Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Joł:)
Ale dzisiaj miałam popołudnie, Mikoaj był, prezenty zostawil, więc mogli dokazywac:Kiepsko: A K. wrócil dopiero po 20-tej. Ech...

Cafe ja do tej pory tez nie miałam firan, ale teraz nawet mi się podoba. Jakoś tak inaczej jest:) Oby Krzychowi udało się dotrzeć na przedstawienie, szkoda, ze Tobie nie pasuje::(:

Magda sikam z hohoho:hahaha:
A paczka konkretna, u nas Mikołajki sa zawsze raczej skromne.

Mei nie moge z tej Myszki Miki:sofunny: Rezczywiście jakoś nie w czasie bajkowe stwory:hahaha:
Fajnie, ze udało Ci się znaleźć sensowną lekarkę:) Stasiu miał tez zaczerwienione gardło i od razu wybiło mu węzły, ale moja siorka jak była to stwierdziła, ze powiekszone węzły przy infekcji sa normalnym objawem i w miarę zdrowienia będa się zmniejszać. Ważne, żeby nie bolały.
U ns w szpitalu można zapisać dziecko na tzw. diagnostyke, była kiedyś na tym ze Stasiem w ramach NFZ robią Ci cała morfologie, RTG płuc, wymaz z gardła i nosa i właśnie testy alergiczne. Zapytaj, może i u Was jest coś podobnego, nie będziesz wtedy musiała płacić za testy:yes:

Gosia ślicznie Kuba śpiewa:)
Wrzuć nam jakies foteczki synusia, dawno go nie pokazywałaś

Vercia super Mikołajki miał Marcel:great:
O mnie mikolaj w tym roku zapomniał::(:
Chyba byłam niegrzeczna...
Co to są rolety w formie paneli?

Anielinka strasznie się cieszę, że jednak Ł. przyjechał. Kamień z serca normalnie...
Moja mama też nie była u dzieci, ale jakoś nie mam o to pretensji, pewnie przy okazji coś dostaną, nawet i lepiej, że nie wszystko naraz.

Cafe ale super wieczór dziś spędziliście, jak wrażenia?:)

Veronica fajny dzień za Wami :yes:

Magda no i co tam ciekawego na tych promocjach w marketach, co?:hahaha: no nie moge z tej twojej t. :)
super paczke Michu dostał w p-kolu, a z tego ho ho ho to padam, zawsze musi się do czegoś przyczepić skubaniec :hahaha:

Andzia super firanki, ja tam też jestem firankowa kobita :Oczko: teraz mi się zachciało na okno makaronów, juz mam upatrzone na all, może mi sie uda kupic do świąt :Oczko:

Mei fotki boooskie :Podziw: jesteś profesjonalistką w robieniu zdjęć :yes:
sytuacji z t. współczuje....kuzwa!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej

Anielinka i ja odetchnelam, ze Ł. jednak przyjechal. Az balam sie czytac co napiszesz. uff!
Co do t. to moze jej glupio?

Cafe le super prezent! Musialas byc bardzo grzeczna. hahaa
No i poka ten zegarek. My z P. chcemy sobie kupic zegarki pod choinke. Ja juz od dawna nie mam, a jemu sie zepsul.

Mei ale Mikołaj miał świte :hahaha:
Ehhh, chcieli pewnie dobrze, ale w koncu wiecej nie znaczy lepiej.

Mei poszalalas! Mikołaj tez o Tobie nie zapomnial :)
Co kupilas w H&M?
Tylko mi smaka narobilas na McDonaldsa. ale bym zjadla frytki :lup:
Graliscie w Malpki?

Andzia nie martw sie. JA tez nie bylam grzeczna i Mikołaj nie przyszedl :)

Andzia

Gosia nie powiem, ale pocieszylas mnie tymi nocami. Ze Kuba sypial w czasie ciazy i potem tez :)
P. tez wczoraj na radzie. wkurzylam sie, bo akurat skonczyly mu sie treningi i mial miec wolne popoludnie, a tu lipa. W ogole termin na rade beznadziejny, szczegolnie dla tych, ktorzy maja male dzieci :(

Cafe musze Ci jeszzcze raz podziekowac za namiary na puzzle w Lidlu!
Mlody zachwycony. Wczoraj wszystkie ukladalismy :)

Wczoraj troche poganialam i mloda znowu zlazla lepetyna na dol i mnie uciskala. Myslalam, ze wypadnie. brrrr! Okropne uczucie, od razu tez skurcze i cale szczescie, ze P. wrocil po 19 i wykapal Michała, bo po prostu nie dalabym rady go polozyc. A ja polezalam i mloda wyplynela.

Dzisiaj tak mi szkoda bylo Miśka. Rano nieprzytomny, a potem P. mowil, ze poszedl jeszcze do wspolnej sali z dziecmi z 2 grup, bo jeszcze wczesnie. Od razu usiadl na najblizszym krzeselku, skulil sie. ehhh, strasznie duzo musi go to p-kole kosztowac. jestem z niego dumna, ze nie placze, ale serce boli jak pomysle, ze siedzi tam sam zestresowany :(

Hej,
mam Maryśkę w domu. W nocy zaczela kaszleć i kaszle prawie non stop. Identyko jak miał Staschu, zaraz jej zrobie inhalacje, mam nadzieje, e przejdzie. W piątek K. miał zrobić sobie wolne i mieliśmy w planach zakupy świąteczne...
Leżymy w łóżku i oglądamy pasowanie, całe szczęście Zosia poszła bez większych problemów bez swojej obstawy:Oczko:

Andzia zdrowka dla MArysi!
I dobrze, ze Zosia poszla. Przyda im sie od czasu do czasu pobyc bez obstawy

Mnie wczoraj wieczorem dobil zakany nos Michała. No i kupilam w koncu nebulizator. I teraz pytanie. Czytalam, ze nie robi sie juz inhalacji z soli fizj. tylko z czegos innego.
Z czego robic na katar? Ile sie tego wlewa? Jeszcze nie mam nebulizatora, ale jutro powinien byc.

Witam!

A ja wczoraj jakoś zasiedziałam się przed netem i poszłam spać o 1 a teraz tak mi sie spać chce :Szok: ale posiedze jeszcze chwile i zaraz zmykam do roboty może się rozbudze...

Cafe super prezent dostałaś na Mikołaja:)
a ja też jestem ciekawa co Ty tam wymyśliłaś ciekawego, ale nie będe wnikać w szczegóły :lol:

Magda wiem co czujesz z tym chodzeniem Miska do p-kola, ja ciagle też mysle o tej mojej sierotce, mam wrażenie że ona tam jeszcze się nie odnalazła i ciagle siedzi gdzieś tam z boczku nie wadząc nikomu :(

Andzia zdrówka dla Marysi, oby kaszle szybko przedszedł!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Witam!

A ja wczoraj jakoś zasiedziałam się przed netem i poszłam spać o 1 a teraz tak mi sie spać chce :Szok: ale posiedze jeszcze chwile i zaraz zmykam do roboty może się rozbudze...

a ja też jestem ciekawa co Ty tam wymyśliłaś ciekawego, ale nie będe wnikać w szczegóły :lol:
Magda wiem co czujesz z tym chodzeniem Miska do p-kola, ja ciagle też mysle o tej mojej sierotce, mam wrażenie że ona tam jeszcze się nie odnalazła i ciagle siedzi gdzieś tam z boczku nie wadząc nikomu :(

oj tam oj tam:Oczko:
najlepsze bylo szukanie gumki...daawno sie tak nie usmialam
juz myslelismy,ze nie mamy
i K mowi-to co,tym razem w koncu corka:8_2_96:

cafe82
anielinka
Witam!

oj tam oj tam:Oczko:
najlepsze bylo szukanie gumki...daawno sie tak nie usmialam
juz myslelismy,ze nie mamy
i K mowi-to co,tym razem w koncu corka:8_2_96:

:sofunny:
A trzeba bylo isc na calosc!