Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle posiedze w domu.
Niby moja mama chetnie zostaje, ale jak przychodzi co do czego to wiem, ze problem. Ostatnio jak Michał u niej to juz mi sie odechcialo, bo stekala caly dzien, ze niewyspana. A za chwile: nie bylo zle, ale glosem cierpietnicy. Wcale nie mam juz ohcoty prosic kogokolwiek o pomoc przy mlodym. Sama zawsze sobie radzilam i teraz tez bede.

magda_79
Niby moja mama chetnie zostaje, ale jak przychodzi co do czego to wiem, ze problem. Ostatnio jak Michał u niej to juz mi sie odechcialo, bo stekala caly dzien, ze niewyspana. A za chwile: nie bylo zle, ale glosem cierpietnicy. Wcale nie mam juz ohcoty prosic kogokolwiek o pomoc przy mlodym. Sama zawsze sobie radzilam i teraz tez bede.

no doskonale cie rozumiem:yes:
ehhh....jeszcze z 10 lat i dzieciaki beda mogly same zostawac

cafe82
magda_79

hehe. a niech bedzie jeszcze 10 lat. Poczekamy! A wtedy same sobie urzadzimy jakies wypasione tygodniowe spotkanie w SPA :hahaha:

cafe82
magda_79

I ja Cie doskonale rozumiem, ale to jest generalnie chore i głupie, że własnych rodzicow trzeba sie wciaz o pomoc prosić...

andzia
cafe82
magda_79

I ja Cie doskonale rozumiem, ale to jest generalnie chore i głupie, że własnych rodzicow trzeba sie wciaz o pomoc prosić...

dokladnie
co gadam z dziewczynami w szkole to u nich normalne,ze jak one do szkoly to dzieciaki u tesciow czy rodzicow,plus obiadki sratki...i nikt o nic nie pyta
ale lepiej nie podejmujmy tematu bo znow sie nakrecimy

Magda no szkoda że te spotkanie nie wypali :( ale doskonale cię rozumiem, że nie chcesz mamy czy t. prosić...ehh, z tymi dziadkami :Histeria:
a auto pierwszy raz dziś myłam :hahaha:

Andzia oby Zosi nic nie było, daj znać co lekarz powiedział.
Tak, kurtke wziełam rozm 98, wiem że zdziwiona jesteś ale ogólnie rozmiary h&m wydają mi się duże, a poza tym wymiary wskazują że będzie dobra, Amelka to kruszynka w porównaniu z Twoimi laskami :Oczko: no nic zobaczymy jak przyjdzie.

Cafe i bardzo dobrze że nic dziś nie robisz, leż i odpoczywaj :Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

A musze jeszcze napisać, ze jak było to pasowanie w piątek, to Pani mowiła że teraz dzieci już są "dorosłe" i że teraz będą grzeczne, nie będą płakały itd. no i chyba Amelka wzieła to do siebie, bo jeszcze o tym rozmawiałyśmy w domu, że teraz bedzie dzielnie i bez płaczu chodziła do p-kola, to mi przytakiwała, ale widze że rzeczywiście tak jest, mój tata mówi że wczoraj i dziś szła z uśmiechem na twarzy i Pani ją pochwaliła ::): zobaczymy jutro jak będzie, bo jutro będe ja ją zaprowadzać, bo na rano mam usg tarczycy, więc zobaczymy czy przy mnie też taka będzie dzielna :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cześć dziewczyny:)
U nas już po wszystkim... Pożegnaliśmy dzisiaj babcie:( ehhhh zakończyła się pewna epoka dla nas:( Babcia była baaardzo kochana i każdemu życzę takiej babci... Pozostaną nam piękne wspomnienia...
A tak poza tym to u nas w miare ok... Chociaż Kuba ma znow katar i kaszel... chyba jednak mu wyszło to zsiusianie:/ Jutro chyba nie puszcze go do przedszkola:/ Musze go podleczyć przez te trzy dni bo w weekend jesteśmy umówieni z kuzynka, która niedawno urodziła i szkoda byloby odwolywac wizytę....
Wczoraj moja szkoła zamieściła info o przyznanych stypendiach i jestem w wielkim szoku bo w tym roku maja bardzo wysokie stypendia i miesięcznie wpadnie nam dodatkowe 600zl, a to tylko moje, a jeszcze P. dostanie:) no i jeszcze z dobrych wiadomości to 30 czerwca lecę do Hiszpani:) na 8 dni:) wycieczka ze szkoly:) P. z malym zostaja w domu.

Witam!
W końcu mogę was poczytac i wypic pierwsza dzisiaj kawę :Padnięty:
Dzisiaj cały dzień latałam......wstalismy o 10, bo młody calą noc budził się, skoczyliśmy na zakupy i na 15 musiałam jechac do ortodonty, tam zeszlo mi do 17, zakupy i o 19 bylismy w domu. Młody na szczęście czuje się lepiej, mam nadzieję, ze w poniedziałek będzie jak nowy.

Cafe ja od razu po antybiotyku puszczam, to wypadnie poniedziałek a w piątek ostatni raz weźmie antybiotyk. Ja na pewno nie puszczę młodego od 19.12, kilka dni później wyjeżdżamy i nie mam zamiaru martwić się, ze pojedzie chory.

Andzia super dochód, u nas będzie trochę skromniejszy na pewno. Mamy salę, orkiestrę, jedzenie, kelnerki a dzisiaj mamy rozwieszały plakaty o zabawie. Zabawa 04 02 2012.:yipi: Polatamy tylko po sponsorach jeszcze.

Gosia fajnie ze stypendium i wyjazdem. Byliśmy z G. kilka lat temu w Costa Brava, pięknie tam było. Do jakiej miejscowości jedziecie? Pewnie zwiedzicie Barcelonę i inne charakterystyczne zabytki.

Cafe współczuję choróbska, mam nadzieję, ze szybciutko wrócicie do zdrowia :Całus:

Magda szkoda, ze spotkanie nie wypaliło. U nas jest podobnie z wyjściami tyle, ze G nie wychodzi nigdzie, bo zawsze pracuje. I zawsze jest tak, ze ma klienta, albo na niego czeka, bo zaraz będzie.....nawet jak jadę do ortodonty to muszę prosic kogoś, zeby został z mlodym....

Cisza w domu :) Mlody spi, ja tez przysnelam z nim na 15 min. P. bedzie dopiero za 2 h.
Dzisiaj z mlodym wrocilismy do domu dopiero o 17. Biedak nie zdazyl sie niczym nacieszyc, a juz do spania.
W p-kolu pani kucharka mi powiedziala, ze je baaaaardzo malo. Wlasciwie jedynie jak jest mieso. Zero zupy, rano tez nie za wiele. Pogadalam z jedna pania o strojach na wystep i okazalo sie, ze nie mozna ich robic z lisci, bo sie pokrusza. Kurcze, dobrze, ze spytalam. Pani sie nade mna zlitowala i dala mi chyba z 10 lisci wycietych z papieru. hehe. Cos z P. wymyslilmy. Obiecal, ze mnei z tym nie zostawi :lup:
Pogadalam z jedyna fajna mama i umowilysmy sie na kawke za tydzien :)
A potem na obiad i do P. Tam grali w ping ponga i zmierzylam sie z reprezentantka szkoly. hehe. Musi jeszcze troche pocwiczyc, bo dostala grubo w tylek. A ja niekomfortowo, bo z brzucholem, w swetrze i sliskich buatch. Ale P. byl dumny :hahaha:

Ale Wam relacje zdalam :lup:

Vercia czy Ty kiedys usiadziesz na dupsku? Ganiasz i ganiasz!
Ale Wam zazdroszcze tego wyjazdu w gory!

Gosia bardzo mi przzkro z powodu babci! Ale i tak super, ze tyle mogliscie sie nia nacieszyc.
A stypendia swietne. To za nauke?
Zdrowka dla Kuby!

Andzia jak Zosia?

Cafe jak Ty sie czujesz? Jak chlopcy?
Mam nadzieje, ze i u Ciebie upragniona cisza :)

Udało mi się jeszcze zahaczyć o bibliotekę i w sumie na nowości to się nie załapałam, ale wzięłam Julia&Julia rok niebezpiecznego gotowania i Białą czarownicę. Zaraz zabieram się za tą pierwszą książkę. Wybrałam dosyć cienkie, żeby szybko zacząć następne (u mnie normalne chyba :lol:).

Magda u nas tez taka atmosfera w szatni panuje, niestety ale ja również głośno witam wszystkich. Wkurza mnie to wszystko, bo taki nasz naród, nikomu nie pomogą, pierwsi doniosą i tylko oceniają, narzekają i krytykują. Uśmiech na twarzy to rzadkość na ulicy.

Hej,
Zosia w domu, śpi koło mnie bidulka...
Wczoraj po nurofenie tempka je zeszła i szalała jak zawsze, lekarz stwierdził przeziębienia, bo gardło, ok, osłuchowo ok, uszy te czyste, ale być moze od katarku ja pobolewała ta buzia w okolicy uszu...
Niestety cała noc gorączkowała i teraz tez jest ciepła, taka bida mała...

Cafe co jest?
Gosia :Całus:
Gratuluje stypendium i super z wyjazdem do Hiszpanii:great:
Vercia u Ciebie jak zwykle intensywnie, bardzo fajne te sweterki:yes:
Dobrze, że Marcel już lepiej. Ja po antybiotyku ten tydzień bym zostawiła w domu, ale nie dłużej.
Wczoraj właśnie pogadałam sobie z lekarzem a tym nagminnym przepisywaniu antybiotyków przez lekarzy, on mówił, że mam nie narzekac, bo moje dzieci bardzo mało chorują, jak już to sa przeziębione, a ja mu na to bo sa dobrze leczone i mają dobrego lekarza.