Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

verciafajne,ze trafilas na sensownego lekarza
my wlasnie teraz dajemy neosine...nie wiem,nie wierze w cuda ale juz wszystkiego probuje
mamy dawac przez 10 dni

za to cholera jasna julek nam znow kaszle:Zły:
bylismy u lekarza-znow cos tam slyszy ale nic nie daje,inhalacje i tyle-postaram sie sama go wyprowadzic
ja pierdole
chyba jednak po tamtym zap pluc tak szybko wszystkie kaszle chwyta i od razu slychac swisty,sama nie wiem

cafe82
hej

goska:Całus:
na szczescie nic sie nie stalo,nie martw sie
a co do brata to nie rozumiem nic...co ma pies do odwiedzin i do imprez?

Moja bratowa ma pogotowie krawieckie jak raz za jej klientką wleciał pies to ona ledwo wyszli pozamiatała i umyła całą podłogę... ma fobię na punkcie czystości i po prostu taki mają pretekst żeby do nas nie przyjeżdżać:/ a wychowała się na wsi... Byli ostatnio u nas rok temu na urodzinach małego i posiedzieli małą godzinkę... i tak po prostu kontakty nam się urywają... ehhh ciężko to wszystko wytłumaczyć bo to zagmatwane... Ale z Mariuszem kiedyś miałam bardzo dobry kontakt... byliśmy rodzeństwem idealnym, a teraz jak widzę co z tego wszystkiego sie porobiło to boli...

Hej!!!
czekam, az zołzy zasną, żebym sama mogła się legnąć. A jęczą w łóżkach, że hej!!! I jutro nie ida jeszcze do p-kola, bo kaszlą:Kiepsko:
Wczorajsze kino i balety jak zwykle super. Film bardzo fajny, taki lajtowy, w sama raz na przedświąteczny czas:yes: A później balanga, w domu byłam po 4-tej, wstałam o 6-tej, szkoda gadać:Padnięty:

Vercia super, że trafiliście na dobrego lekarza i z Marcelem juz lepiej:yes:
Cafe jak po gościach? Zdrówka dla chłopaków, niech te kaszle w końcu miną
Magda biedny Michał, mam nadzieje, ze juz jest lepiej. Fajna taka więź z dziadkiem:yes:
Ja dzisiaj byłam z dzieciakami u moich rodziców, K. miał strzelania, a mama nas zaprosiła!!! No ale niestety to głównie ja się nimi zajmowałam i za nimi latałam, a w laski jakby diabeł wstąpił...najgorsze sa te jęki o byle co:Kiepsko:

andzia
cafe82
andziafajnie,ze wyjscie udane,zreszta nie moglo byc inaczej:Oczko:
i odespij!
zdrowka dla dziewczynek

kiedy K wyjezdza?

powiedz mi jeszcze pulmicort mozna mieszac z berodualem,tak?
a jak osobno chce robic to jaka kolejnosc?

Ja nigdy nie mieszałam, berodulam dawalam tylko doraźnie w przypadku mocnych duszności. Berodualu 10kropli.

ja juz nie wiem
powiedz mi do jakiego lekarza mam sie wybrac?w sensie do jakiego specjalisty?
cezar nie kaszle,a julek od wrzesnia prawie caly czas

cafe82
andzia
cafe82
andziafajnie,ze wyjscie udane,zreszta nie moglo byc inaczej:Oczko:
i odespij!
zdrowka dla dziewczynek

kiedy K wyjezdza?

powiedz mi jeszcze pulmicort mozna mieszac z berodualem,tak?
a jak osobno chce robic to jaka kolejnosc?

Ja nigdy nie mieszałam, berodulam dawalam tylko doraźnie w przypadku mocnych duszności. Berodualu 10kropli.

ja juz nie wiem
powiedz mi do jakiego lekarza mam sie wybrac?w sensie do jakiego specjalisty?
cezar nie kaszle,a julek od wrzesnia prawie caly czas

Kinia moje też kaszlą. I już w ogóle nie panikuje, pokaszla, pokaszlą i im przejdzie, wkurza mnie tylko, że znowu do p-kola nie pójdą. Nie wiem czy jakiś inny lekarz doradzi ci coś innego, serio...

hej
Tak mnie glowa boli, ze ruszac nie moge. Mam nadzieje, ze to nie zatoki. Do tego zawalone gardlo. wrrr! Nie cierpie jesieni!

Michał juz całkiem całkiem. Fajnie, bo lezy spokojnie i moge na luzie mu zakroplic i posmarowac te oczy. Lekarka powiedziala, ze jak weekend posiedzi w domu to w pon moze isc do p-kola. No i poszedl, bo dzisij wystepy!

Wczoraj spedzilismy zajebisty dzien. Moi rodzice zaprosili nas i moich przyjaciol z moim chrzesnikiem na obiad i ciacho. Szkoda tylko, ze czas tak szybko zlecial, bo siedzialo sie super. No i to zarelko ... mmmm!

Alka mało sie rusza, a ja co chwila panikuje. Przysiegam, ze zwariuje do kwietnia. Dobrze, ze wizyta w czwartek, bo mam takie filmy, ze masakra :lup:

Gosia tulam Cie bardzo mocno! Mam nadzieje, ze dzisiaj wstalas z lepszym samopoczuciem.
Dziwne to zachowanie bratowej. Jak nie chca was odwiedzac to ich sorawa, ale dlaczego Wy nie mozecie ich odwiedzic? Obłed. Gdyby to byli tylko znajomi to bym piwiedziała, zebys to olała, ale w końcu to Twój brat :( Ehhh, przykre.
Dobrze, ze Kubie nic sie nie stalo!

Michał wczoraj przechylil sie do tylu na oparciu kanapy i w ostatnim momencie zlapal rownowge. Moi rodzice maja kafle na podlodze i jakby huknal tylm glowy z takiej wysokosci to nawet nie chce myslec co by było :(

Cafe jak wizyta rodzicow i tesciow?
Wspolczuje tych kaszlow.
U nas tez wieczny kaszel, ale ja juz to odpuscilam.

Andzia oj szalejesz, szalejesz! Super! Mam ochote isc na ten film, ale nie wiem co z Michałem.
Fajnie, ze mama zaprosila, tylko szkoda, ze nic nie pomagala przy dziewczynach :(

Vercia ciezki teraz czas macie z Marcelem. Oby to zachowanie było tylko chwilowe!

Aaaa, Andzia :o_master: za "grzybobranie"
Michał mial dostac ta gre na mikołaja od moich rodzicow, ale dostal juz w osobte. I hicior! Ciagle gramy i naprawde super! Wczoraj gral z moim chrzesniakiem. rewelacja.

A najbardziej sie smialam jak liczyl zdobyte grzybki. Siedzi i pod nosem: one, two, three, four. Mamo zobacz mam 4 grzybki :hahaha: Za cholere nie wiem skad potrafi liczyc po angielsku.