Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

My dzisiaj pojechalismy obejrzec telewizory, bo w duzym pokoju mamy takiego mega grata. P. sie napalil, ze wezmie na raty. Ale polazilismy i w sumie te raty musimy poki co odpuscic.
No i kupilismy czajnik, potem P. kupil czape i rekawiczki porzadne, mlodemu bluzki, mi ratjy, pozniej P. znowu czape i buty. NA koniec drogeria i apteka i splukalismy sie :lup: Ale stwierdzilismy, ze co tam, raz sie zyje.

JA marze do domu o dodatkach. a najlepiej, zeby mi ktos je pomogl dobrac. hehe

Hej,
jestem ostatnio mega zalatana, naprawde nie mam czasu na nic i nawet nie wiem do końca czemu::(: Jutro maryśka wraca do p-kola, mam nadzieje,ze się jakoś lepiej zorganizuje:)

Laski jeszcze śpiewają w łózkach, zaraz mnie coś trafi, a Stassiu siedzi pod inhalatorem, bo też kilka razy dzisiaj zakaszlnął.

I Stasiu ma tez Jasełka:) Poniekąd dzięki niemu, powiedział Pani, ze jego siostry to mają jasełka i pasowanie miały a oni nic. No i mają:)

Magda no jakoś mnie nie dziwi, ze Michał sam robi inhalacje. Ja laskom musze w tym czasie czytac, opowiadac, puszcac piosenki na kompie, a i tak ciężko im wysiedzieć.
Fajny taki towarzyski weekend:) I super z zakupami, tak jak mówisz, raz się żyje!!!Mam nadzieje, ze i z telewizorem się uda!!!

Cafe fajnie ze stołem, ja tez bym chciała w salonie stół, jak bedziemy zmieniac meble to musze o jakimś pomyśleć. W kuchni mamy nowy i ostatnio musiałam kupic do niego cerate, chociaż ich nie cierpie i strasznie mi sie nie podobają. No ale nie szło ujechac, trzaskali w niego, juz ma pełno dziur i wygląda jakby miał z 10 lat. Jezeli moge Ci coś doradzić to odradzam lite drewno, my mamy z niego ławe i absolutnie nie nadaje się, gdy w domu sa małe dzieci. Widac ślady od wszystkiego, nawet jak mocniej kredką przycisną to od razu są dziury.
Fajne prezenty dostał Olek, laski tez uweilbiają naklejki. I babcie o tym wiedza, ale jeszcze nigdy nie dostały od nikogo żadnej książeczki:)

a ze stolem pewnie masz racje
dlatego mowie - zobaczymy jaki znajdziemy
szukam tez na allegro
kuzynka kupila pare dni temu stol z ikei,drewnany..z krzeslami za 499zl-uzywany jak nowka
a cena nowego to ok 2 tys
i tak sie napalilam,ze nie ma zmiluj
nie potrzebujemy na juz wiec bede polowac
a jak nie znajde to wezmiemy sobie na 10 rat

To Michała dopiero druga inhalacja, wiec nie wiem kiedy mu sie to znudzi, ale na razie te 5 ml wysiedzi bez problemu.

Andzia gdzie Ty tak ganiasz?
hehe, ale Stasiu zadzialal!!! JEst niesamowity. Po mamusi oczywiscie :)

Cafe piekne sa takie stoly. Moze fatycznie uda sie upolowac jakis fajny uzywany.

Ja szukam kiecki na Swieta. No i szukam i szukam ,poki co bez efektu. Sa tkie, ktore mi sie podobaja, ale cholera wie jak to w rzeczywistosci bedzie wygladac.

My mielismy na starym mieszkaniu debowy lity stól i tak jak Andzia pisze slady od wszytskiego. Nawet po gościach zostawały ryski, ślady itp. Najlepiej sprawdza nam się lawa w salonie z ikei, stolik klubo, normalnie można walić, mazac, trzaskać a wciąż prysnę cifem i jest jak nowy :yes: Niedrogi, a dobry zakup.

Andzia u nas też inhalacje przy bajkach.

Wrzuciłam wam foty moich marnych klaków.....kupiłam akumulatory do tel i póki co działa, choć nie do końca jestem przekonana, ze to od baterii tak wariowal. Jak się zepsuje to się wścieknę bo to 3 aparat w moich rękach i nie ma jeszcze roku:Wściekły:

magda_79
To Michała dopiero druga inhalacja, wiec nie wiem kiedy mu sie to znudzi, ale na razie te 5 ml wysiedzi bez problemu.

Cafe piekne sa takie stoly. Moze fatycznie uda sie upolowac jakis fajny uzywany.

Ja szukam kiecki na Swieta. No i szukam i szukam ,poki co bez efektu. Sa tkie, ktore mi sie podobaja, ale cholera wie jak to w rzeczywistosci bedzie wygladac.

Magda ja upatrzylam w h&m czarną koronkową, jest jeszcze beżowa ale w niej się zlewam z otoczeniem.

veronica_20
magda_79

Magda ja upatrzylam w h&m czarną koronkową, jest jeszcze beżowa ale w niej się zlewam z otoczeniem.

U mnie jest ten problem, ze potrzebuje ciazowa. haha
Bylam dzisiaj w H&M i TKMaxxx, ale nic nie bylo :( Szczecin to wiocha.

magda_79
veronica_20
magda_79

U mnie jest ten problem, ze potrzebuje ciazowa. haha
Bylam dzisiaj w H&M i TKMaxxx, ale nic nie bylo :( Szczecin to wiocha.

HHEHHE....jak szczecin to wiocha to co ja moge powiedziec....u nas nawet rajtek ciążowych i staników nie kupisz:Padnięty: