Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
anielinka
Mei
Anielinka wcale się Amelce nie dziwię. Ona po prostu czuje się tam obco... Mało które dziecko czuje się dobrze w miejscu gdzie bywa tak rzadko no i jeszcze bez mamy...

Mei ja myśle że Amelka tam wogóle nie potrafi się odnaleźć, ona od zawsze lubiała spokojne zabawy, nie lubiała krzyku hałasu, no i wogóle taka z niej cicha myszka, a w p-kolu wiadomo jak jest, większość dzieci żywiołowych, krzyczących no i chyba dlatego jej to nie odpowiada, a po za tym to wydaje mi się że ona tam wszystko robi to co jej każą, nie potrafi odmówić czy się sprzeciwić, Panie mówią że ona mało co się odzywa do nich, no po prostu taka moja sierotka Marysia::(:

Anielinka wydaje mi się, że Mei chodziło o pobyt u Ł. Jeżeli nie odezwie się w święta to jest dupek do kwadratu, ale z drugiej strony powinien już dawno z Tobą przedyskutować kiedy może ewentualnie zabrać Amelke, więc jak zadzwoni z dnia na dzień to może Cię w tyłek cmoknąc. Ja bym tak zrobiła, chce się z nią zobaczyć, prosze bardzo niech do niej przyjedzie i tyle.
A z przedszkolem dziwne, ja tez myśle, ze musi sie rzeczywiście szybko uspokajac, inaczej Panie zwróciły by CI uwage. Bidna, oby te płaczki jej w końcu minęły...
I fajnie z telefonem

No tak, gapa jestem :lup::lup::lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A co tu dzisiaj za bunt?
Ja dzisiaj działam na pełnych obrotach, bo to ostatni dzień przedszkola. Właśnie kończe pakowac prezenty, a popołudniu K. musi jechac na chwile do klienta do P-nia, więc zabiore sie z dzieciakami i połazimy trochę po galerii:)

Anielinka szalejesz:lol: Pokaż się pofryzjerowo:) I nie spal tyłka:lol:

hej
młody wczoraj dostal Nurofen, temp. szybko spadla i do rana juz nic sie nie dzialo. Mimo wszystko pojechalam z nim do lekarza. No i jak zwykle wina nosa :( Dostalismy skierowanie na wymaz, znowu do innej przychdni, pobrali i mamy dzwonic po wynik. Jak bedzie bakteria to wiaodmo - antybiotyk.
Poza tym osluchowo czysciutko, gardlo czyste, tylko ten cholerny katar :(
Juz za pozno, zeby jechal do taty, choinka juz ubrana, a tata zajedzie do nas na kawe.
Poza tym znowu ma 37,6, wic lepiej niech siedzi w domu.
A cos na rzeczy jest, bo nie wypil dziisaj ukochanego mleka i jak do tej pory jest na 3 kesach chleba z maslem.

Anielnka ja podobnie jak Andzia pisala, gdyby Ł. zadzwonil teraz prawie z dnia na dzien, ze chce spotkac sie z Amelka to bym go wysmialam i tyle. JAkis standardy musisz ustalic. Chce sie widziec to trzeba zadzwonc wczesniej i sie umowic, a jak nie to niech spada na szczaw.

Michu wp-kolu jak Amelka. Oprocz tego placzu to tez gdzies tam w kaciku, robi co pani kaze i tyle.

Mei kusisz tymi rogalkami. mmmmm!
I tez Ci sie nie dziwie, ze czekasz az Filip wroci do p-kola. Ja kcham swoje dziecko nad zycie, ale jest nam lepiej ze soba jak pol dnia spedzamy osobno :)

Andiza fajnie, ze masz okazje polatac jeszcze po sklepach. Ja kicha, bo mialam dzisiaj dokupic prezrnty, a tu dupa. Siedzi mi młody wlasnie na kolanach i nawet pisac swobodnie nie moge.
I potwierdzam, dzieciaki masz wyrabane w kosmos :) My wczoraj tez planowalismy wieczor na sniegu, ale goraczka Michała pokrzyzowala nam plany, a dzisiaj juz tylko chlapa i mokry, topiacy sie snieg na trawie.

Podjechalam tylko kupic mlodemu rekawiczki. I fajne trafilismy, bo takie na snieg akurat z firmy jakiej ma kombinezon. Tylko teraz za cholere nie wiem czy jeszcze bez palcow czy juz normalne.

Magda biedny Misiek, mam nadzieje, ze to jednak nie bakteria!!! Zdrówka!!! A ten ciągły katar u niego to przez tą krzywą przegrodę?
Laski juz od zeszłego roku rękawiczki 5-palcowe. I tez musze im kupić jakieś cieplejsze, bo mają tylko takie zwykłe cienkie. A gdzie kupiłaś? W h&m widziałam fajne, ale 50 zł para:Histeria:

andzia
Magda biedny Misiek, mam nadzieje, ze to jednak nie bakteria!!! Zdrówka!!! A ten ciągły katar u niego to przez tą krzywą przegrodę?
Laski juz od zeszłego roku rękawiczki 5-palcowe. I tez musze im kupić jakieś cieplejsze, bo mają tylko takie zwykłe cienkie. A gdzie kupiłaś? W h&m widziałam fajne, ale 50 zł para:Histeria:

Michu tez juz od ubieglego roku tylko 5-palcowe, ale tez te cieniutkie. Musi miec jakiesp orzadne w stylu narciarskich.
Ja znalazlam w jakims zwyklym dzieciecym firmy AST Bruggi, taki ma wlasnie kombinezon. To typowa firma narciarska. Rekawice solidne, tylko mam wrazenie, ze jakies niewygodne, ciezko mu w nich cos zlapac :)

A katar ma wiecznie, przez ta przegrode ciezko mu splywa i gdzies sie w srodku kotluje. A to wiadomo super pozywka dla bakterii i mam wrazenie, ze jednak cos tam jest, bo katar zrobil sie zielony :(

no wlasnie musi byc z zyly
szkoda,bo bysmy mieli z glowy

tak morfologie tez robilam
czuje sie strasznie ostatnio
wiem,ze zmeczenie robi swoje ale ogolnie cala jestem do dupy
nerwy mi puszczaja maksymalnie
do tego zaczelam dziwnie puchnac-widze po pierscionku
nie wiem co jest
przez rok zupelnie o siebie nie dbalam teraz chce to zmienic
takie moje noworoczne postanowienie
ale co z tego wyjdzie?

cafe82

nie wiem co jest
ale co z tego wyjdzie?

Bardzo dobre pistawnowienie!!!
Ja tez czesto busze się ze spuchniętymi nogami i rękoma, widze właśnie po obrączce. I pasuje mi to wszystko do tej pieprzonej tarczycy. A dpo badania trzeba być na czczo?

Cafe bedziemy Cie dopingowac z tym dbaniu o siebi. Dzieci dziecmi, ale i Ty musisz miec sily, zeby sie nimi zajmowac :)

andyia z przegroda mozna cos zrobc jak Michu bedzie mial 21 lat :lup: JEszcze mnostwo problemow przed nami.

JA w zwiazku z tym, ze od ponad roku prawie caly czas w ciazy jestem to przebadana jestem od stop do glow. Ale zawsze raz do roku robilam morfologie, usg piersi, jajnikow i cytologie. Te badania to swietosc.

andzia
cafe82

nie wiem co jest
ale co z tego wyjdzie?

Ja tez czesto busze się ze spuchniętymi nogami i rękoma, widze właśnie po obrączce. I pasuje mi to wszystko do tej pieprzonej tarczycy. A dpo badania trzeba być na czczo?

nie wiem:Kiepsko:
bylam na czczo ale czy trzeba nie mam pojecia

andzia
cafe82

nie wiem co jest
ale co z tego wyjdzie?

Mi w labo powiedzieli, ze na czczo.

magda_79
Cafe bedziemy Cie dopingowac z tym dbaniu o siebi. Dzieci dziecmi, ale i Ty musisz miec sily, zeby sie nimi zajmowac :)

andyia z przegroda mozna cos zrobc jak Michu bedzie mial 21 lat :lup: JEszcze mnostwo problemow przed nami.

JA w zwiazku z tym, ze od ponad roku prawie caly czas w ciazy jestem to przebadana jestem od stop do glow. Ale zawsze raz do roku robilam morfologie, usg piersi, jajnikow i cytologie. Te badania to swietosc.

ja tez do tej pory cytologie usg piersi raz do roku
a teraz nic

cafe82
magda_79

ja tez do tej pory cytologie usg piersi raz do roku
a teraz nic

No to dopilnujemy, zebys nadrobila :)