Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia licze na to, ze kupilaś kieckę i zaraz się pochwalisz :Oczko:

Cafe ja pieklam w zeszłym roku pierniki i wieszaliśmy na choinkę. W tym roku przez ten wyjazd nie czuję w domu klimatu świąt. Nie chce mi się nawet choinki ubierać. G. proponowal, zebysmy obrali na tarasie.

Anielinka zgadzam sie z Cafe. Amelka pewnie przezywa po swojemu wszystko i boi się, ze Ciebie też straci. :Całus: Porozmawiaj z nią o tym.

cafe82
anielinkaprawda jest taka,ze oprocz tej przerwy
amelcia bidna na pewno est zdezoriontowana ta cala porabana sytuacja
tata ja zostawil-przepraszam ,ze tak wprost ale tak to wyglada z jej perspektywy
a moze bidna boi sie,ze i ty ja zostawisz-tak moze kojarza jej sie te poranne pozegnania

a rozmawialas z nia?co mowi?

Wiem Cafe że tak może być i nie przepraszaj, bo nie ma za co, taka jest smutna prawda niestety :( ona nie raz mówiła czy na pewno po nią przyjde i czy jej nie zostawie, oststanio sobie wymyśliła, że ja czy mój tata mamy sie nie ruszać z p-kola tylko stac pod drzwiami i na nią czekać.

Rozmawiałam z nią, tłumacze że ją bardzo kocham i nigdy jej nie zostawie, że zawsze po nią przyjde itd. Ale jak pytam się dlaczego nie chce iśc do p-kola to mówi że nie che bo tam jest nudno :Szok:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
cafe82
anielinkaprawda jest taka,ze oprocz tej przerwy
amelcia bidna na pewno est zdezoriontowana ta cala porabana sytuacja
tata ja zostawil-przepraszam ,ze tak wprost ale tak to wyglada z jej perspektywy
a moze bidna boi sie,ze i ty ja zostawisz-tak moze kojarza jej sie te poranne pozegnania

a rozmawialas z nia?co mowi?

Wiem Cafe że tak może być i nie przepraszaj, bo nie ma za co, taka jest smutna prawda niestety :( ona nie raz mówiła czy na pewno po nią przyjde i czy jej nie zostawie, oststanio sobie wymyśliła, że ja czy mój tata mamy sie nie ruszać z p-kola tylko stac pod drzwiami i na nią czekać.

Rozmawiałam z nią, tłumacze że ją bardzo kocham i nigdy jej nie zostawie, że zawsze po nią przyjde itd. Ale jak pytam się dlaczego nie chce iśc do p-kola to mówi że nie che bo tam jest nudno :Szok:

Anielinka to może porozmawiaj z Panią Amelki. Jak jej naświetlisz co nie co to może bardzoej będzie angażowac Amelkę.

Anielinka wcale się nie dziwie, ze najchętniej ominęłabyś te święta:Całus:
Dobrze, że mama robi, będzie więcej ludzi i wbrew pozorom na pewno będzie miło.
Zal mi Amelki, że tak ciągle płacze, ale może to rzeczywiście tak po tej przerwie...
Ech...

Co do placków i ciasteczek to u nas panie jadą alfabetycznie, na każda impreze inna mama, Stasiu jest pod koniec listy i dopiero w zeszłym roku pierwszy raz piekłam placek:)

andzia
Cafe no ceny kosmos, kupie ten Lego Stasiowi a laskom zwykłe z czekoladkami.
Vercia ja nie wiem gdzie Ty te szpery wynajdujesz, zazdroszcze. U nas ostatnio otwarli nowego lumpka, ciuchy dziecięce nawet nawet, ale powyceniane i np. spodnie za 20 zł. Pieprze taki interes

Andzia u nas jest taki duży dyskont odzieżowy Oskar, jest taki też w Lesznie, Wschowie i Głogowie. Duży jak sklepy Biedronka. Też jest wycena i na sztuki, ale dzisiaj np. na młodego spodnie adidas kupilam za 6 zl, z h&m czy next też są w takiej cenie. 20 zł to kosztuje kurtka damska albo kiecka. W niektóre dni rzeczy sa po 1 zł, wtedy też pełno jest ludzi, bo czasami mozna jeszcze coś znaleźć. Mnie zaraziła koleżanka i tak jak zadzwoni to mnie nakręci i musimy pójśc poszperac i poplotkowac. Dzisiaj wydalam 65 zł na zakupy, a przyniosłam worek ciuchów. W tym połowa h&m i zara. Może wyczaj, kiedy mają dostawy.....

andzia
Cafe ale to nie są żadne firmowe spodnie i jak dla mnie nie warte tych 20 zł. zaglądam tam od czasu do czasu i jak na razie kupiłam tylko jedną bluzeczkę dla dziewczyn za 18 zeta. Jak dla mnie szału ni ma

aaaa no to co innego
zwracam honor:Oczko:

kuzwa musze jeszcze w niedziele po szkole zrobic wieeeelke zakupy,bo w tyg nie da rady jak K nie bedzie
liste mam taaaaaaka
az sie boje

a w sob mam juz tesciow i moich rodzicow na obiedzie
w niedziele reszta-normalnie musze pozyczyc od rodzicow stol i krzesla:Szok:

andzia
Cafe ale to nie są żadne firmowe spodnie i jak dla mnie nie warte tych 20 zł. zaglądam tam od czasu do czasu i jak na razie kupiłam tylko jedną bluzeczkę dla dziewczyn za 18 zeta. Jak dla mnie szału ni ma

Dużo zalezy od sklepu, wczesniej u nas były takie male i nic tam nie bylo.....pamiętam jak Cafe zachwalala, a ja się zastanawialam gdzie ona te fajne rzeczy widziała.........dopiero od 2 lat jest jeden porządny. Może i u was cos lepszego otworzą.

veronica_20
andzia
Vercia ja nie wiem gdzie Ty te szpery wynajdujesz, zazdroszcze. U nas ostatnio otwarli nowego lumpka, ciuchy dziecięce nawet nawet, ale powyceniane i np. spodnie za 20 zł. Pieprze taki interes

Andzia u nas jest taki duży dyskont odzieżowy Oskar, jest taki też w Lesznie, Wschowie i Głogowie. Duży jak sklepy Biedronka. Też jest wycena i na sztuki, ale dzisiaj np. na młodego spodnie adidas kupilam za 6 zl, z h&m czy next też są w takiej cenie. 20 zł to kosztuje kurtka damska albo kiecka. W niektóre dni rzeczy sa po 1 zł, wtedy też pełno jest ludzi, bo czasami mozna jeszcze coś znaleźć. Mnie zaraziła koleżanka i tak jak zadzwoni to mnie nakręci i musimy pójśc poszperac i poplotkowac. Dzisiaj wydalam 65 zł na zakupy, a przyniosłam worek ciuchów. W tym połowa h&m i zara. Może wyczaj, kiedy mają dostawy.....

Wow!!! ale super ten lump macie, no w takim duzym to pewnie zawsze coś można wyszperać, a z tego co widze to same firmówki, super, zazdroszcze, bo mnie bardziej kręcą lumpki hehe niż normalne sklepy, nie wiem dlaczego :lup:
u nas to tylko takie małe sklepiki, ostatnio zaszłam do takiego nowo otwartego, a tam bluzeczka dla Amelki, fakt że H&M ale aplikacja troche popękana, no ale sobie myśle po domu może być, patrze na cene a tam 20 zł. no przegięcie, mam gdzieś taki interes!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
veronica_20
andzia

Wow!!! ale super ten lump macie, no w takim duzym to pewnie zawsze coś można wyszperać, a z tego co widze to same firmówki, super, zazdroszcze, bo mnie bardziej kręcą lumpki hehe niż normalne sklepy, nie wiem dlaczego :lup:
u nas to tylko takie małe sklepiki, ostatnio zaszłam do takiego nowo otwartego, a tam bluzeczka dla Amelki, fakt że H&M ale aplikacja troche popękana, no ale sobie myśle po domu może być, patrze na cene a tam 20 zł. no przegięcie, mam gdzieś taki interes!

No właśnie u nas podobnie

andzia
cafe82
anielinka
Cafe no to imprezowy weekend Wam się szykuje!
robisz impreze taką normalną czy tylko na słodko?

no normalna wlasnie
w sobote obiad kawa i kolacja
a w niedziele kawa i kolacja

łe no, szalyństwo:lol:

ale smieszne:36_6_3:

mialam sie kuzwa nie wysilac
ale nie da sie

t zapowiedzieli sie juz rana wiec jak tu nie zrobic obiadu
w ta niedziele tez niektorzy przyajda dopiero kolo 16-17 wiec jak tu kolacji nie zrobic
ehhh
ale damy rade jakos
chociaz nie mam na razie zadnych pomyslow

t upiecze mi plaka
moja mama sernik
ja stefanka i cos tam jeszcze
torta nie zamawiam