Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda_79
Dzisiaj P. przyniosl kartony z ciuchami po Michale. No i wychodzi na to, ze Ala bedzie nosic niebieskie, zielone albo brazowe ciuchy :lup: Posegregowalismy, powkladalam do szafy, a popiore juz pozniej.
Teraz tylko po lumpach polatam i poszukam troche bardziej dziewczecych i dokupie body z krotkim i chyba bedzie ok. A jak cos to na biezaco.

i dobrze
jak dla mnie rozowe ciuchy moglyby nie istniec
wiem wiem,ze wiele mam mnie teraz opieprzy ale takie jest moje zdanie
gdybym miala corke to tylko brazy,fiolety ...zadnego rozu

ale fajnie znowu myslec o wyprawce,co?

Kazdy ma inny gust. JA moge miec dla Ali cos rozowego, ale bez przegiecia. Podoba mi sie polaczenie np. brazu z pudrowym rozem. Takie zeczy na pewno Alka bedzie miala. Ale zadnych swiecidełek, haftow itp. Tez stawiam na fiolety. Mamy mnostwo spodni po młodym tak do roku i mp. jeansy czy jakies czekoladowe ogrodniczki Ali nie zaszkodza :)

A z wyprawka fajnie, ale juz bez takiego szału jak z Michałem. Wiekszosc rzeczy mamy po młodym i nie ma takiej radości, ze szukamy cos dla dziewczynki. Szkoda kasy.

Cafe mi brak słow na tych Twoich chłopakow! Sa bossscy!
A kiedy jakies fotki Olasa zobaczymy???

Vercia powodzenia jutro. Wierze, ze sie stresujesz, Takie rozmowy sa okropne. Ale co zrobic, trzeba. Trzymam mocno ckiuki!

Ja tez wolalabym Michała ubrac jedynie w gladkie ciuchy itd. Ale wiem, ze on uwielbia rzeczy z postaciami z bajek. JA mu sama takiej nie kupie, ale jak dostaje od kogos to do p-kola zakladam.
No i tezn ie marudze, duzo rzeczy mamy po kims i nie wybrzydzam :)

A wlasnie takie malenkie dziewusie tez lubie z akcentem "dziewczecym", ale Ala nie bedzie miala wyjscia. hahaha!

Hej,
mam Stasia w domu, w piątek mi zagorączkował i zaczęło boleć go gardło, gorączki nie ma, ale gardało czerwone, nadal trochę boli. Apetyt ma, humor tez, więc myślę, ze szybko się wykuruje.
Weekend tez mieliśmy fajny, w sobote byłam co prawda sama, bo K. miał polowanie, ale przyszła moja siorka, a juz z miesiąc się nie widziałyśmy, a wczoraj byli znajomi z dziećmi i robiliśmy gofry::):

Dostałam dzisiaj zaproszenie na wigilie i jasełka do lasek. Stasiu 4-ty rok w p-kolu, a jeszcze nigdy nie miał ani wigilii ani jasełek, laski trafiły na superową Panią:yes:

Justynka współczuje ospy, obyście nie złapali wsdzyscy, szczególnie teraz na święta!!!
Gosia fajnie, że zakupki udane, a Kubuś chętnie chodzi do p-kola. Ja tez kupuje prezenty na allegro, ostatnio widziałam w sklepie lalke, którą chce kupić laskom, 80 zł droższa niż na all:Szok:
Vercia trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę!!!
Cafe chłopaki rewelacja, te bezzębne uśmiechy sa boskie!!!
Madzia dobrze, ze juz lepiej:) A o różowe ciuszki się nie martw, ciocia Andzia ma pake dla Ciebie uszykowaną::):

andzia
Justynka współczuje ospy, obyście nie złapali wsdzyscy, szczególnie teraz na święta!!!
Gosia fajnie, że zakupki udane, a Kubuś chętnie chodzi do p-kola. Ja tez kupuje prezenty na allegro, ostatnio widziałam w sklepie lalke, którą chce kupić laskom, 80 zł droższa niż na all:Szok:
Cafe chłopaki rewelacja, te bezzębne uśmiechy sa boskie!!!Madzia dobrze, ze juz lepiej:) A o różowe ciuszki się nie martw, ciocia Andzia ma pake dla Ciebie uszykowaną::):

no jak bezzebne
moi synowie maja po 8 zebow:Oczko:

cafe82
andzia
Cafe chłopaki rewelacja, te bezzębne uśmiechy sa boskie!!!Madzia dobrze, ze juz lepiej:) A o różowe ciuszki się nie martw, ciocia Andzia ma pake dla Ciebie uszykowaną::):

no jak bezzebne
moi synowie maja po 8 zebow:Oczko:

Hehe, ale na zdjęciach ich nie widać:lol:

andzia
Hej,
mam Stasia w domu, w piątek mi zagorączkował i zaczęło boleć go gardło, gorączki nie ma, ale gardało czerwone, nadal trochę boli. Apetyt ma, humor tez, więc myślę, ze szybko się wykuruje.
Weekend tez mieliśmy fajny, w sobote byłam co prawda sama, bo K. miał polowanie, ale przyszła moja siorka, a juz z miesiąc się nie widziałyśmy, a wczoraj byli znajomi z dziećmi i robiliśmy gofry::):

Dostałam dzisiaj zaproszenie na wigilie i jasełka do lasek. Stasiu 4-ty rok w p-kolu, a jeszcze nigdy nie miał ani wigilii ani jasełek, laski trafiły na superową Panią:yes:

Zdrówka dla Stasia :Całus: Goferów zazdroszczę!

veronica_20
Obiad mam z głowy, bo został nam królik z wczoraj....musze tylko skoczyć na jakieś zakupy i kupic coś mlodemu i G na Mikołaja....

Andzia, a jak twoja wyprawa do lumpeksu?

Zostawiłam prawię 300 zł. To nie jest lumpeks, tylko laska w chacie sprzedaje ciuchy. Skumały się w kilka soób-takie baaaadzo bogate paniusie, które dwa razy tego samego ciucha nie założą i sprzedają wszystko. Ciuchy reeewelacja, ale jedna nosi bardzo małe 36-większość była dla mnie za mała, reszta 38-40 i tu większosć była za duża. I jeszcze były ciuchy 42/44/ Ale kupiłąm sobie zajebistą marynarkę dżinsową z Zary, kika bluzeczek z Solara i sukienke z Morgana:)

hej
Od rana pojechalismy kupic slodycze do paczek dl dzieciakow. Pare krokow zrobilam i juz brzuchol twardy. Nie nachodzilam sie za duzo.
Mlody rano marudzil, ze do p-kola, ale jak go juz P. odwozil to usmiech od ucha do ucha. Ale nagadac sie musi!
Ala daje czadu. Serio! Michał to byl pikus przy niej. Po ostatnich 2 dniach spokoju to od srody wieczor wierci sie non stop. Nie wiem kiedy sypia. Ale nie musze Wam pisac jak mnie to cieszy :)

Andzia zdrowka dla Stasia!! Super panią maja dziewczyny. Az mi sie wierzyc nie chce, ze ta od Stasia to taka beznadziejna.
Za ciuszki juz dziekuje, ale ogolnie to sie dogadamy ;)
Fajowy weekend za Wami! Jak siostra na uczelni? Tak oprocz ocen, bo to wiem, ze super. Nie jest rozczarowana studiami? wszystko ok?

Vercia ide zaraz na boczek poczytac.
Oj Wy spiochy :) A o ktorej normalnie wozisz Marcela do p-kola?

Cafe Wy tez pospaliscie. super! Jakies pobudki w nocy? UDaje sie chlopcom czasem przespac cala noc?

P. mnie woła do szykowania pxczaek. Wpadne pozniej.

andzia
veronica_20
Obiad mam z głowy, bo został nam królik z wczoraj....musze tylko skoczyć na jakieś zakupy i kupic coś mlodemu i G na Mikołaja....

Andzia, a jak twoja wyprawa do lumpeksu?

Zostawiłam prawię 300 zł. To nie jest lumpeks, tylko laska w chacie sprzedaje ciuchy. Skumały się w kilka soób-takie baaaadzo bogate paniusie, które dwa razy tego samego ciucha nie założą i sprzedają wszystko. Ciuchy reeewelacja, ale jedna nosi bardzo małe 36-większość była dla mnie za mała, reszta 38-40 i tu większosć była za duża. I jeszcze były ciuchy 42/44/ Ale kupiłąm sobie zajebistą marynarkę dżinsową z Zary, kika bluzeczek z Solara i sukienke z Morgana:)

Andzia to super, zaszalałaś !! Ja bardzo lubię ciuchy z solara, ale wszytsko mega drogie:Histeria: Za to fasony zawsze na czasie, nawet jak kupisz cos kilka lat do tylu. No i porządnie odszyte.

cafe82
rodzice dzwonili-odbiora olka z przedszkola i zabiera do siebie
przyjada wieczorem
chca mu zrobic mikolajki-nakupili puzzli,zabawek-grudzien to w ogole dla naszych dzieci fajny miesiac...mlodzi maja urodziny,olek imieniny..i mikolaj,i swieta

Cafe to masz Olasa z glowy dzisiaj. Ja tez uwielbiam grudzień, oprócz mikołaja i świat tez mam urodziny i imieniny :yipi: Pamietam własnie z okresu dzieciństwa, ze nie moglam się doczekac na furę prezentów, a siora zawsze byla zazdrosna i nadąsana w grudniu.

My juz w domu. Po drodze kupilam na jutro dla P. gaciorki i czekolade z orzechami. Tylko drobiazgi.
P. wyslalam do Lidla po puzzle dla mlodego.

Cafe nie wiesz czy tam tez sa ze Swinka Peppa? Widzialam ,ze z Tomkiem i Bobem i jakies inne. dzieki, ze dalas znac, ze sa.
Do tego dostanie jeszcze autko Rajdka i slodycze. Na jutro w sam raz.
Od t. plyty z pisoenkami, a od mojej mamy gre "Nawlekak, nie czekaj". Powinien byc zadowolony!

Andzia ale sie obkupilas! Super! Marzy mi sie jakas fajna kiecka, ale teraz to bez sensu. Teraz to tylko worek ziemniakow narzucic :lup: