Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dzis Amelke zawiózł mój tata i chyba tak będzie często :yes: sądze że jej chodzi o to że ze mną jest się ciężko rozstać, patrzy mi w oczy, co chwile całuje, za ręke mnie mocno trzyma, ehh no cięzko jej się ze mną rozstać i tyle :(
Za to jak ja po nią przyjeżdzam, to wylatuje z sali jak perszing, w podkokach i uśmiechem na twarzy biegnie do szatni się ubierać, wtedy jest przytulanie, całowanie itp. ::):

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Witam!

Dzis Amelke zawiózł mój tata i chyba tak będzie często :yes: sądze że jej chodzi o to że ze mną jest jest się ciężko rozstać, patrzy mi w oczy, co chwile całuje, za ręke mnie mocno trzyma, ehh no cięzko jej się ze mną rozstać i tyle :(
Za to jak ja po nią przyjeżdzam, to wylatuje z sali jak perszing, w podkokach i uśmiechem na twarzy biegnie do szatni się ubierać, wtedy są przytulania, całowanie itp. ::):

Anielinka w takim razie, wykorzystaj tatę, jeśli możesz.....zawsze to mneijszy stres dla ciebie i Amelki.

verciaozdoby fajne-mi najbardziej podoba sie ta galazka z tymi naturalnymi zawieszkami

tez musze pomyslec o czyms do nas

anielinkadobrze,ze tata moze zawozic amelke

jejku nie wiem co mam K kupic
chcialabym jakis karnet na strzelnice albo tor ale u nas nic takiego ni ma:Zły:
z drugiej strony bola go ostatnio bardzo plecy i myslalam o masazach-moze jakis karnet ma kilka zabiegow?

cafe82
verciaozdoby fajne-mi najbardziej podoba sie ta galazka z tymi naturalnymi zawieszkami

tez musze pomyslec o czyms do nas

anielinkadobrze,ze tata moze zawozic amelke

jejku nie wiem co mam K kupic
chcialabym jakis karnet na strzelnice albo tor ale u nas nic takiego ni ma:Zły:
z drugiej strony bola go ostatnio bardzo plecy i myslalam o masazach-moze jakis karnet ma kilka zabiegow?

Ja co roku rozbieram stare stroiki itp. i coś robię sama.....w kwiaciarni widziałam piekny stroik ale 120zł....a tak poszperam coś w domu i zrobię sama podobny.....

Cafe gałązki to nasza choinka będzie...w tym roku ubieramy tylko na dworze.....w domu nie

Dopiero przed chwilą dotarłam do domu, szybki obiad i zaraz trzeba iść po dzieciaki. A tak jeszcze nie załatwiłam połowy rzeczy, muszę je przełożyć na jutro

Vercia i mnie sie bardzo podobają stroiki, piękne. Te biale gałązki kupiłaś gotowe czy sama malowałaś?

Cafe ja K. kupuje torbe, taka małą skórzaną, bo bardzo mu się podobają. I może piżame do tego, bo bida u niego w tym teamcie:) Za to nie mam pomysłów do rodziców, na pewno kalendarz, ale co do tego?

Anielinka dzięki za info, ale kurde nigdzie koło mnie netto ni ma:(

andzia
Dopiero przed chwilą dotarłam do domu, szybki obiad i zaraz trzeba iść po dzieciaki. A tak jeszcze nie załatwiłam połowy rzeczy, muszę je przełożyć na jutro

Vercia i mnie sie bardzo podobają stroiki, piękne. Te biale gałązki kupiłaś gotowe czy sama malowałaś?

Cafe ja K. kupuje torbe, taka małą skórzaną, bo bardzo mu się podobają. I może piżame do tego, bo bida u niego w tym teamcie:) Za to nie mam pomysłów do rodziców, na pewno kalendarz, ale co do tego?

Anielinka dzięki za info, ale kurde nigdzie koło mnie netto ni ma:(

Andzia kupowalam, to są gałazki z drzewa egzotycznego, moczone w specjalnym impregnacie.

Cafe a u nas szał na puzzle się skończył, no ale trwał jakies 2 miesiące, więc i tak dobrze:) Teraz musze je pochować, za 2 miesiące wyjmę i może znowu będzie szał:)
Za to gry, gry i jeszcze raz gry. Juz mam dosyć, bo do puzzli nie byłam potrzebna, a przy grach owszem. Powyciągałam różne po Stasiu i jedziemy małpy, wrone, memo, domino, lotto i figuraki:Padnięty: