Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj trochę w biegu. Pomogłam pakować dzieciakom paczki na Mikołaja, pozałatwiałam parę spraw na mieście i łudziłam się, że jak młody zaśnie to do Was zaglądnę, ale za nic nie chciał spać:/
Okazało się, że do paczek mogłyśmy kupić tylko zabawki bo przedszkole organizowało słodycze:Rozgniewany: Paczka naprawdę super, ale dowiedziałyśmy się o tym za późno. To nic. Wyszło jak wyszło. Będzie za to full słodyczy. Ja na pewno skorzystam:D Chociaż nie powinnam:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda może Ala to taki nocny skrzat i w nocy da Ci popalić (czego z całego serca Ci życzę i wcale nie po złości)!
A Filip dzisiaj wyjątkowo dał popalić:Rozgniewany: Nudzi mu się już pewnie w domu (chociaż na spacery wychodzimy) i szaleje... Rozrabia, jęczy bez powodu no i trenujemy zapasy przy kropieniu oczu:Histeria: Nie wiem o co mu chodzi, bo przez pierwsze dwa dni było ok:Rozgniewany: A teraz ani groźbą ani prośbą...
Cafe :brawo: gratki za wierszyk! Jakbyś powiedziała to byśmy chociaż podopingowały.::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Czesc dziewczyny:)
Drugi dzień z rzędu boli mnie glowa:/ Dzisiaj się tak wkurzylam:/ Nie dość ze w pracy mega intensywnie... To jeszcze Kuba... Od tamtej środy siedział w domu... Dzisiaj dopiero poslalam go do przedszkola... A jak go odbieralam to Pani dr mnie zaczepila ze dziecko ma katar i powinno byc w domu:/ no sorry ja chorego dziecka nie puszczam, a jak oni wychodza na dwor potem wroca do przedszkola to normalne ze cos tam mu z nosa wyplynie:/ Dyrektorka stwierdzila ze pozostali rodzice sie burza jak widza jakies dziecko z katarem... i chyba beda prosic o przynoszenie zaswiadczenia od lekarza ze dziecko moze chodzic do przedszkola:/ ja jak to ja po tej rozmowie mialam dosc i juz chcialam go jutro nie puscic ale potem umowilam sie do lekarza on malego jeszcze raz osluchal i napisal nam karteczke ze nie widzi przeciwskzan i maly moze chodzic do przedszkola:/ Wkurzona jestem bo ja nie z tych co chca wlasnemu dziecku krzywde wyrzadzic i jak jest potrzeba to zawsze maly zostaje w domu... Ale teraz wychodzi na to ze ledwo kichnie powinien w domu zostawac:/

gosiammm
Drugi dzień z rzędu boli mnie glowa:/ Dzisiaj się tak wkurzylam:/ Nie dość ze w pracy mega intensywnie... To jeszcze Kuba... Od tamtej środy siedział w domu... Dzisiaj dopiero poslalam go do przedszkola... A jak go odbieralam to Pani dr mnie zaczepila ze dziecko ma katar i powinno byc w domu:/ no sorry ja chorego dziecka nie puszczam, a jak oni wychodza na dwor potem wroca do przedszkola to normalne ze cos tam mu z nosa wyplynie:/ Dyrektorka stwierdzila ze pozostali rodzice sie burza jak widza jakies dziecko z katarem... i chyba beda prosic o przynoszenie zaswiadczenia od lekarza ze dziecko moze chodzic do przedszkola:/ ja jak to ja po tej rozmowie mialam dosc i juz chcialam go jutro nie puscic ale potem umowilam sie do lekarza on malego jeszcze raz osluchal i napisal nam karteczke ze nie widzi przeciwskzan i maly moze chodzic do przedszkola:/ Wkurzona jestem bo ja nie z tych co chca wlasnemu dziecku krzywde wyrzadzic i jak jest potrzeba to zawsze maly zostaje w domu... Ale teraz wychodzi na to ze ledwo kichnie powinien w domu zostawac:/

goska jestem w szoku
to co,co 2 dni masz latac po zaswiadczenie?
no bez przesady

a drugiej strony dobrze,ze wreszcie zwracaja uwage w ogole na chore dzieci
ale zeby teraz nie bylo przegiecia w druga strone,bo tak jak mowisz...kichniecie o niczym nie swiadczy

Cafe trzymam kciuki, zeby chlopcy nie przeszkadzali bratu i zeby sami dobrze spali! Bez zadnych pobudek :) Wam tez sie nalezy wytchnienie po calym dniu, a wiadomo jak to jest z takimi maluszkami w pokoju.

Mei kurcze, szkoda, ze nie powiedzieli o tych slodyczach. Terz to juz trudno!
U nas na szczescie zkraplanie i smarowanie mascia bez zadnych problemow. Michu lezy nieruchomo, a ja na spokojnie wszystko robie :)

cafe82
gosiammm

goska jestem w szoku
to co,co 2 dni masz latac po zaswiadczenie?
no bez przesady

a drugiej strony dobrze,ze wreszcie zwracaja uwage w ogole na chore dzieci
ale zeby teraz nie bylo przegiecia w druga strone,bo tak jak mowisz...kichniecie o niczym nie swiadczy

U nas akurat we wtorek i srode na ostatniej godzinie jest Pani dr w grupie Kuby... sa tego plusy i minusy... ja wiem ze rodzice sa rozni... ale ja malego nigdy nie posylalam z jakims powaznym kaszlem i katarem do przedszkola... jak widze ze cos sie dzieje to maly zostaje w domu... a ja tez mam takie do tego podejsice ze maly zaczal chodzic do przedszkola i swoje musi odchorowac i nie obwiniam wszystkich dzieci w przedszkolu za to ze maly jest chory i wkurza mnie podejscie niektorych rodzicow... ja wiem, ze faktycznie niektore dzieciaki przychodza chore ale bez przesady...

magda_79
Gosia ale przesada! Michał wogole by nie mogl chodzic. MA krzywa przegrode i ciagle mu cos sie tam kotluje. Lekarz tez nie widzi przeciwskazan do chodzenia do p-kola. JA rozumiem jak dziecko kaszle itp., ale nie jak ma troche kataru.
A jak Twoje samopoczucie?

A dziekuje - dobrze:) chociaz ostatnio mam takie intensywne dni:/ ehhh praca w swietlicy to ciezki kawalek chleba:/ ale mimo wszystko lubie to moja prace:)

Dzsiiaj ja pierwsza?
Zapraszam na kawke!

Wczoraj po wielkim kubasie kakao i kawalku czekolady Alka raczyła sie ruszyc. Ufff! Ale jak on tak tylko na slodkie to ja bede szersza niz dluzsza. W tamtym m-cu jakos sie trzymalam, a teraz waga mooooocno ruszyla w gore :lup:

Młody juz po 7 powedrowal do p-kola. A co sie namarudzil to jego! Wszystkie mozliwe choroby wymyslal, zeby tylko nie isc.
Ale w koncu stwierdzil, ze pojdzie, bo musi postraszyc dziewczynki :lup:
Jutro mielismy go nie puszczac, bo P. wzial caly dzien wolny - mielismy jeszcze jedna opieke na Michała i szkoda by było, zeby przepadla, a przy okazji pojdzie ze mna na wizyte. No i P. zaproponowal, zeby mlodemgo zostawic w domu, zeby z nami pobyl, ale jak zobaczyl jego akcje po jednym dniu w domu to stwierdzilismy, ze nie bedziemy go wybijac z rytmu.

No, a ja tradycyjnie do wyrka, ostatnio lezakowalam z tydzien temu.

I ja witam z kawką,
taka cisza w domu, że aż dziwnie:)
O 9-tej jade z moją tródjka klasowa po słodycze na mikołaja-panie stweirdziły, że na Mikołajak mamy pokupić tylko słodycze, a na gwiazdkę będą prezenty.
I dostałam dzisiaj wiersdzyki dla dziewczyn, będa mieli jasełka, a moje diabły będą...aniołkami:lol: I matka musi stroje wymyślić...

magda_79
Andzia mam cos dla Ciebie na zimowe wieczory :sofunny:

RAVEN. 18000 EL. PENFOUND: PRZY WODOPOJU (1914643139) - Aukcje internetowe Allegro

A co powiesz na te RAVEN. 5000 EL. GŁĘBIA OCEANU (1914643199) - Aukcje internetowe Allegro

cafe82
Mei
Magda co to za konkurs Cafe wygrała? Gdzieś Ty to wypatrzyła:Oczko:

:sofunny:

normalnie same detektywki:Oczko:

nie ma sie czym chwalic
weszlam kiedys na konkursy
i popelnilam taki tam wierszyk
i w zyciu sie nie spodziewalam,ze mnie wyroznia,hehe

Gartki ciotka, zdolna bestia z Ciebie:brawo:
Jak chłopaki po pierwszej nocce w nowym miejscu?
Wy to lubicie przemeblowania, co?:lol: