Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andziamowie zupelnie powaznie
wczoraj wyczytana bylam prawie ostatnia i widzialam co sie dzialo
na 23 osoby chyba ze 4 czy 5 wyjechalo na miasto
z tego 2 wrocily doslownie po 5 minutach
i to nie jest zadne tlumaczenie

Kochana doskonale wiem o czym mówisz, sama przez to przechodziłam 5 razy:)

kurde nie wiedzialam ze zdawalas 5 razy

no my juz tyle kasy wydalismy na to moje prawko
i energii i czasu,ze sie nie poddam za cholere
nie chcialabym tylko testow robic jeszcze raz,bo to prawdopodobnie bede obowiazywac juz te nowe

kuzwa olek ma 39,5
julek i czarek po 38
ja pierdole

ja wczoraj rano jak wstalam to mialam prawie 39
godzine dochodzilam do siebie

jakis wirus czy co?

jak pomysle ,ze jutro calusienki dzien w szkole
chyba sie urwe i przylece na godzinke

cafe82
andzia
cafe82

kurde nie wiedzialam ze zdawalas 5 razy

no my juz tyle kasy wydalismy na to moje prawko
i energii i czasu,ze sie nie poddam za cholere
nie chcialabym tylko testow robic jeszcze raz,bo to prawdopodobnie bede obowiazywac juz te nowe

kuzwa olek ma 39,5
julek i czarek po 38
ja pierdole

ja wczoraj rano jak wstalam to mialam prawie 39
godzine dochodzilam do siebie

jakis wirus czy co?

jak pomysle ,ze jutro calusienki dzien w szkole
chyba sie urwe i przylece na godzinke

O cholera!!! Może rzeczywiście jakiś wirus!!! Zobaczysz jak będzie rano...zdrówka kochana dla chłopaków:Całus:

Andzia wowo ale roboty wkladacie w przygotowania do tej imprezy, mam nadzieje że będziecie się wszyscy świetnie bawić!:)
co do pasowania to zawsze jest tak że te odważne dzieci to cicho stoją i udają aniołki, a te grzeczniutkie niepozorne udzieljaą się :) ja po Amelce nie spodziewałam się, byłam pewna że do nas ucieknie :)

Cafe ojj ale Was faktycznie jakiś wirus dopadł ::(: zdrówka dla Was wszystkich :Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
cafe82

Ja jak zdawałam 8 lat temu to też 5 razy podchodziłam i poddałam się:( ale wtedy to masakrycznie przechodziłam te egzaminy, za kółkiem czułam się jak ryba w wodzie, a jak przyszedł egzamin to strasznie panikowałam, stres mnie zżerał, ani razu nie wyjechałam na miasto :Szok:
Teraz już inaczej do tego podchodziłam, fakt nerwy były, ale przez ta moją sytuacje zrobiłam się twardzielką i nie ma to tamto dla mnie, musze i już, wogóle nie przeżywałam tego że nie zdałam za 1 i 2 razem, jak to mówią
co nas nie zabije to nas wzmocni :Oczko:

Rano byliśmy w Lesznie prywatnie u lekarki.....kiedyś dostałam numer od znajomej, babka z tych co lecza naturalnie.....na szczęście nie musieliśmy czekać w poczekalni. Miałam jechac pod adres lekarza Andzi, ale G. musiał już o 10 wyjechać do pracy, mama w szkole a ja sama nie dałabym rady z młodym, po tym co wczoraj odstawił. W nowym miejscu byłoby jeszcze gorzej. Do Leszna mamy 15 minut. Całą noc marcel dusił sie, wymiotował tą flegmę....tragedia....dałam syrop to zwymiotował i tak w kółko::(:::(: Dostał Klacid i ten auresin i osłonowe. Niestety lekarka tez dala antybiotyk::(: Tydzień w domu co najmniej, ale pozwoliła wychodzić na dwór, jesi nie będzie temp. na minusie.

Zrobilam obiad, posprzątałam i siedzimy.....trochę pogralismy w gry, a teraz młody ogląda Tom&Jery ulubiona bajka. W tym tyg. mialam masę spotkań, najbliższe w poniedzialek w sprawie zabawy i jeszcze WOŚP....dzisiaj powiem dziewczynom, ze nie dam rady w poniedziałek, mam nadzieję, ze nie będzie fochów.....sponsorów też przełożymy, chyba że koleżanka pozałatwia sama, w co wątpię. Jeśli byłoby popołudniu to podrzuciłabym marcela do mamy, a rano o 9 nie ma kto z nim zostać, a chorego nie będę ciagać ze sobą. Napiszę tylko pisma, które obiecalam przygotować i podrzucę.

anielinka
andzia
cafe82

Ja jak zdawałam 8 lat temu to też 5 razy podchodziłam i poddałam się:( ale wtedy to masakrycznie przechodziłam te egzaminy, za kółkiem czułam się jak ryba w wodzie, a jak przyszedł egzamin to strasznie panikowałam, stres mnie zżerał, ani razu nie wyjechałam na miasto :Szok:
Teraz już inaczej do tego podchodziłam, fakt nerwy były, ale przez ta moją sytuacje zrobiłam się twardzielką i nie ma to tamto dla mnie, musze i już, wogóle nie przeżywałam tego że nie zdałam za 1 i 2 razem, jak to mówią
co nas nie zabije to nas wzmocni :Oczko:

Anielinka podoba mi się Twoje nowe podejście do życia...twardzielu nasz :Całus:

Podawałyście Klacid kiedyś? Jesuuu jaki niedobry!!!! No strasznie! Pierwsze podejście, zwymiotował wszystko.....za drugim razem rozrabialam z sokiem kubusiem, bo jako jedyny neutralizuje ten smak! Nie wiem jak my damy radę przez 8 dni....

Jeśli chodzi o gry widzialam na allegro skaczace żabki, coś jak spadające małpki Gra Skaczące Żabki Oryginał MATTEL (1916364952) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy nie kupić gry własnie......mamy juz tyle samochodów, a gry dopiero zbieramy.

Hej!

Melduje się melduje:)
Veronica widze dziś dyżur pełnisz :)
szkoda że jednak antybiotyk Marcel dostał, no ale co zrobić widocznie tak trzeba, kilka dni i będzie lepiej!

A mi dziś dzień jakoś szybciutko zleciał, miałyśmy jechać na obiad do t., ale zadzwoniła rano i odmówiła, bo niespodziewanie przyjechała do niej koleżanka z mężem, chciała jej zrobić niespodziankę i nawet nie zadzwoniła :Szok: no i mówiła że jeżeli nie zostana do jutra, to przełożymy tą wizytę na jutro, no nic zobaczymy czy zadzwoni...
Byłam dzis z moim tata kupić nową pralkę, tej mam serdecznie dosyć, skarbonka taka że szlag mnie trafia a dopiero 3 lata ma...wrrr, ale tata zaoferował że mi kupi, więc nie protestowałam :Oczko:
polecili mi Whirpoola zobaczymy czy będzie faktycznie dobra....

Anielinka whirpoola są najlepsze! Nam taka poelcił znajomy co naprawia pralki. Nie mają elektrycznych bzdetów, więc wyświetlsacz się nie psuje, do tego są wykonane wedlug prostego schematu i wszedzie dostaniesz części w razie "w". Dyżur chyba będziemy pełniły razem :Oczko: No, może dojdzie Magda i Mei wieczorem. Szkoda, ze wizyta u P nie wypaliła, ale co się odwlecze to nie uciecze.

Skoczyliśmy na zakupy do biedronki, są tam tanie jajka kinder 6,3 zł w 3 paku i kalendarze adwentowe 2,7 .....z zabawek nic nie znalazlam.

Rozmawiałam z G. i kupimy symboliczne prezenty na wigilię u mamy....nas nie będzie ii tak, ale zostawimy dziadkom po merci. Siostrze nie wiem co (?).....dla brata też coś słodkiego....juz uprzedzilam mamę, zeby dziadkowie nie kupowali jakiś zbędnych zestawów kosmetycznych, rajstop itp. bo i tak to leży później na półce. Co do T. to G nic nie mówi czy zamierza tam w ogóle zajechać przed wyjazdem czy nie.....z resztą u nich i tak nikt nie praktykuje wręczania sobie prezentów, więc tutaj nie ma problemu, nawet jakby chcial tam zajechać.

veronica_20
Anielinka szkoda, że dostal antybiotyk, ale co zrobisz......jak uslyszysz, ze na wlasna odpowiedzialnośc możesz nie dawac, ale może za kilka dni będzie zapalenie płuc......to trochę strach...po za tym proponowala prześwietlenie płuc, ale ja jestem przeciwna naświetlaniu dzieci!

No Veronica ja bym na Twoim miejscu podała ten antybiotyk, bo nie daj Boże skończy się zapaleniem płuc, albo i szpitalem, to wtedy będziesz miała sama do siebie wyrzuty...