Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam z Zośka u lekarza, wszystko ok, jest tylko przeziębiona. Kazałam podawać Bioaron C i Nurofen i ew. inhalacje z soli na katar. Pytałam o ten Eurespal-to rzeczywiście Pulneo i mi zapisała. A yteraz czytam ulotke i sama nie wiem czy jej to podac, to jest przeciwzapalne i na rozkurczenie oskrzeli i ma mnóstwo skutków ubocznych. Mam nadzieje, ze ją wykuruje do jutra, ważne, żeby nie miała gorączki, to wtedy pójdzie.
A mi się chce straszliwie spać:)
Jak odbiore Maryśke to idziemy zamówić choinke, K. ją jutro przywiezie i w sobote bedziemy ubierac.
A i w sobote jade do fryzjera. I kusi mnie ta grzywa:)

P. dzisiaj jak odprowadzal mlodego to po paru minutach musial wrocic na jego sale z jakas kartka. I mowi, ze Michu siedzial sam na laweczce w kaciku ze swoim misiem w rekach.
I tak sie tym przejal, ze co chwila do mnie dzwoni, ze ciagle o nim mysli. NAjlepeij jakbym juz pojechala po mlodego :)

A ja ogarnelam troche chate, pralka chodzi i zabieram sie za prasowanie.

andzia
Magda biedny ten Misiek, nie dziwie się, ze tak to przezywacie. A może pogadaj z Panią, mwóiłaś, że jedna jest taka fajna, jak to tam rzeczywiście wygląda, jak on się zachowuje przez cały dzień. Gdyby mu tam naprawde było bardzo źle to myślę, że by płakał...

KAzda zpan, z ktorymi rozmawialam mowi, ze Misiek bawi sie z dziecmi. Moze sam nie jest taki aktywny, ale seidzi z dziecmi, nie stroni od nich itd. Nie wiem, moze rano potrzebuje czasu, zeby sie troche rozkrecic.
No i jak go odbieram to zawsze mowi, ze bylo fajnie.
Mimo wszystko wiem, ze jest to dla niego cholernie trudne. No ,ale co zrobic - p-kole to najlepsze co moze byc dla niego.

Witam!

W końcu jestem. Za mną mega intensywny dzień. Miałm troche zaskórniaków, więc moglam poszaleć na zakupach. Najwięcej kupiłam na wyprzedażach, ale kieckę na weselę też znalazłam w h&m za 40zł, a kosztowala 160zł:36_1_21: I mam tez strój na wigilię:mdr: Po za tym zaszalałam i kupilam kępki rzes i klej, przykleję sobie a co!

Młody zdrowy, a ja mam grypę :36_11_1: Zwariowac można!:Kiepsko:

Justynka wspołczuję Tobie, ja mialam ospę w liceum i właśnie przechodzilam tak jak ty, miałam krosty nawet w uszach i innych intymnych czesciach ciała:Histeria:

Cafe młody też teraz nadrobil i ma 104/110, ale to róznie wypada.

Andzia zdrowka dla Zosi i Stacha :Całus: Ja podawałm eurespal/pulneo młodemu we wrześniu i szybko kaszel przeszedł.Najwazniejsze, ze to tylko przeziębienie.

Magda może faktycznie misiek potrzebuje czasu, zeby sie rozkręcić. Gdyby było coś nie tak, to pewnie panie zwrociłyby uwagę.

Ja tez mialam mega cieżki dzień, dzieciaki przechodziły same siebie, myślałam, ze ich pozabijam. W końcu ich spacyfikowałam i ponad godzine kleiliśmy łańcuch na choinke.

Magda chyba bym sie zaryczała, gdyby Zośka nie mogła pojść na jasełka. Gorączki juz nie było, kaszle i samara, ale tragedii nie ma. Stachu to samo. Teraz leży i zmusza się do kaszlu, bo nie chce mu się spac. Ostatnio zasypia między 22-23 i wstaje ok. 6.30 Masakra

Vercia ale super z zakupkami, koniecznie pokaż kiecke i strój na wigilie. No i swój nowy look z długimi rzęsami:)

Hej!

U mnie dziś dzień zalatany, z rana ugotowałam zupe, poodkurzałam, pomyłam podłgo i poleciałam do roboty, później po Amelke, małe zakupki i do domu...
Weszłam na strych po ozdoby świateczne, ale dopiero w sobote je powyciągam, a choinke dopiero w przyszłym tygodniu kupimy i ubierzemy :)
A ja umówiłam się na środe do fryzjera na pasemka i chce sobie zrobić grzywkę taką krótszą na bok:)

Veronica super że zakupy się udały:)
wiesz że ja kilka dni temu napaliłam się na przedłużenie rzęs:) tylko profesjonalne odpada, a kępki kiedys sobie kupiłam i nie potrafiłam sobie je sama przykleić :Rozgniewany:
a Ty już sobie wcześniej robiłaś?
Zdrówka!

Andzia szkoda mi Zosi ::(: bidulka, akurat teraz się rozchorowała, po południu gorączkowała???
Oby jutro było ok!!!

Magda biedny Misiek :( strasznie mi go żal i Was też, bo wiem jak to bardzo przeżywacie:(
on jest chyba takim samym typem jak Amelka, czyli samotnikiem...woli w kąciu po cichutku się pobawić,niż w krzyku i hałasie z innymi dziećmi :lup:
jedynym plusem u Was jest to że Michał nie płacze i chętnie chodzi do p-kola, u nas dziś była mega ryk :Płacz: i tak naprawdę do końca nie wiem o co chodzi Amelce, Panie mowią że ona chwile popłacze, a później się rozkręcai bawi się z dziećmi, ale czy to jest prawda? czy tylko tak mówią żeby rodziców nie dołować...

Cafe i co w p-kolu jakaś imprezka jednak?
ale się napieczesz muffin, wow :Szok:

Justynka współczuje tego swędzenia, ja miałam kiedyś też ospe więc wiem co to znaczy, szłu można dostać :Padnięty:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Hej!

U mnie dziś dzień zalatany, z rana ugotowałam zupe, poodkurzałam, pomyłam podłgo i poleciałam do roboty, później po Amelke, małe zakupki i do domu...
Weszłam na strych po ozdoby świateczne, ale dopiero w sobote je powyciągam, a choinke dopiero w przyszłym tygodniu kupimy i ubierzemy :)
A ja umówiłam się na środe do fryzjera na pasemka i chce sobie zrobić grzywkę taką krótszą na bok:)

wiesz że ja kilka dni temu napaliłam się na przedłużenie rzęs:) tylko profesjonalne odpada, a kępki kiedys sobie kupiłam i nie potrafiłam sobie je sama przykleić :Rozgniewany:
Zdrówka!

Andzia szkoda mi Zosi ::(: bidulka, akurat teraz się rozchorowała, po południu gorączkowała???
Oby jutro było ok!!!

Magda biedny Misiek :( strasznie mi go żal i Was też, bo wiem jak to bardzo przeżywacie:(
on jest chyba takim samym typem jak Amelka, czyli samotnikiem...woli w kąciu po cichutku się pobawić,niż w krzyku i hałasie z innymi dziećmi :lup:
jedynym plusem u Was jest to że Michał nie płacze i chętnie chodzi do p-kola, u nas dziś była mega ryk :Płacz: i tak naprawdę do końca nie wiem o co chodzi Amelce, Panie mowią że ona chwile popłacze, a później się rozkręcai bawi się z dziećmi, ale czy to jest prawda? czy tylko tak mówią żeby rodziców nie dołować...

Justynka współczuje tego swędzenia, ja miałam kiedyś też ospe więc wiem co to znaczy, szłu można dostać :Padnięty:

Anielinka nauczylam się samaobcinac sobie grzywke na skos, zakładac tipsy to i rzęsy przykleję:mdr::mdr::mdr:

Dzisiaj jakiś senny dzień, ale już mówili o tym w tv że coś z ciśnieniem nie halo...no i po obiedzie Amelka odpłynęła, pospała 1,5 godzinki i w związku z tym jeszcze nie spi :Histeria:
A jak usneła to tak zaczeła kaszleć że ja jak leżałam przy niej to nie mogłam przysnąć, bo tak mnie wkur....ten kaszel :Zły: no raz po raz...wrr
A ten Pulmeo to jest na recepte?

veronica_20
anielinka
Hej!

Zdrówka!

Oby jutro było ok!!!

Anielinka nauczylam się samaobcinac sobie grzywke na skos, zakładac tipsy to i rzęsy przykleję:mdr::mdr::mdr:

:hahaha: grzywke też sobie podcinam sama, tipsów nigdy nie zakładałam, ale z rzęsami miałam problem, bo jak tu je przykleić patrząc tylko jednym okiem :lup: