Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
Swatch SUOS702 - Zegarki EDWA - Sklep internetowy z zegarkami

a zegarek taki
mam granatowy i bialy-moj maz zwariowal

uwielbiam zegarki,mam do nich slabosc
ale nie spodziewalam sie
niedawno w pazdzierniku dostalam granatowy,na nasza rocznice
a wczoraj bialy

Ale ten wczorajszy chcesz wymienić, tak?
ten biały kojarzy mi się z komunijnym :Oczko:

A ja nie mam żadnego zegarka...ogladałam jakiś czas temu zegarki i spodobał mi się Casio z bransoletą:)
ale na ogladaniu się skończyło...no gdybym poszła do pracy to bym musiała kupić koniecznie, ale na razie odpuszczam...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe powiem tylko tak, jestem fanka, a racej fanatyczja zegarkow Swatch! hehe
Kocham ta firme i od zawsze mam tylko Swatche. Takie zboczenie :)
Zaczynalam od typowo wielkich sportowych, a teraz szukam cos bardziej zwyczajnego :)

Kicha, ze taty nie bylo. Cos my wypadlo? Umawialiscie sie na spotkanie?

Olas u t.?

Anielinka jak Amelka sie czuje? Mam nadzieje, ze juz ok!

no mam kilka zagarkow
swatch wczesniej nie mialam ale wiem,ze na pewno to nie ostatnie w mojej kolekcji:Oczko:
w marcu koncze 30 lat i K juz powiedzial,ze mam sie rozgladac za kolejnym zegarkiem,wariat

a ojciec mial byc
ale cos mu sie tam przedluzylo
szkoda gadac
a olek bidny cale popoludnie chodzil i marudzil,bo chcial dziadziowi sto lat zaspiewac-i slodycze za to dostac :8_2_96:

Wczoraj mialam koszmarny wieczor.
Wczesniej musialam podrzucic L4 do pracy, cos tam im pomoglam. Pojechalam po mlodego, wiadomo w domu ciagle cos, potem kapanie. I jak zasnal to zaczal mi sie strasznie brzuch stawiac. Wzielam swoje tabletki, ale nic nie przechodzilo. Lezalam, potem wzielam jeszcze 1 Nospe forte. Juz mialam jechac do szpitala, ale odrobine puscilo. Za to dostalam takiego kolatania serca, ze myslalam, ze padne. Slowa nie moglam powiedziec.
Jakos udalo sie zasnac, w nocy ok, ale dzisiaj zrobie pare krokow i znowu brzuch twardy :(

magda_79
Wczoraj mialam koszmarny wieczor.
Wczesniej musialam podrzucic L4 do pracy, cos tam im pomoglam. Pojechalam po mlodego, wiadomo w domu ciagle cos, potem kapanie. I jak zasnal to zaczal mi sie strasznie brzuch stawiac. Wzielam swoje tabletki, ale nic nie przechodzilo. Lezalam, potem wzielam jeszcze 1 Nospe forte. Juz mialam jechac do szpitala, ale odrobine puscilo. Za to dostalam takiego kolatania serca, ze myslalam, ze padne. Slowa nie moglam powiedziec.
Jakos udalo sie zasnac, w nocy ok, ale dzisiaj zrobie pare krokow i znowu brzuch twardy :(

magda jedyne co moge powiedziec to odpoczywac odpoczywac
naprawde
jak widzisz nawet chodzenie dziala niekorzystnie
wiem,ze czasem trzeba cos zalatwic itd
naprawde rozumiem
ale staraj sie jak najmniej latac:Całus:

magda_79
Dzisiaj leze do 13 i dopiero wstane jak bede musiala jechac po Michała. JEszcze tydzien musze dac rade, bo od 19 P. tylko 2 razy jakos bedzie musial isc popoludniu, a potem do marca wolne. Kicha z kasa, ale przynajmniej bedzie w domu i Michała ogarnie :)

lez kochana lez

wiem jakie to uczucie jak sie brzuchol stawia
i jakie nerwy

ale jak trzeba zwolnic to trzeba

i fajnie,ze P bedzie mial wiecej czasu
kasa wazna ale nie najwazniejsza
ja tez nie moge doczekac sie stycznia-K ma wreszcie miec kilka dni wolnego
od marca nie mial-no oprocz 2-3 dni doslownie
szook

Hej,
ja tylko z doskoku, bo nie mam laptopa. Maryśka kaszle, ale juz dzisiaj kaszel sie troche urywa, mam nadzieje, ze do poniedziałku się wykuruje. T. z nią jutro zostanie, a my skoczymy do Poznania. Zawsze jak mamy jakiś wyjazd zaplanowany to któraś chora siedzi w domu. A Zosia bardzo się cieszyła, ze idzie sama do p-kola.
Wyciagnęłam rano "Kota w worku"-gre po Stachu i gramy juz setny raz:Histeria: Na krok mnie bestia nie odstępuje...nic a nic się sama sobą nie zajmie

Cafe jeju, jak ten rok przeleciał. Pamiętam jak rok temu czekałyśmy na smsa od Ciebie, że jesteś już po:)
Ale Cię K. rozpieszcza z zegarkami, pozazdrościć:)
Kihca z taty imieninami, mógł chociaż zadzwonić::(:

Magda kochana lez i dopoczywaj ile się da, głupie leżenie naprawdę duozo daje. A jak Ci się bedzie ten brzuchol tak stawiał, to moze bedziesz potrzebowała czegoś mocniejszego ?
Tulam kochana, dasz rade, fajnie, ze P. bedzie popołudniami, kasa wazna, ale dzidziol ważniejszy!!!

Anielinka pewnie jeszcze spicie, co? Jak Amelka?

andziaudanych zakupow
ale faajnie
my w styczniu chcemy wyskoczyc na zakupy
ale to juz takie typowo dla nas

K w ogole mnie rozpieszcza
jak tylko jest wolna kasa to zawsze mowi,ze mam sobie cos kupic
nigdy mnie nie rozliczal
nigdy nie ma pretensji ze za duzo wydaje itd
jest najlepszy:8_2_96:

zdrowka dla maryski
olkowi juz tez sie urywa,ufff