Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
veronica_20
anielinka
Hej!

U mnie dziś dzień zalatany, z rana ugotowałam zupe, poodkurzałam, pomyłam podłgo i poleciałam do roboty, później po Amelke, małe zakupki i do domu...
Weszłam na strych po ozdoby świateczne, ale dopiero w sobote je powyciągam, a choinke dopiero w przyszłym tygodniu kupimy i ubierzemy :)
A ja umówiłam się na środe do fryzjera na pasemka i chce sobie zrobić grzywkę taką krótszą na bok:)

Veronica super że zakupy się udały:)
wiesz że ja kilka dni temu napaliłam się na przedłużenie rzęs:) tylko profesjonalne odpada, a kępki kiedys sobie kupiłam i nie potrafiłam sobie je sama przykleić :Rozgniewany:
a Ty już sobie wcześniej robiłaś?
Zdrówka!

Andzia szkoda mi Zosi ::(: bidulka, akurat teraz się rozchorowała, po południu gorączkowała???
Oby jutro było ok!!!

Magda biedny Misiek :( strasznie mi go żal i Was też, bo wiem jak to bardzo przeżywacie:(
on jest chyba takim samym typem jak Amelka, czyli samotnikiem...woli w kąciu po cichutku się pobawić,niż w krzyku i hałasie z innymi dziećmi :lup:
jedynym plusem u Was jest to że Michał nie płacze i chętnie chodzi do p-kola, u nas dziś była mega ryk :Płacz: i tak naprawdę do końca nie wiem o co chodzi Amelce, Panie mowią że ona chwile popłacze, a później się rozkręcai bawi się z dziećmi, ale czy to jest prawda? czy tylko tak mówią żeby rodziców nie dołować...

Cafe i co w p-kolu jakaś imprezka jednak?
ale się napieczesz muffin, wow :Szok:

Justynka współczuje tego swędzenia, ja miałam kiedyś też ospe więc wiem co to znaczy, szłu można dostać :Padnięty:

Anielinka nauczylam się samaobcinac sobie grzywke na skos, zakładac tipsy to i rzęsy przykleję:mdr::mdr::mdr:

:hahaha: grzywke też sobie podcinam sama, tipsów nigdy nie zakładałam, ale z rzęsami miałam problem, bo jak tu je przykleić patrząc tylko jednym okiem :lup:

Anielinka, a malujesz eyelinerem kreski? Wtedy tez patrzysz jednym okiem :mdr: Mam rzęsy w kępkach, więc dam radę:36_1_21:

anielinka
veronica_20
Cieknie mi ciurkiem z nosa, jak zaraże mlodego to się wścieknę:nerw:

Na zakupach trochę załapałam doła, bo odchudzam się juz długo, a schudlam chyba tylko 3 kg. Oczywiście jakoś nie odczulam tego w przymierzalni:Kiepsko: Nie wiem już co jeszcze ograniczać....

Vercia przecież Ty i tak chudzina jesteś, naprawdę :yes:

No i co, jak opona jest i spodnie obcisłe:36_11_1: Wyglądam jak kaszanka, ale spodnie i tak kupiłam, będze przynajmniej motywacja:sklon:

anielinka
Veronica właśnie nie maluje oczu eyelinerem :D
miałam dokładnie takie same rzęsy i je wywaliłam :lup:
a później te rzęsy skracasz?

Ja mauje codziennie, więc nie mam problemu z jednym okiem zamkniętym. Może najpierw musiałabyś poćwiczyc kreski?

Dlaczego skracasz? Ja kupilam rozmiar medium i są takie jak moje, kupiłam z naturalnych włosków. Szkoda, ze wywaliłaś.

Cześć dziewczyny:)
Dopiero teraz się ogarnelam:/ u mnie ogolnie do d... jestem zemczona psychicznie i fizycznie... Maly ostatnio daje w kosc... ja dre pape... Myslalam juz o psychologu:/ Wczoraj taka histerie w przedszkolu odwalił ze masakra... On jest grzeczny... z moimi rodzicami z p. ale jak tylko mnie zobaczy to masakra:/ znow ma problem z rozstaniami ze mna, a do tego odwala histeria za histeria... ze ma spodnie, ze nie ma spodni, ze ma buty, ze za duzo kakao, ze za malo, ze nie zapalil sam swiatla, ze koc jest na lozku, ze nie ma poduszki:lup: no poprostu za chwile dostane na glowe:/ ehhhh... ciezko:/ a do tego swiet coraz blizej, mase roboty, syf w chacie, a ja nie mam kiedy sie za to wziac:/
A poza tym to jako tako... wczoraj sie wkurzylam bo mi facet z allegro zadzwonil, ze w klockach lego ktore zamowilam dla malego brakuje czegos... zgodzilam sie na zwrot kasy, ale wkurzylam sie bo swieta coraz blizej a zostalam bez prezentu do malego...
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze bede organizowala wigilie, w klasie pierwszej, bo chodze tam na zastepstwa bo ich wychowawczyni jest chora:) Troszke przez to tez bede miala wiecej pracy, bo ccialabym zeby dzieciaki byly ze swojej pierwszej, wspolnej wigilii w szkole zadowolone:) jutro jedziemy do Poznania:) Tzn P. smiga juz rano do pracy a ja do niego dolacze i jeszcze musze reszte prezentow dokupic i jakas fajna bluzke elegancka, bo przyszly tydziez zapowiada sie swiatecznie i trza jakos wygladac:) I tak leci dzien za dniem, ja w proszku... a co z gotowaniem? pieczeniem piernikow? i sprzataniem? nie wiem:/

veronica_20
anielinka
Veronica właśnie nie maluje oczu eyelinerem :D
miałam dokładnie takie same rzęsy i je wywaliłam :lup:
a później te rzęsy skracasz?

Ja mauje codziennie, więc nie mam problemu z jednym okiem zamkniętym. Może najpierw musiałabyś poćwiczyc kreski?

Dlaczego skracasz? Ja kupilam rozmiar medium i są takie jak moje, kupiłam z naturalnych włosków. Szkoda, ze wywaliłaś.

Ja ich nigdy nawet nie założyłam, przykleiłam kilka kępek i nie spodobało mi się, bo przykleiłam koszmarnie, a o skracanie pytam, bo ja miałam mega długie, ale nawet nie wiedziałam ze są jakieś rozmiary :lup: ale dobrze wiedzieć :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Vercia dla mnie to w ogóle czarna magia, ja kresek sobie za Chiny nie pomaluje.
A ta opona to Ci pewnie z rozmiaru 34 wystaje, co?

Anielinka bidna ta Twoja Amelka, może ją jakimś sposobem weź, że jak dzisiaj nie będzie rano płaczu to pójdziecie na lody albo coś w tym stylu?

Andzia przekupuje ją, niestety :Nieśmiały: i nic nie pomaga...codziennie przynosze coś słodkiego, albo jakąś książeczke, czy malowanke i dupa...

Gosia współczuje himerów Kuby, nawet nie wiem co Ci poradzić:(
moja bratanica jest identyczna, co by nie robili to i tak jest ciągle źle i histerie im odstawia:(
może mu przejdzie, może p-kole tak odreagowuje...no nie wiem
a z przygotowaniami kicha, ale na pewno zdążysz wszystko przygotować :yes: kiedy ostatni dzień idziecie do szkoły?
z klockami straszna lipa :Rozgniewany: a nie chcesz u kogoś innego zamówić?
ja dopiero dziś tez zamówiłam prezent dla Amelki, ale ma przyjść kurierem, a nie poczta, więc dojdzie do świąt na pewno...

czesc kobitki

ale sie rozpisalyscie,polowy nie pamietam:)

anielinka moze to jednak ta cala porabana sytuacja tak sie odbila na amelce,wiesz
ale najwazniejsze,ze pozniej ladnie sie bawi
po prostu najgorszy jest dla niej sam moment rozstania

magda ale mi was szkoda ale popieram dziewczyny-na pewno krzywda michowi sie nie dzieje,bo by plakal,nie chcial chodzic
widocznie potrzebuje jeszcze czasu
wiem,ze sie martwicie-sama bym ciagle myslala
:Całus:

Dzień dobry!

O widze że pustki dziś tutaj...

A ja dziś obudziłam się rano jakaś podziębiona, gardło zawalone, z nosa cieknie i głowa okropnie ćmiła....ale wyprawiłam Amelke, nałykałam sie Gripexów i witamin i jeszcze się położyłam, wstałam i jest lepiej, ale i tak jaka do du... jestem :Kiepsko:

Cafe no w końcu masz małża już w domu :D
z pracą kicha że musi tyle pracować, ale z drugiej strony to super że macie taką możliwość pospłacania wszystkiego i myslicie już o czymś swoim ::):

Andzia i jak tam dzieci??? poszły na jasełka?

Hej,
zła jestem od samego rana:Wściekły: Wczoraj wybrałam w sklepie choinke, K. jest dzisiaj na jakimś szkoleniu, dwóch jego pracowników-takie młode łepki-mieli ją odebrać i mi ładnie ustawić. I jak ją wnieśli to myślałam, ze zabije, bez mojej zgody poobcinale najładniejsze gałęzie, cały dół i czubek, wywaliłam ich z tą choinką, powiedziałam, ze odejmę im z pensji i kupie nowa. No kurde, moze przegięłam, ale bez konsultacji ze mną zrobili z pięknej choinki jakiegoś badyla z kilkoma gałązkami:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Anielinka kuruj się:Całus:
Jasełka mamy na 15.30, Zośka kaszle i smara, ale pójdzie:)
Cafe dobrze, że K. już w domu. I super z planami o swoim domku::):
Jeszcze trochę i święta, pobedziecie w końcu razem i odsaopniecie troche:)
Gosia goń dołki, mam nadzieje, ze w swięta odpoczniesz!!! I olej porządki, mycie okien i inne pierdoły, jak nie zdążysz tego zrobić to świat się nie zawali.
Kuba zachowuje się identycznie jak laski, serio:yes: Jak mnie nie mja to w miare grzeczne, jak tylko ja się pojawiam to od razu histerie. I tez o takie gówna, bo mama mi zrobiłą herbatke, a miał zrobić tata, bo poduszka nie tak itd. Ja je olewam całkowicie, wczoraj było właśnie tak przy kolacji, zrobiłam herbate, a Zośka w ryk, bo tata miał zrobić. Powiedziałam krótko, albo pijesz, albo nie dostaniesz wcale. Chwile poryczała i w końcu wypiła. Wierze, ze Cie to strasznie wkurza i do szału doprowadza, bo też tak mam

andzia
Hej,
zła jestem od samego rana:Wściekły: Wczoraj wybrałam w sklepie choinke, K. jest dzisiaj na jakimś szkoleniu, dwóch jego pracowników-takie młode łepki-mieli ją odebrać i mi ładnie ustawić. I jak ją wnieśli to myślałam, ze zabije, bez mojej zgody poobcinale najładniejsze gałęzie, cały dół i czubek, wywaliłam ich z tą choinką, powiedziałam, ze odejmę im z pensji i kupie nowa. No kurde, moze przegięłam, ale bez konsultacji ze mną zrobili z pięknej choinki jakiegoś badyla z kilkoma gałązkami:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Ja pier..., niec dziwnego że się wkurzyłaś :Zły:
Ale ich potraktowałaś, no no :Oczko:

anielinka
andzia
Hej,

haha szefowa-bo beda sie ciebie bac:Oczko:
ale tez bym sie wsciekla

my juz po jaselkach czy jak to tam nazwac
K nawet byl
wrazenia suuuper
dzieciaki mega dzielne
mamy 30minutowy film i z 200 zdjec
wrzuce na pewno ale nie wiem kiedy,moze w niedziele wieczorkiem

olek super
pamietam wszsytkie piosenki i niezle dawaql rade,same zobaczycie

tylko paczki bidne,jakies tam nedzne slodycze
ale pani sama mowila,ze zero inicjatywy ze str rodzicow
tylko ja i jezcze jedna mama zapytala czy w ogole cos potrzebe
szkoda gadac

w kazdym razie ja juz sobie teraz przypilnuje kolejne imprezy itd

cafe82
anielinka
andzia
Hej,

haha szefowa-bo beda sie ciebie bac:Oczko:
ale tez bym sie wsciekla

I niech się boją majstrowej:lol:
Nie wiedziałam, ze macie dzisiaj jasełka. Na pewno wrazenia super, nie moge sie doczekac fotek. Brawo dla dzielnego Olka!!! A z chłopakami mniejszymi kto był?
I Ty już tam porządź przy nastepnej imprezie:)

siorka byla oczywiscie

u was jakos tak organizacyjnie super
u nas dupa
panie sie niby postaraly,bo dzieciaki naprawde chyba z 5 piosenek zaspiewaly itd

ale dla mnie to za malo
dzieciaki mialy opaski ze zwierzatkami na glowach i tyle
dla mnie malo i juz

wiem jednak,ze gdyby rodzice wlaczyli sie choc troszke to byloby znacznie lepiej