Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia fajne te lozeczka:) Zdolnego masz brata:) Mamy i ja nie czaje:/ z moja ostatnio bylismy w tesco no i w sumie sam Kuba sobie wybral co chcialby dostac, mama tylko spytala mi sie czy faktycznie to moze byc i potem jak Kuba nie widzial kupilismy:) Ja chyba dokupie tylko klocki lego... W sumie mamy do malego puzzle, auto, spadajace malpki, no i te klocki lego bysmy dokupili... dostanie jeszcze cos pewnie od mojego brata, ale najchetniej to bym zagadala zeby poprostu dolozyli do tych klockow i juz...
Cafe dobry pomysl z tym zaswiadczeniem:/ ehhh nie czaje tej przychodni:/ mam ochote sie przepisac, ale u nas ciezko sie zapisac do jakiegokolwiek lekarza:/ wszedzie przychodnie pelne:/
A ja za chwile lece do dentysty:/ obudzilam sie spuchnieta:/ masakra:/

Maryske nosi normalnie. Oczywiście jest luz w porównaniu z dwoma w chacie, ale nie umie sie niczym zająć, zabawić, cały czas jeczy, mama pograj, mama chodź się pobawić. K. mi ostatnio powiedział, ze za duzo się nimi przejmuje i cackam, mam zostawić i niech się ucza same bawić i staram się tak robić::):

anielinka
Andzia szkoda że mama niechętna żeby pomóc w sprawie prezentów, miałaby przynajmniej jedno z głowy, a i wtedy by było pewne że dzieciakom to sie przyda co Ty byś kupiła czy podpowiedziała...ehh no dziwne podejście :/

No dziwne, dziwne. Stasiu jej pow., że chce piłkarzyki, zobaczymy czy kupi.
To nie jest tak, ze ja mam jakieś parcie, ze musza dostac to co ja chce, czy że w ogóle musza coś dostać. Ale jak mówi, ze nie wie co, ja jej proponuje, a ona się focha to kompletnie tego nie czaje. Laskom przydałyby się tez jakieś bluzki i nie ukrywam, ze wolałabym je sama kupić. No ale cóż, nic na siłe.
T. tez się nie pyta, ale jej pewnie coś kupią siostry K., a one mają zawsze fajne i szalone pomysły.

anielinka
A tak z innej beczki, komu kibicujecie w Top Model?:lol:
właśnie ogladałam w DDTVN przygotowania do finału i tak mi sie przypomniało hehe

Nikomu::):
Najbardziej podobała mi się Magda, która się nie rozebrała i Viera.
ANie jest głupiutka, ale z całej trójki chyba najbardziej zasługuje na finał. MA dopiero 19 lat, może ise jeszcze wyrobi. Widać, ze wie czego chce i umie walczyć o swoje. Olga ładna, ale moim zdaniem nie ma twarzy i figury do modelingu. A Michalina to totalne nieporozumienie, Polacy lubią odmieńców i cudzoziemców i na siłe promują ich we wszystkich programach. Jak wygra Michalina to ja się ***** zgłosze do III edycji:lol:"

andziakurdupelki nie maja szans:8_2_96:

jest 10.15 a ja jeszcze nie darlam papy
olek na razie ciagle zajety...puzzle,kolorowanie-wiecie,ze juz prawie nie wyjezdza za kreski?
mlodzi robie rozpierduche ale nie zwracam uwagi

moge spokojnie co chwile wam odpisac
i wzielam sie za kuchnie,pisalam wam,ze nie mam zbednych rzeczy ale klamalam
naszykowalam koszyk nieuzywanych szklanek,wywioze do rodzicow piwnicy

cafe82

olek na razie ciagle zajety...puzzle,kolorowanie-wiecie,ze juz prawie nie wyjezdza za kreski?

Zesram się, a schudnę i urosnę:lol:

brawo dla oLka, Maryśka też własnie koloruje, ale jej tozdecydowanie gorzej idzie. Był okres, gdzie już naprawde fajnie umiały kolorowac, a teraz znowu byle jak

Witam!

Dzisiaj nadrabiacie zaległości widzę :yes:

Dzisiaj ledwo zdrapalam się z wyrka, już wam mówiłam, ze nie mogę się dobudzić. Spóxnia się też @, wedlug suwaczka 3 dzień ale jeszcze poczekam. Caly czas mam wrażenie, ze zaraz mnie zaleje. Rano zaliczyłam szpery i w sumie bez większego szały, ale coś tam znalazlam ciekawego.

My robimy inhalację z soli właśnie.

Gosia wsopółczuję wizyty u dentysty. :Całus:

Andzia superanckie łożeczka, zdolny ten twój brat.

Cafe fajne Mikołajki za wami :Oczko: Powaznie, nie myślisz jeszcze o córci? :lol:

Anielinka jak oglądam top model co tydzień i moim zdaniem na wygraną zasluguje Ania. Jest bardzo ladna i naturalna. Brakuje jej troche obycia i nie zawsze wypowiada się tak jak Olga czy inne dziewczyny ale myślę, ze wynika to z jej wieku. Tego zawsze się nauczy. Olga mnie denerwuje, po trupach doszłaby do celu i jak dla mnie za grupa i lalkowata, Michalina tutaj w ogóle nie widzę nic pięknego. Bez makijażu i kobiecych ciuszków porażka.

andzia
cafe82

Zesram się, a schudnę i urosnę:lol:

brawo dla oLka, Maryśka też własnie koloruje, ale jej tozdecydowanie gorzej idzie. Był okres, gdzie już naprawde fajnie umiały kolorowac, a teraz znowu byle jak

:sofunny::sofunny::sofunny:

Andzia no to nie moge się doczekać 3 edycji :lol:

dla mnie Ania pod względem wyglądu najbardziej pasuje, ale jej wypowiedzi mnie przerazają, taka niedorośnieta dziewczynka :Szok: w necie aż szumi od jej pustych tekstów, no i ten tekst "po trupach do celu" to właśniej jest w jej wykonaniu :)
Michalina to porażka, jak dla mnie zero w niej kobiecości...
no a Olga w sumie ok, podoba mi się na zdjęciach, no ale figure ma kiepską jak na modelke, w programie schudla ponoć 10 kg. ale to i tak mało...no nic zobaczymy wieczorem :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dla mnie TopModel sie kosnczyl wlasnie jak odeszla t co nie chciala sie rozebrac. Dla mnie to byla rasowa modelka - idealna pod kazdym wzgledem.
A tak to wygra ta idiotka Ania, kotra jak gebe otwiera to nie iwem czy mam sie smiac czy plakac.
Olga w finale to dla mnie w ogole nieporozumienie, Michalina tez.

No, ale teraz nie moge doczekac sie 3 edycji :yuppi: Andzia osrana, ale wyrosnieta :sofunny:

Andzia chyba Zosia lepiej sobie radzila sama bez Marysi, co?

Cafe brawa dla Olka za kolorowanie!
U nas teZ postep, bo koloruje roznymi kolorami :hahaha:

A m wstyd, bo dre pape na biednego Michała ciagle. Ledwo wyjdziemy z p-kola i dojdziemy na stolowke i juz mi cos nie pasuje, a to nie tak idzie, nie tak siedzi, w domu kontynuacja. Nie moge sie opanowac :( A on bidny tak naprawde mega grzeczny.

magda_79
Dla mnie TopModel sie kosnczyl wlasnie jak odeszla t co nie chciala sie rozebrac. Dla mnie to byla rasowa modelka - idealna pod kazdym wzgledem.
A tak to wygra ta idiotka Ania, kotra jak gebe otwiera to nie iwem czy mam sie smiac czy plakac.

No, ale teraz nie moge doczekac sie 3 edycji :yuppi: Andzia osrana, ale wyrosnieta :sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny:

Magda tak, Zośka potrafi się bardziej zająć sama sobą, a ta wciąż jęczy i mędzi.
i ja dre pape ledwo wyjdziemy z p-kola. Czasem mam wyrzuty sumienia, ale one w szatni robią mi już taka jazde, ze nie moge wytrzymac, nie chca się ubierac, Maryśka najcześciej mi ucieka, rzuca się na ziemie i strzela fochy, że nie mam nic słodkiego. I za każdym razem jedna albo druga, z duuużą przewagą Maryśki wyje całą droge do domu, tak o bez powodu. Przechodzimy obok przystanku autobusowego i codziennie spotykamy na nim tych samych ludzi, pewnie mają nezłe zdanie o nas, dzien w dzień z ryczącymi bachorami wraca

magda_79

Jakaś nietypowa wersja modelki nam się szykuje :sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Magda tak, Zośka potrafi się bardziej zająć sama sobą, a ta wciąż jęczy i mędzi.
i ja dre pape ledwo wyjdziemy z p-kola. Czasem mam wyrzuty sumienia, ale one w szatni robią mi już taka jazde, ze nie moge wytrzymac, nie chca się ubierac, Maryśka najcześciej mi ucieka, rzuca się na ziemie i strzela fochy, że nie mam nic słodkiego. I za każdym razem jedna albo druga, z duuużą przewagą Maryśki wyje całą droge do domu, tak o bez powodu. Przechodzimy obok przystanku autobusowego i codziennie spotykamy na nim tych samych ludzi, pewnie mają nezłe zdanie o nas, dzien w dzień z ryczącymi bachorami wraca

Jak tak poczytalam to mam jeszcze wieksze wyrzuty sumienia. Musze nad soba popracowac.