Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82
magda i jak wrazenia,chce sobie kupic ta walesowa
warto?

poluje na uzywane ksiazki na allegro i udaje mi sie wyrwac po naprawde okazyjnych cenach
jeszcze kilka biografii chcialabym przeczytac
tylko kiedy kiedy kiedy?

Co do tej ksiazki to jestem zaskoczona. Baaaardzo sceptycznie do niej podchodzilam, a okazuje sie, ze czyta sie badzo fajnie. Napisana jest mega prostym jezykiem, bez udziwnien, wszystko pisane z perspeltywy jak dla mnie mega samotnej i tak naprawde nieszczesliwej kobiety. Dla mnie takie zycie jest niewyobrazalne, ale wiaodmo, ze spojrzenie na zycie bylo kiedys zupelnie inne. Mysle, ze warto przeczytac.

I ja chetnie bym kpowala ksiazki, ale nie mamy gdzie ich trzymac. Marzy mi sie wielka biblioteczka :)

i mi sie marzy
caaaala sciana w ksiazkach

Czesc dziewczyny:)
Kocham srody:) Mozna sie wyspac, malego na spokojnie zaprowadzic do przedszkola i jeszcze jest czas na parenting:)
Dzisiaj jak zaprowadzilam malego to bylam w szoku... prawie wszystkie dzieci z jego grupy byly w przedszkolu:) Maly miesiac juz przwie bez kataru... Az ostatnio sam zdziwiony obudzil sie i mowi do mnie: mama zobacz ja nie mam katarku ani kaszelku:)
Wczoraj nabral pelno maych samochodzikow do przedszkola :lup: bo stwierdzil, ze jak Filip, Jedrek, albo Maciej beda plakac to on musi im dac samochodzik;) hehe

Witam!

Dopiero zasiadam z kawą, a zaraz muszę lecieć dalej. Musialam zainstalowac operę, bo w firefoxie nie otwiera mi się sie forum:nerw:.

Byliśmy dzisiaj na pobraniu krwi, masakra jakaś. W szpitalu piguła nie mogła pobrać młodemu krwi i nie widziala żył. Wysłała nas na dziecięcy oddział w szpitalu i tam w asyście 4 pielęgniarek udało nam się na siłę pobrać krew. Nie myslałam, ze 3 latek ma tyle siły! Oczywiście meeega płacz i żal, ale już po. Wyniki za tydzień i badanie niestety kosztowało 170zł.

Andzia wyniki kalu dopiero dzisiaj.

Magda trzymam kciuki za wizytę dzisiejszą :Całus:

Andzia my byliśmy 4 lata temu w Grecji i jakbym miala polecac z dziecmi to taniej wychodzi Chorwacja albo Bułgaria. W Grecji jest straaaaasznie drogo! :Oczko:

Moje książki na razie leżą w szafce.....czekam na wenę....

Dzisiaj wstałam z zawalonym nosem i temp. pewnie G zarazil mnie grypą:Kiepsko: Oby młody nie złapał, bo oszaleję:grrrrrr:

Magda nie pomogę, nie kupowalam nic na e-bayu.

Udalo nam się w ekspresowym tempie pozalatwiać urzędy, jak nigdy wszędzie bez kolejek.:taniec1:

Podziwiam dzieci, które ida na badanie bez szału. Zdaje się Olek cafe nie wariował, co? Czy nie miał z żyly? Przed pigułam z dziecięcego w ogóle walę pokłony, mi serce by pękło, jakbym miała tak co chwilę na siłę kłuć dziecko......

Ceikawa jestem jak będzie z jego lateralizacją......czy w ogóle ta leworęczność nie będzie przeszkadzać w szkole.....u mnie w rodzinie nie ma leworęcznych, ale z doświadczenia wiem, ze dzieciom jest trudniej, zwlaszcza chłopcom......musze zobaczyć czy chociaż w przedszkolu sadzają jego dobrze przy stoliku......w domu staram się zwracac uwagę i pilnować jak wkłada kredki do rączki i jak trzyma kartkę.

Kurcze, a Michał taki nieokreslony. I to chyba najgordsze. Raz pisze lewa raz prawa. Zdecydowanie dominujaca jest lewa strona, ale czasem uzywa prawej. Wiem, ze lepiej jak jest zdecydowanie po ktorejs stronie.

Spadam sie szykowac, trzeba sie ogolic, a to juz nie takie latwe, pazurki zrobic, obiadek dla mnie i malego zarloka, jechac przez pol miasta po wynik. I ze wszystkim musze wyrobic sie do 14 :lup:

Witajcie!

Jej, ale dzisiaj naskrobałyście::):
A ja dziś po wyszykowaniu Amelki do p-kola poożyłam się jeszcze przed tv, bo wciągnełam się w ten nowy serial Julia;) i po nim usnełam :Szok: ledwo co się obudziłam, spała bym cały dzień, wstyd normalnie...pogoda okropna, ciemno, pada, wieje...blee i faktycznie ta pogoda mogła by się zdecydować na coś, albo konkretna zima i mróz, albo niech robi sie wiosna i tyle, zdecydowanie wolałabym tą drugą opcje :Oczko:

Cafe rycerz zarąbisty, naprawdę bardzo fajne to przebranie:yes:
Andzia fajne plany na wakacje, oby tylko wypaliły...
Rose biedny Marcel, ale najwazniejsze że już to za wami....ja też nie chciała bym być na miejscu tej pielęgniarki, serce by mi pękało na widok tak histeryzujących dzieci:(
Magda czekam na wieści polekarzowe...
ale miałas sen hehe.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif