Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
vercia fajnie ci ta bluzeczka wyszla
a maska jeszcze lepsza:yes:

wlasnie mi przypomnialas o serniku:Zakręcony:
ale juz dzisiaj nic z tego
musze skonczyc ogarniac ta socjologie

Na nic bardziej kreatywnego mnie nie stać dzisiaj....miałam robić jakieś gadżety z papieru, ale w malowaniu bluzki polowę wymazgał młody, więc nie ma szans, ze coś w spokoju zrobię. Tylko jutro coś dla G. musze wymyślić, chociaż do maski wystarczy reszta czarna i z głowy. Jutro rano muszę jeszcze lecieć kupić mięso i rajstopy, dzisiaj zapomniałam na śmierć i pewnie jutro bedę na pełnych obrotach do wieczora. Mam nadzieję, ze za niedlugo wróci G.....

hej
Dzisiaj ja pierwsza? No, ale Wy albo po galeriach albo w toku przygotowan.
My mielismy zparoszenie do znajomych na Sylwka, ale ja nie dam rady. Nic na sile. Wieczorami zle sie czuje, jest mi niedobrze - jak mam sie meczy to bez sensu. I jeszcze modego po nocach ciagac to juz w ogole odpada.

Michał ok. Chyba cos swirowal z tym uchem. Dalam mu nurofen i git. Szalal wczoraj do pozna. Dzisiaj rano o 7.40 nie moglam dobudzic na antybiotyk :lup:
I pierwsze pytanie z rana: idziemy dzisiaj do kogos albo ktos przyjdzie do nas? :hahaha: Towarzyski sie zrobil :)
Alka pol nocy szalala i nic nie pospalam, teraz gadzina spi! Chyba faktycznie charakterek zupelnie rozny niz Michał :)

Witam!

Magda masz racje nie masz co na siłe iśc do kogoś i się męczyć, nie ma to jak we własnym domku:) pewnie też razem fajnie spędzicie czas :yes:
dobrze że z uchem Micha ok....Amelka ostatnio jak była chora to też kilka razy wspominała że ją ucho boli, ale okazało się że z uchem ok, więc nie wiem, może to ma związek z katarem...niewiem.
Zdjęcia super i potwierdzam, wygladasz pięknie, tylko malutki brzuszek i nic więcej ::):

Veronica fajna koszulka i maska też, na pewno będziecie wyglądać zjawiskowo :D

Andzia ale wczoraj fajny dzień spędziliście! Super...
a ja już widze ten Twój tyłek co nie może na krzesło sie zmieścić :Oczko: pewnie to Twoja bujna wyobraźnia :hahaha:

Cafe szkoda że butów nie było :( ale może coś jeszcze znajdziesz fajnego...
fajne plany na wieczór:yes:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
ja zaraz podaje ludkom obiad, pózniej musze zrobić sałatke i parowy w cieście, dzieciaki zaprowadzamy ok 19-tej, laski prosto do spania, więc szykować się bede na speedzie

Vercia super bluzka Ci wyszła:great:
Co za prezent dostałas?

Magda
dobrze, ze Michał lepiej, czasami przy katarze albo mocnym dmuchaniu nosa może zaboleć ucho
A imprezowego Sylwestra jeszcze sobie nadrobicie, nic na siłe:)

Cafe
szkoda z butami::(: Ale na pewno coś fajnego wynajdziesz.
Współczuje krótkiej drzemki, ale bedzie coraz lepiej, mówie Ci. Widze po sobie, szału ni ma:Oczko:, ale o niebo lepiej niż rok czy dwa lata temu.

Anielinka dobrze, ze lepiej sie czujesz!!!

hej
spicie? heh
To byl najgorszy Sylwester w moim zyciu. I tylko sie ciesze, ze mnie nie podkusilo, zeby isc do znajomych.
Od rana meczyl mnie zoladek, ale bez tragedii, bo wlasciiwe codziennie mi zle i niedobrze. Moi rodzice przyjechali z obiadem, bylo sympatycznie, posiedzieli, pobawili sie z młodym, zjedlismy ciacho, kawka itd. Pojechali przed 19. Wtedy brzcuh zaczal bolec coraz bardziej. w pewnym momencie nie moglam juz oddechu zlapac. Bolalo, a zoladek byl taki jakby mi ktos pompowal na sile. masakra. Mieta, rumianek, nc nie pomagalo, lezalam jak wrak. Wstalam po 23 po tabletki i tylko zdazylam do umywalki. W zyciu tak nie wymiotowalam. serio, teraz wiem co to znaczy. Kilka minut non stop. nie wspomne, ze zatkalo wszystko i P. czyscil do 24! 2 min przed polnoca skonczyl i zdazyl otworzyc szampana. horror. Mi bylo lepiej, ale ciagle medzilo, jak ok. 1 spac mi sie zachcialo to Alicja dala takiego czadu, ze sie poryczalam. Zasnelam po 4, a po 7 zadzwonil budzik na antybiotyk Michała.
Od rana leze, bo jestem tak slaba, ze ciezko sie ruszyc.
P. wlasnie zabral Miśka do swojego wujka i potem do t., a ja przed chwila dopieo sie umylam.