcz ze śniegiem:Kiepsko:

Cafe zajebiste buty:great: Bardzo mi się podobają!!!
Ja chciałam sobie kupic jakieś na wyprzedażach, ale zimy nie ma, więc poczekam jeszcze z miesiąc, dwa, moze coś taniego wymaram:)

hej

andzia co do butow powiem ci,ze szalu nie ma tych wyprzedazach
ja jeszcze czaje na jakies zamszowe i bida

porobilam troche od rana
spakowalam ciuchy dzieciece dla kuzynki
przy okazji poprzebieralam chlopakow ciuchy
i swoje tez-kolejne 2 worki myt
odkurzylam,pomylam podlogi
kuchnie zostawiam na pozniej
i do poniedzialku nic nie robie
w weekend mam zamiar przysiasc do ksiazek

cafe82
hej

andzia co do butow powiem ci,ze szalu nie ma tych wyprzedazach
ja jeszcze czaje na jakies zamszowe i bida

porobilam troche od rana
spakowalam ciuchy dzieciece dla kuzynki
przy okazji poprzebieralam chlopakow ciuchy
i swoje tez-kolejne 2 worki myt
odkurzylam,pomylam podlogi

kuchnie zostawiam na pozniej
i do poniedzialku nic nie robie
w weekend mam zamiar przysiasc do ksiazek

To jest troche?
Ja zjadłam z dziećmi śniadanie i zaliczyłam 5 rundek z Spadające Małpy.
A włąśnie miałam pytać, jak Wam się podoba gra, bo wiem, że sporo z Was ją kupowało?

hej
Od rana mocz, teraz pisze P. jakas opinie ucznia. A wczoraj do 23 z nim siedzialam i wypelnialismy jakies arkusze. Bleee!
Jestem zmeczona. Młoda wczoraj dała popis i znowu zjechala mocno lepetyna w dol :( Nie wiem gdzie jej sie tak spieszy. Dzisiaj juz ok. Ale za to ledwo staje na lewa noge. Prawie nic nie spie i chodze juz jak zombie :(
No to sobie ponarzekalam od rana, co? :)

Cafe buty sa swietne! Masz oko do fajnych rzeczy na all!
A od rana jak działasz! Zanim wszystko przeczytalam to juz bylam zmeczona. hehe

Andzia oby Zosi humor sie nie zepsul!!!
My na poczatku gralismy w Małpki czesto, teraz Michu ma faze na samochody i wyglupy z P. Ale gra mi sie podoba. Kilka razy sama z P. gralam :lup:

Dzisiaj P. odprowadzal mlodego do p-kola i wszedl do sali, Michu mu puzzle pokazywal. No i pani powiedziala, ze super uklada, najlepiej z calej grupy :) Miło uslyszec w koncu cos pozytywnego.

Witam!

Właśnie zasiadam z kawką.......wczoraj była u nas taaaka wichura, ze zabrali prąd w mieście :grrrrrr: Poszliśmy spać o 21 i ledwo wstaliśmy o 7. Muszę przez ferie wstawać o 6, zeby się przyzwyczaić, ale ze mnie leń:lol: Dzisiaj też wieje i zimno:Kiepsko: O 14 idę do pracy zobaczyć, umówiłam się z kolezanką.

Cafe super buty :yes: Mi brakuje cierpliwości do allegro, zazwyczaj przeglądam do 5 strony, jak czegoś szykam :lup: no i fajnie z zakupami. Powiedz sa już wiosenne czarne ramoneski a'la skóra? Poluje na taką na wiosnę:yes:

Andzia to jak tak puchniesz to zbadaj hormony.......u nas tez ciągle kaszel, teraz sam przeszedl bo badaniu krwi, nie wiem dlaczego.......czekam z niecierpliwością na wyniki testów.

Magda teraz gorący sezon w szkołach, zawsze przed wolnym masa papierów do wypełnienia. U was widzę też jeszcze nie ma elektronicznych komputerów.

Rose hej. Zapomnij o elektronicznych dzienniakch itp. Full wypelniania po 10 razy tego samego, mnostwo statystyk i innych bzdet. A ze ja to robie szybko to co semestr jestem zawalona robota. hahah
Ale juz sie przyzwyczailam, odkad pamietam ciagle robilam cos dla mamy, wiec jestem "w ciagu"

A u nas mega katar. Rece opadaja, bo nic nie wylazi, a bulgocze mu az mowic nie moze. Poszedl do p-kola, bo nic zielonego nie ma. Raczej to tylko jemu przeszkadza.

magda_79
Rose hej. Zapomnij o elektronicznych dzienniakch itp. Full wypelniania po 10 razy tego samego, mnostwo statystyk i innych bzdet. A ze ja to robie szybko to co semestr jestem zawalona robota. hahah
Ale juz sie przyzwyczailam, odkad pamietam ciagle robilam cos dla mamy, wiec jestem "w ciagu"

A u nas mega katar. Rece opadaja, bo nic nie wylazi, a bulgocze mu az mowic nie moze. Poszedl do p-kola, bo nic zielonego nie ma. Raczej to tylko jemu przeszkadza.

No u nas nie ma elektronicznych, ale jak masz wszystkie przedmioty, tematy i wychowawcze historie to i tak jest bardzo dużo pisania i liczenia........