Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Anielinka fajnie, ze Ł się spisał i Amelka pewnie zadowolona. Czekam na fotki.

Gosia ale numer Kuba wywinął:Niespodzianka: dobrze, że szybko ich odebrałaś. Marcel też nie raz na dworze sikał pod drzewem albo płotem.

Magda zgadzam się z Cafe, wszystko przed wami. Ja zawsze chcialam parkę, G. podchodzi do tego na luzie, jak będzie to będzie, jesli nie to też nie będzie przeżywał. U nas siorka nie ma dzieci, tylko brat G. ale oni jada do T. a G. nie chce do niej jechac. Mi nawet na rękę. Mówiłam wam, ze jak mnie nie przeprosi i sama nie zaprosi to moja noga tam nie stanie! Nawet jeśli to będa święta!

Byliśmy u lekarza, i są jakiesz szmery, początki zapalenia oskrzeli. Lekarz powiedzial, ze to się coraz bardziej rozwija i dał nam antybiotyk z tych lżejszych. Zapytałam się czy się wstrzymać ale powiedzial, ze on by podał już dzisiaj.:Wściekły: Ostatni antybiotyk brał chyba na początku października i znowu....w ogole daje dzisiaj czadu za 5....juz rano czułam,z ę coś z nim nie tak, plakał co chwilę, jęczal i wszytsko rozwalał....u lekarza nie dal się zbadac, rzucal się i wyrywał...później dał popalić na zakupach i w banku.....

anielinka
Veronica ojej a jednak antybiotyk ::(: kurde masakra no i co podałaś, czy jeszcze nie???
Zdrówka dla Marcela a dla Ciebie sił:Całus:

Anielinka nie podalam jeszcze....sama nie wiem.....ale kaszel jest straszny i zadyszka......jesuuu nie chce dawac kolejnego antybiotyku...lekarz powiedzial, ze nie musi mieć goroczkę przy infekcji nawet przy zapaleniu płuc....i trochę się boję, że zaszkodzę....

anielinka
Ł. chyba tak się dziś przejął że nawet niedawno co z nim sms'owałam bo pisał jak tam Amelka itd. :Szok:
normalnie to do niego nie podobne...:Szok:

koleżanka wieczorem ma mi przysłac zdjęcia , więc jak tylko będe miała to wrzuce.

Anielinka na pewno oblukam :yes: to ładnie ze strony Ł. ze interesuje się Amelką.....rozmawialiście w ogóle co tam u niego i o rozwodzie...??

u nas kicha

julek mial 38 temp:Szok:nic poza tym-stawiam na zeby
poza tym K jechal po olka,bo bidny z tesknoty tez dostal temp:Szok:
jeczal,marudzil...po przekroczeniu progu naszego mieszkania wszsytko mu przeszlo
ale kaszle juz ladniej-tzn mokro,urywajaco sie,na szczescie

popoludnie mialam straszne,bo mlodzi mi tak medzieli jak dawno nie

teraz juz na nic nie mam ochoty
a jutro szkola calutki i dzien do 20
a w niedz do 18

no nic,jakos damy rade

10 h dygałam dzisiaj na sali, natyrałyśmy się jak dziki, ale mamy pięknie ustrojoną sale, styl Halloween, wszystko czarno-pomarańczowe, potem pokaże Wam fotki. Do tego pomagalyśmy w kuchni, strugałyśmy tone pyrów, tłukłyśmy kotlety i takie tam. Wróciłam o 17-tej, t. odebrała mi dzieciaki, Stasiu już dzisiaj pojechał do mojej mamy laski śpią, a K. jeszcze nie ma::(:

andzia
10 h dygałam dzisiaj na sali, natyrałyśmy się jak dziki, ale mamy pięknie ustrojoną sale, styl Halloween, wszystko czarno-pomarańczowe, potem pokaże Wam fotki. Do tego pomagalyśmy w kuchni, strugałyśmy tone pyrów, tłukłyśmy kotlety i takie tam. Wróciłam o 17-tej, t. odebrała mi dzieciaki, Stasiu już dzisiaj pojechał do mojej mamy laski śpią, a K. jeszcze nie ma::(:

uuu ale musi fajnie wygladac
dawaj zdjecia

Anielinka bardzo się ciesze, ze pasowanie się udało. I brawo dla Amelki, dzielnego przedszkolaka::): Dobrze, że Ł. nie zawiódł, choć domyślam się jak było Ci trudno:Całus:
Z niecierpliwością czekam na fotki.

Ja wczoraj ogląałam płyte z pasowania laske, no normalnie największe sierotki:Niespodzianka:Tzn. Maryśka, ani jednej piosenki nie zaśpiewała, choć znała wszystkie. Zośka lepiej, ale zachowanie Maryśki ją chyba stopowało:) Jak inni rodzice widzą tą płytę to se pewnie myśla: takie małe słodkie, wstydliwe aniołki:Padnięty:

cafe82
andzia

uuu ale musi fajnie wygladac
dawaj zdjecia

Pokaże po imprezie:Oczko:

andzia
Cafe biedny Olek::(:
Oby u Julka to były tylko zęby!!!
Bardzo podoba mi się Twoje podejscie do prawka:yes:

ehhh slyszy sie jak niektorzy podchodza po 8 razy czy 10
ja chyba bede do takich osob nalezec
niby jezdze dobrze,czuje sie swobodnie ale co z tego
jakos pod koniec lutego traca waznosc testy-mam troche czasu
coprawda trzeba teraz czekac ze 2 tyg ale jakies 5-6 podejsc mi zostalo

Magda fajnie z zakupami.
A plany na trzecie dziecko super, przecież nie można marnowac tak dobrych genów:Oczko: Przykro mi, że tak ciężko przechodzisz tą ciąże i psychicznie i fizycznie, ale gwarantuję, że szybko o tym zapomnisz:yes:

Uśmiałam się z P. i pytania o czyszczenie dywanów:hahaha: To jest ewenement:hahaha:

Cafe ja używam Vanisha i jest ok:yes:

cafe82
andzia
Cafe biedny Olek::(:
Oby u Julka to były tylko zęby!!!
Bardzo podoba mi się Twoje podejscie do prawka:yes:

ehhh slyszy sie jak niektorzy podchodza po 8 razy czy 10
ja chyba bede do takich osob nalezec
niby jezdze dobrze,czuje sie swobodnie ale co z tego
jakos pod koniec lutego traca waznosc testy-mam troche czasu
coprawda trzeba teraz czekac ze 2 tyg ale jakies 5-6 podejsc mi zostalo

Myslę, ze to 5-6 to duża przesada!!!