Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
cafe82
anielinka
Witam!

A ja wczoraj jakoś zasiedziałam się przed netem i poszłam spać o 1 a teraz tak mi sie spać chce :Szok: ale posiedze jeszcze chwile i zaraz zmykam do roboty może się rozbudze...

Cafe super prezent dostałaś na Mikołaja:)
a ja też jestem ciekawa co Ty tam wymyśliłaś ciekawego, ale nie będe wnikać w szczegóły :lol:
Magda wiem co czujesz z tym chodzeniem Miska do p-kola, ja ciagle też mysle o tej mojej sierotce, mam wrażenie że ona tam jeszcze się nie odnalazła i ciagle siedzi gdzieś tam z boczku nie wadząc nikomu :(

Andzia zdrówka dla Marysi, oby kaszle szybko przedszedł!

oj tam oj tam:Oczko:
najlepsze bylo szukanie gumki...daawno sie tak nie usmialam
juz myslelismy,ze nie mamy
i K mowi-to co,tym razem w koncu corka:8_2_96:

:sofunny:
A trzeba bylo isc na calosc!

hahahaha :ass:

ANielinka a co Ty konkretnie w tej pracy robisz? Kojarze, ze tata ma coś związanego z wędkarstwem, tak?

Do mnie o 11-tej przychodzi koleżanka z RR i będziemy wybierać jakieś prezenty na Gwiazdke. I chyba zamówimy na all, bo ceny korzystne i jest tyle sztuk ile trzeba, a w sklkepach to różnie. I Pani chce zrobić tego Gwiazdora na tych wspólnych Jasełkach, mój K. ma się przebrać:lol:

magda_79
Andzia smiesznie, ze w sumie nie tak daleko mieszkacie, a u nas zadne dziexcko nie wie kto to Gwiazdor :hahaha:
Ale K. sie fucha przytafila! P. pewnie tez chetnie by w takiej roli wystapil :)

No nie wątpię:lol:
U nas Mikołaj 6-tego, a Gwiazdor 24-go. Tak było jak ja byłam dzieckiem i tak to teraz przekazuje dzieciom.
U Stasia to już chyba ostatni rok jak wierzy w Świętych...Boże kiedy on tak urósł???
Wczoraj po p-kolu mówi: do nie była mikołaj tylko Pan Robert z Biblioteki, poznałem po głosie:)

andzia
magda_79
Andzia smiesznie, ze w sumie nie tak daleko mieszkacie, a u nas zadne dziexcko nie wie kto to Gwiazdor :hahaha:

U nas Mikołaj 6-tego, a Gwiazdor 24-go. Tak było jak ja byłam dzieckiem i tak to teraz przekazuje dzieciom.
U Stasia to już chyba ostatni rok jak wierzy w Świętych...Boże kiedy on tak urósł???
Wczoraj po p-kolu mówi: do nie była mikołaj tylko Pan Robert z Biblioteki, poznałem po głosie:)

Taki czas, ze jak dzieci ida do szkoly to zaczynaja sie nawzajem uswiadamiac.
A Stasiu spostrzegawczy!

andzia
magda_79

hahaha

magda_79
andzia
magda_79

Taki czas, ze jak dzieci ida do szkoly to zaczynaja sie nawzajem uswiadamiac.
A Stasiu spostrzegawczy!

To wzajemne uświadamianie mnie przeraża:Histeria:
Ostatnio w szatni czekałam z laskami za Stasiem, bo miał angielski i rozmawiałam z inna mamą chłopca z jego grupy i mówiłam jej o tym tekście z seksem, a ona do mnie, to jest nic, Wiktor się mnie ostatjnio zapytał czy kiedyś uprawiałam seks:lol:

Witajcie kobietki:)
Widze, ze tu wesolo od rana:)))
U nas Kuba w domu i chyba do konca tygodnia nie pojdzie:/ Mial brzydki kaszel w nocy i go zostawilam... oczywiscie na dzisiaj nie ma juz miejsc do lekarza i umowilismy sie dopiero na jutro:/ Dzisiaj zabieram chlopakow do moich rodzicow, bo moj P. zaczal w koncu prawko robic i dzisiaj ma spotkanie teortyczne:) ehhh ciekawe jak mu pojdzie... ja jak widze samochod egzminacyjny to do teraz odczuwam stres...brrrrrrrr....
Cafe ale suuuuper Mikolaj sie spisal:)
Magda Michalek i tak baaardzo dzielny:) u nas tez najtrudniej jest jak idziemy wczesnie i nie ma dzieci z grupy kuby...
Andzia u nas tez Mikolaj 6 grudnia, a gwiazdor 24:) Wczoraj mialam dla Kuby w razie czego auto przygotowane, bo caly czas mowil ze Mikolaj mu auto przyniesie, ale jak mu wytlumaczylam, ze niedlugo przyjdzie Gwiazdor to sie nie upominal o auto:)

anielinka
A u mnie nie ma Gwiazdora, Amelka pewnie by nie wiedziała kto to jest :D jest Mikołaj, tak samo jak 6 grudnia....
Andzia i co zamawiasz laskom te lalki??

Tak, już zamówiłam A mój brat zrobi im takie łóżeczka
http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/duktig-ozko-dla-lalki-zestaw-poscieli__45045_PE140800_S4.jpg

Mama mi się pytała co im kupić, zaczełam jej móiwć, ze może to, może to, a ona na to: przecież one mają tyle zabawek:Kiepsko: W piątek w P-niu mogłabym kupic coś od niej, ale ona woli sama, nie czaje tego. Mogłabym nawet jakieś fajne bluzeczki pokupic, ale jak nie chce to nie, pewnie bedzie znowu coś nie pasić, nie w rozmiarze itd. NIe czaje jej