Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia super, ze w p-kolu maja Jaselka i jeszcze z podziałem na role.
Moje dziecko mogłoby jakis filar grac albo cos rownie nieruchomego :lup:
Musze Wam pokazac jakis filmik z wystepow :hahaha:

Eeee, w Twoich puzzlach tylko 5 tys elem, a w moich 18 tys! Hehe! Ale tw Twoje tez ogladalam.
Jakos znowu mnie na puzzle naszlo i tak ogladam. Moze jutro jakies kupie, ogolnie szukam z Rzymem :)

A ja nawet nie wiem co u nas na Mikołajki maluchy dostana.

andzia
Magda teraz zauważyłam, że tam 18000, jak spojrzałam to myślałam, że 1800:lup: NIezła jazda:)
Na all jest spory wybór puzzli i najładniejsze są z Ravensburgera, ale drogie. Nie znam tej firmy Castorland, mają sporo tanich puzzli, ale nie wiadomo jaka jakośc

Eeee, no 1800 to bym Ci glowy nie zawracala :sofunny:

No wiem, ze z Raven... maja najelpsza jakosc, ale ceny jak dla mnie za wysokie. Kupuje z Trefla. Cena ok i jakosc tez moze byc.

andzia
O Madzia, widze dzisiaj my na posterunku.
Byłam dzisiaj w Lidlu, fajne rzeczy mają, jest super kuchnia do zabawy połowe wieksza i połowe tańsza niż ta, którą kupiłam rok temu laskom.
I sa znowu fajne piżamki:)

A jaką owsiankę Michał wcina? Moje dzieci nie lubią owsianki, kaszek ani budyniu:Zakręcony:

No wlasnie slyszalam o zabawkach. Ale jade tylko po owsiane, bo Michał je tylko Lidlowa. hehe
Pizame kupowalam ostatnio, jestem naprawde z nich zadowolona, a ze sa dosyc czesto to poczekam na kolejne :)
Michał je owsianke codziennie na wieczor. Zalewam mlekiem, na 2 min do mikrofali, dolewam zimnego mleka i finito.
Kaszek ani budyniu tez nie zje, a to uwielbia, wiec daje mu poki mu sie nie znudzilo.

magda_79
andzia
O Madzia, widze dzisiaj my na posterunku.
Byłam dzisiaj w Lidlu, fajne rzeczy mają, jest super kuchnia do zabawy połowe wieksza i połowe tańsza niż ta, którą kupiłam rok temu laskom.
I sa znowu fajne piżamki:)

A jaką owsiankę Michał wcina? Moje dzieci nie lubią owsianki, kaszek ani budyniu:Zakręcony:

No wlasnie slyszalam o zabawkach. Ale jade tylko po owsiane, bo Michał je tylko Lidlowa. hehe
Pizame kupowalam ostatnio, jestem naprawde z nich zadowolona, a ze sa dosyc czesto to poczekam na kolejne :)
Michał je owsianke codziennie na wieczor. Zalewam mlekiem, na 2 min do mikrofali, dolewam zimnego mleka i finito.
Kaszek ani budyniu tez nie zje, a to uwielbia, wiec daje mu poki mu sie nie znudzilo.

Super:great:
Moi jakoś małomleczni. Za to kisiele mogliby jeśc codziennie

Pustki tu dzisiaj...
A ja mam dosyć, laski zaczeły strzelać fochy już w p-kolu, nie chciały sie ubrac, nie chciały iść, zdejmowały czapki, całą drogę do domu się darły, jak nie jedna to druga. I w chacie tez fochy, histerie, masakra. Jeszcze nie śpią, a mnie za chwile coś trafi. W dodatku mam wrażenie, że mocniej kaszlą:Histeria::Histeria::Histeria:

Witam się !
Ja dopiero teraz, bo dziś jakiś zalatany dzień za mną:)

Rano dziś musiałam zawieźć Amelke do p-kola, bo tata coś musiał załatwić, więc musiałam ja jechać...
Amelka ostawiła mega histerie przy mnie ::(: Pani się dziwiły co dzis się stało że ona tak płacze, przezcież jak jest z dziadkiem to jest zero płaczu...ehh, no nie moge jej zawozic i tyle...
Zaraz po tym jak zawiozłam Amelke skoczyłam do Biedronki i do Lidela :lol:
Jak przyjechałam do domu to wziełam sie za porządki w mojej kotłowni, tzn. to jest kotłownia i składzik takie 2 w 1:Oczko: jak zaczełam to wszytsko wyciagać to aż dziwiłam się gdzie to wszystko się tam pomieściło :Szok: 3 godziny mi zeszły, ale teraz za to jest taki porządek, że mozna tam tańczyć :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif