Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andziaa te palki powiedz w piekarniku z naczyniu?czy w rekawie?
te platki sie nie przypieka ?

Normalnie w piekarniku na tej duzej blaszce, wylac ją troche olejem i wsio. NIe przypieką się, a są naprawde pycha[/QUOTEi

i niczym nie przykrywac?

pewnie trzeba robic na swiezo,co?
nie moglabym zrobic troche wczesniej a pozniej odgrzac?

cafe82
andzia
cafe82
andziaa te palki powiedz w piekarniku z naczyniu?czy w rekawie?
te platki sie nie przypieka ?

Normalnie w piekarniku na tej duzej blaszce, wylac ją troche olejem i wsio. NIe przypieką się, a są naprawde pycha[/QUOTEi

i niczym nie przykrywac?

No na świeżo są najlepsze, ale je się naprawde szybko, robi, mozesz przygotować sobie rano, a potem ciach mach i do piekarnika.
Ja zawsze wkładam na jeden talerz majonez, na drugi rozdrobnione pałki i je w tym kulam

andzia
cafe82
andzia

i niczym nie przykrywac?

No na świeżo są najlepsze, ale je się naprawde szybko, robi, mozesz przygotować sobie rano, a potem ciach mach i do piekarnika.
Ja zawsze wkładam na jeden talerz majonez, na drugi rozdrobnione pałki i je w tym kulam

masz racje

a w czym jeszcze takie palki mozna zrobic?
moze bym zrobila ze 3 rodzaje
jakie fryty-bedzie duzo dzieci to w sam raz

cafe82
andzia
cafe82

masz racje

a w czym jeszcze takie palki mozna zrobic?
moze bym zrobila ze 3 rodzaje
jakie fryty-bedzie duzo dzieci to w sam raz

nie wiem w czym jeszcze, ja robie jeszcze pałki na słodko kwaśno, oliwa, dużo czosnku, miodu, ketchupu i przyprawy(sól, pieprz, papryka)

Cafe mniam ale pyszności szykujesz ::): musze kiedyś też zrobić te pałki w płatkach....
kurcze ale będziesz miała naprawde zalatany weekend, dobrze że chcociaż część placków Ci popieką.

Dzwoniłam do T. umówiłam się na sobote na obiadek :Oczko:
Zadzwoniłam też do Ł. powiedziałam mu o pasowaniu w piątek powiedział że będzie :) zobaczymy czy dotrzyma słowa...

Lece sie ubierać i śmigam po Amelke:)
wczoraj jak jechałam po nia samochodem to nawet zaszalałam i radio se włączyłam :sofuuny:
bo tak to jechałam zawsze skupiona, w ciszy hehe.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Wy o pałkach, a moje wlasnie w piekarniku :))))
Co prawda tylko posolone, popieprzone i w papryce, ale zawsze cos. Wiedzialam, ze dzisiaj Michał naszego obiadu nie zje, wiec wczeniej kupilam. Okazalo sie, ze na obiad mieli racuchy, wiec tym bardziej mlody chetny na miecho. Siedzimy w kuchni i czekamy. hehe

Ale sie wk....m! Pojechalam do Carrefoura po to Lego. No i bylo, wielkie pudlo, ale mega leciutkie. Tylko klockow to Michał ma w pudle o polowe mniejszym. Wrrr! Kupimy mu gdzie indziej.
Kupilam tylko do t. zetaw 3 plyt z pioenkami, a od mojej mamy gre: Grzybobranie.

Kurcze, byly te oryginalne "spadajace malpki" za 56 zl, wiec cena super, ale nie kupilam jak zobaczylam, ze od 5 lat. Chyba za szybko dla mlodego. Teraz siedze i sie zastanawiam.

Puzzli dla siebie tez nie kupilam, 2000 elem drogie i wybor beznadziejny. Jutro jezcze gdzies podjade, bo napalilam sie jak szczerbaty na suchary.

Laski grają we wronę, same:Szok: Chwila spokoju....
Stachu rozwalił w kinie plecak, a miał nowy, drugi raz na sobie, no zwariować można...w ogóel jak wracalismy z p-kola to laski znowu odstawiały histerie, po prostu powroty do domu to jest jeden wielki koszmar:Histeria:I dzisiaj Zośka w złości specjalnie wybiegła mi na środek ulicy, Bogu dzięki nic nie jechało, ale naprtawde jestem u kresu wytrzymałości. Chyba wyciągne smycze i będe je na nich prowadzała:Histeria::Histeria::Histeria:

Anielinka muzyczka, heheh, ja jako pasażer nie wyobrażam sobie podróży bez muzyki

Cafe chłopaki zajebiaszcze, moje laski też miały identyczne zdjęcie w tych pudłach:Oczko: W zielonym Julian?

Mgada kicha z tym lego.
Co do małpek to ja szczerze polecam i mysle, ze spokojnie nadaja się dla 3-latków. Na niektóryc puzzlach 60-elementowych tez jest napisane od 5 lat:)

Andzia kurcze, szkoda z tymi zakupami, ale oze faktycznie jutro sie uda. I tak masz mega aktywny dzien :)

Cafe ale przystojni ci Twoi chlopcy! Mam wrazenie, ze coraz bardziej ie roznia?!
A gdzie Twoj najstarszy syn? Dawno go nie pokazywalas.
Podziwiam za te urodziny chlopcow!!!

Vercia zazdroszcze tego lumpka. U nas jest jeden fajny z dzieciowymi ubraniami, szczegolnie malymi. Mam nadzieje poszalec tam po 1 grudnia, po usg :)

Anielinka wcale ie nie dziwie, ze nie chce Ci sie Swiat. ale masz Amelke, wiec dla niej warto sie zmobilizowac. Swieta beda inne, ale to, ze bez Ł. to nie znaczy, ze gorsze :)
hehe. ja na poczatku tez bez radia wlaczonego jezdzilam :)
A co do Amelki to u nas wszytko ok, a Michał codziennie rano pyta sie mnie czy na pewno po niego przyjde - i tak po kilka razy. Nie ma dnia, zeby nie pytal. I to musze byc dokladnie tak jak obiecalam, bo inaczej panika.

andzia
Laski grają we wronę, same:Szok: Chwila spokoju....
Stachu rozwalił w kinie plecak, a miał nowy, drugi raz na sobie, no zwariować można...w ogóel jak wracalismy z p-kola to laski znowu odstawiały histerie, po prostu powroty do domu to jest jeden wielki koszmar:Histeria:I dzisiaj Zośka w złości specjalnie wybiegła mi na środek ulicy, Bogu dzięki nic nie jechało, ale naprtawde jestem u kresu wytrzymałości. Chyba wyciągne smycze i będe je na nich prowadzała:Histeria::Histeria::Histeria:

O matko, dobrze, ze sie nic nie stalo!
A jak taiu ten plecak rozwalil? Mocno? Kurcze,pewnie kupa kasy, co?
I w jaka Wrone graja laski?

andzia
Anielinka muzyczka, heheh, ja jako pasażer nie wyobrażam sobie podróży bez muzyki

Cafe chłopaki zajebiaszcze, moje laski też miały identyczne zdjęcie w tych pudłach:Oczko: W zielonym Julian?

Mgada kicha z tym lego.
Co do małpek to ja szczerze polecam i mysle, ze spokojnie nadaja się dla 3-latków. Na niektóryc puzzlach 60-elementowych tez jest napisane od 5 lat:)

hehe. I dlatego moje dziecko jeszcze takich nie uklada :hahaha:

magda_79
andzia

Mgada kicha z tym lego.

Michał nie układa 60? Byłam pewna, że tak. Laski już tylko takie.
A wrona to ta, którą przed chwilą pokazalam-Obstgarten-naprawdę gra warta polecenia:yes:

andzia
magda_79
andzia

Mgada kicha z tym lego.

Michał nie układa 60? Byłam pewna, że tak. Laski już tylko takie.
A wrona to ta, którą przed chwilą pokazalam-Obstgarten-naprawdę gra warta polecenia:yes:

Tak, kiedy ukladal takie bez problemu, jak mial 2 lata, a teraz od pol roku nie chce dotknac puzzli. Od m-ca czaem uklada swojego ukochanego Rajdka: 6,8,12,15 elem. hehe