Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej
Czekamy wlasnie na przyjaciol. Przyjedzie Mateusz i 1,5 miesieczny Dawid, nie moge sie doczekac :)
A wczoraj standardowo u mojej mamy. Obzarststwo koszmarne. czlowek durny nie moze sie opanowac.

Vercia zatestowalas dzisiaj? Ciekawa jestem :)

Cafe myslalam o Was w piatek wieczorem. hehe. Fajnie, ze mieliscie okazje zlapac oddech :)
Nic a nic nie kupiliscie?

Anielinka jak Amelka?

Andzia hop hop! Jak po zakupach w Poznaniu? Odzywaj sie!

Ja niby tez przyzywczaoja, ze P. tyle w pracy, ale zupelnie z tym niepogodzona :( Wkurza mnie to strasznie!

Dzień dobry!

Kurde miało być tak pięknie, a tu dupa sraka:Rozgniewany: Młody dostał temperatury i został w domu. Właśnie dalej śpi... Ja chyba też się zaraz położę bo z nocki zeszłam...
Weekend minął nam jak zazwyczaj... Akurat w sobotę byłam cały dzień w pracy a w niedzielę przed nocką zabrałam młodego i mojego chrześniaka do kulek... Chłopaki zadowolone więc luz...
Wiecie co? Wy (zwłaszcza Andzia i Cafe) powinnyście brać przykład z mojej siostry:Oczko: Przychodzi bez zapowiedzi z dwójką dzieci, które zawsze puszcza samopas i które o nic nie dbają, nakarmi je, zostawi bajzel i wraca zadowolona do domu... Ani trochę się nie przejmuje, że wszyscy mają już dosyć, potrafi tak przesiedzieć pół dnia:Szok: Bardzo ją kocham bo to moja siostra ale jest tak męcząca, że po takiej wizycie mam jej dosyć na dłuuugi czas:Histeria:

Cafe
jak tam Olas? Puściłaś go dzisiaj? Ja bym pewnie puściła...

Magda jak tam po spotkaniu? :D
Z obżarstwem doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie umiem się opanować:Nieśmiały: Ale brzuszek masz przecudowny! W ogóle nie widać żebyś cokolwiek przytyła! Szkoda, że Ty czujesz inaczej... Zawsze byłaś aktywna i teraz przez to, że musisz dużo odpoczywać czujesz się pewnie jeszcze gorzej i wydaje Ci się, że tyjesz w oczach, ale to nieprawda::):

Vercia
jak tam zdrówko? Mam nadzieję, że czujesz się lepiej i żadne cholerstwo Cię nie męczy...
Testowałaś może?::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe zajebistefotki, Olek przystojniaczek!!! My tez robilismy w sobote pierniki i dzisiaj musze jednak dorobic porcje jeszcze z kilograma. Zobligowałam się, ze i Stasiu i laski zaniosą pierniki na przedszkolną wigilie, wiec dla nas malo co zostanie.
W ogóle przy robieniu pierników miałam powtórke z zeszłego roku, najpierw super, chetnie pomagały, wykrajały, dekorowały, a na koniebyła wojna na posypke, rzyucały nią po całej kuchni!!!
Wyprawialiście teraz urodziny???

Cafe no zakupy udane, mamy wszystkie prezenty, do tego już słodycze na święta, jakieś duperele i kupa kasy poszła!!!
Ciuchów żadnych ni ekupowałam, chociaz w H&M dużo mi się podobało, ale budżet ostatnio mocno nadwyrężony, moze uda mi się coś później na wyprzedażach trafić.
Są poprzeceniane kurtki, Stasia kurtka, która kosztowała 150 zł jest za 70 zł, wiec myśle, co by mu nie kupic juz na przyszły rok. Zopbaczymy...
A weekend towarzyski, w sobote wieczorem byliśmy u znajomych na kolacji ze Stasiem-mają syna w jego wieku,laski położyliśmy spac i t. przyszła do nich posiedzieć. Wróciliśy o 1-wszej w nocy, a Stachu wstał o 6.30:Szok: Wczoraj byliśmy na kawie u mojego taty-mamy nie było, a popołudniu byli u nas inni znajomi z dzieciakami:)

widzialam te przeceny w h&m
i tez bedziemy kupowac chlopakom na przyszly rok,olkowi na pewno

fajnie,ze udalo sie wszsytko kupic

my jeszcze troche musimy pokupic
ale to w przyszlym tyg,bo jutro K wyjezdza na 3 dni:Kiepsko:
a w weekend mam szkole

poza tym prawdopodobnie robimy wigilie u nas
maja byc moi rodzice,siorka z narzeczonym i tesciowie