Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poświątecznie:)

Dziś bałam się rano stanąć na wage, ale okazuje się że waga nawet nie drgnęła :yipi:uff
Wczoraj spędziłyśmy też bardzo fajny dzień, nie planowany- a fajny, pojechałyśmy do Doliny Charlotty (mini zoo) tam była zrobiona szopka Bożonarodzeniowa, Amelka miała frajde jak nie wiem:) tam w kasie dorabia w weekendy siostra Ł. chwile u niej posiedziałyśmy i później zaprosiła nas t. (reszte na boku)
Przyjechałyśmy do domu koło 17, później poszłyśmy na kolacje do mamy i wróciłyśmy o 20, więc święta zleciały pomimo wszystkiego bardzo miło i wypełniony miałyśmy calutki czas :))

Andzia jej biedna Zosia:Całus: ale pewnie strachu narobiła, co?
super że dzieci zadowoleni z prezentów:yes:
jak lalki? ja mojej nie moge uruchomić ::(: niby trzeba jej ręke zgiąć a na nic nie działa...

Cafe chyba tej atmosfery rodzinnej z przed wielu lat się nie odtworzy :( ja też pamiętam tamte stare czasy i chyba już tak nigdy nie będzie :(
z nauką dasz rade na pewno, jesteś ambitna kobita i wszystko ogarniesz, jestem tego pewna:;):

Gosia szkoda że tak wyszło z tymi zabawkami, ale na pewno czymś Kubula się zainteresuje:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka i ja bardzo baardzo sie ciesze,ze u was spokojnie i rodzinnie
wiem,ze powinnysmy na prywatnym o tym gadac ale powiedz Ł sie odzywal?
no kuzwa nie moze uwierzyc,zeby tak was olal,no
przepraszam ale cholera mnie bierze jak sobie pomysle

goska czy ty kiedys bedziesz nie na szybko?:Oczko:

a magda gdzie?
wyprzedaze sie zaczely,pewnie na zakupach sa:8_2_96:

cafe82

a magda gdzie?

:sofunny:

Dzieciaki rąbie na caelgo, a na dworze brzydko, mży, pewnie w ogóle nie wyjdziemy. I jak tu przeżyć do wieczora?

andzia
cafe82

a magda gdzie?

Dzieciaki rąbie na caelgo, a na dworze brzydko, mży, pewnie w ogóle nie wyjdziemy. I jak tu przeżyć do wieczora?

mnie sie nie pytaj
olek spi juz prawie 2 godziny
mlodzi sie bawia,na szczescie oni naprawde potrafia zajac sie troche sami soba

cafe82
mlodzi zasypiaja
druga dzisiaj drzemka,alleluja
a olek oglada bajki
nie wiem czy z tymi oczami powinien ale bidok chyba gorzej widzi przez te kropelki,bo jak zawsze uwielbia rysowac tak dzisiaj jeczy,ze nie umie :Zakręcony:

Biedny:Płacz:
Wiem, że po atropinie oczka sa mocno podrażnione, trzeba uważać na słońce, na światło itp.
Ucałuj łobuza.
A ja dzisiaj zwariuje, czuje się ogólnie jak kupa, spać mi się chce, brzuch napierdala, a tych trzech rąbie jak cholera:Wściekły:

I zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent dostaliśmy z K. od gwiazdora:)
Wielki karton, w środku karteczka, że Św. Mikołaj ma do nas kilka pytań, w środku były coraz mniejsze kartoniki, każde pięknie zapakowane i w każdym karteczki z pytaniami typu: czu czujecie, ze przez brak czasu dla siebie jesteście coraz bardziej zmęczeni, rozdrażnieni? Czy brak czasu dla siebie sprawia, ze macie coraz mniej cierpliwości? itp, itd,Czy chcecie spedzić kilka dni z dala od swojej cudwnej, aczkolwiek hałaśliwej dziatwy? I ostatnia karteczka, jeżeli na wszystkie pytania odpowiedzieliście twierdząco, mozecie odpakować swój prezent. W ostatnim najmniejszym kartoniku był Voucher na 3-dniowy wyjazd do SPA:)

andzia
cafe82
mlodzi zasypiaja
druga dzisiaj drzemka,alleluja
a olek oglada bajki
nie wiem czy z tymi oczami powinien ale bidok chyba gorzej widzi przez te kropelki,bo jak zawsze uwielbia rysowac tak dzisiaj jeczy,ze nie umie :Zakręcony:

Biedny:Płacz:
Wiem, że po atropinie oczka sa mocno podrażnione, trzeba uważać na słońce, na światło itp.
Ucałuj łobuza.
A ja dzisiaj zwariuje, czuje się ogólnie jak kupa, spać mi się chce, brzuch napierdala, a tych trzech rąbie jak cholera:Wściekły:

I zapomniałam Wam się pochwalić jaki prezent dostaliśmy z K. od gwiazdora:)
Wielki karton, w środku karteczka, że Św. Mikołaj ma do nas kilka pytań, w środku były coraz mniejsze kartoniki, każde pięknie zapakowane i w każdym karteczki z pytaniami typu: czu czujecie, ze przez brak czasu dla siebie jesteście coraz bardziej zmęczeni, rozdrażnieni? Czy brak czasu dla siebie sprawia, ze macie coraz mniej cierpliwości? itp, itd,Czy chcecie spedzić kilka dni z dala od swojej cudwnej, aczkolwiek hałaśliwej dziatwy? I ostatnia karteczka, jeżeli na wszystkie pytania odpowiedzieliście twierdząco, mozecie odpakować swój prezent. W ostatnim najmniejszym kartoniku był Voucher na 3-dniowy wyjazd do SPA:)

poryczalam sie
tylko nie wiem dlaczego
chyba z zazdrosci(wstyd:Płacz:)

ktory gwiazdor taki zajebisty?

a po atropinie wlasnie tak jak piszesz oczy bardzo podraznione
ale musi wytrzymac

cafe82

a magda gdzie?

Prorok jaki czy co?

Andziaale zajebisty gwiazdor! Pewnie Twoja siostra na to wpadla, co?
Mega wypasiony :)
Bida Zosia, dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo.
Ale numer, ze takie prezenty t.! Myslalam, ze nam popiszesz o jakis jej ciekawych pomyslach, a tu zonk :)

Cafe zdrowka dla Olasa! Bidok sie nameczy :(
Fajnie, ze Swieta udane! U nas tez juz niestety bez tej atmosfery. Najwazniejsza to kuchnia, wszystko na blysk i atmosefra gdzies w tym wszystkim umyka :(

Gosia fajnie, ze Swieta udane!
Teraz masz troche wolnego to musisz do nas czesciej zagladac :)

Anielinka brak slow co do Ł. Jak dla mnie to w tym momencie przegial po calosci. Ja bym mu zabronila spotkan z Amelka. Niech sadownie ustala. Baran jeden!
Ale fajnie, ze i tak milo czas Wam zlecial :) To najwaznijesze!

hej
ja sie ciesze, ze juz po Swietach. Zarowno u t. jak i u moich rodzicow nijak. Jak dla mnie to na sile. bleee!
My dzisiaj faktycznie podjechalismy do sklepu. hehe.
Ale obiecalismy sobie, ze jak dostaniemy kase to kupimy sobie ekspres do kawy Dolce Gusto na kapsulki. No i kupilismy :) I tyle, do domu, obiad, kawka spita :) Mieli wpasc przyjaciele, ale przelozone na czwartek. Teraz gniejmy :)
Ciagle czeka na wynik wymazu z nisa Michała. Ale jak dlugo nie ma to znaczy, ze cos wyhodowali.
A Michu szczesliwy, bo do p-kola nie chodzi. A jak sie zmienil jak jest tylko z nami. Szok! Taki wariat, ze go momentami nie poznajemy. hehe

I ja witam was po świętach :Całus:

Widzę, ze wszystkie dzieciaki zadowolone z prezentów ::): My przed chwilą wróciliśmy. Wyjazd bardzo udany. Wigilia przepiękna, przy orkiestrze, z klimatem, a jedzenie przepyszne!! W ostatni dzień mielismy zorganizowane zabawy sniezne z skuterami itp. Nadrobiliśmy zaległości małżeńskie z całego roku:36_3_8: Moglismy pogadac spokojnie, posiedzieć, bez tego pędu do pracy, do garów itd. Dzisiaj z żalem pakowaliśmy walizki. Do tego przeczytałam 3 książki:yipi: W bonusie dostałam 3 kg na plusie, bo wszystko było takie pyszne, ze żal było odmówić, ale co tam od czego są postanowienia noworoczne:36_1_21:

Andzia zarąbisty prezent dostaliście od gwiadora!!! i pomysłowo zapakowany:yes:
kiedy się wybieracie?
w naszej lalce nawet łzy nie lecą:( troche się rozczarowałam nią, bo tyle kasy kosztowała a żadna rewelacja:(

Magda Ty zakupoholiczko!:hahaha: fajny pomysł z ekspresem :yes:

Veronica suuuper że wyjazd udany i że jesteście zadowoleni! wrzuć koniecznie jakieś fotki:)

Cafe o Ł. napisałam na boku.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

W koncu usiadlam. Przyjaciele jednak wpadli. Mialam mlodego dzisiaj wczesniej polozyc, ale nie bylo szans. Jak zwykle nagadac sie nie moglismy. Prawie co tydzien sie widzimy i ciagle za mało.
Młodego naprawde nie poznaje, to co on wyczynia to szok. Micha nam sie smieje caly dzien jak na niego patrzymy. Zero stresu, wariuje na maksa, rozrabia, bez tych swoich lękow. z moim chrzesniakiem dzisiaj demolke zrobili w chacie :)

A moj chrzesniak tylko chodzi i glaszcze mnie po brzuchu. Bardzo przezywa swoja "przyrodnia" siostrzyczke :)
A jego mama juz poproszona na chrzestna :)

Kawka pyszna! My obzarci, mam dosyc. JA mam full energii, tylko mozliwosci ograniczone. hehe
W ciagu ostatnich kilku dni brzuch mi megasnie wyskoczyl, ciezko sie schylac, buty zakladac :lup: A tu jeszcze 3 m-ce przed nami :)