Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dopiero zasiadlam i nadrobilam posty, a tyyyyyle naskrobałyście. Narobiłam sobie zaległości :lol:

Dzisiaj wstałam mega niewyspana, ledwo dobudziłam się. Nie wiem czemu, ale ostatnio czesto wstaję już zmęczona, wiem jak to brzmi::(:. Poleciałam do przedszkola i czekalam na ta mamą, co miałyśmy sponsorów poszukać i nie było nikogo. Wkurzylam się, bo mialam inne plany na dzisiaj. Zadzwoniąłm do niej, a ona powiedziała tylko, że jej pokrzyżowały sie plany i mogę sama załatwić wszystko. Wkurzyłam się! Przełożyłam to na czwartek, bo na pewno nie będę sama za wszystkim latać i załatwiać, bo ktoś ma inne plany. Trochę nie fair moim zdaniem. Później machnęłam szybko obiad i pojechałyśmy z kolezanką na shopping i plotki, musialam z kimś pogadać o wszystkim i odreagować. G. rano pojechał w trasę na cały dzień. Cały tydzień cieszyłam się, ze schudlam ten kg, a w sklepie zonk! Szukałam spodni, bo wszedzie przeceny duże są, a u mnie zawsze brakuje spodni. Najwięcej w szafie mam szkolnych zestawów=mundury i jak trzeba gdzies wyjść na kawę i nie wyglądac jak stróż w Boże Ciało to nie mam co na siebie wrzucić. I koleżanka namówila mnie na czerwone rurki, jeszcze na nie patrzę spod byka ale może przekonam się :lup: Kupiłam też farbę naturalny ciemny blond i musze farbnąc się, oby nie wyszły zielone.

Co do zabawek to u nas w tesco widzialam lego city po 29zł, np. helikopter, cięzarówa duża, były też gry i zygzaki. Dziewczyny z przedszkola mówiły, ze najtańsze zabawki i gry są w auchan, ale ja mam 100km do najbliższego sklepu.

Cafe mam sil, spryskuję i wrzucam do pralki. Mozna też ręcznie zaprać, bo tez tak robiłam.

Magda piękne imię :yes: Ja chciałam zawsze Maję albo Ninę.

Andzia jaki wzór robiłaś na pazurach??? Zamówiłaś w końcu ten podkład?

verciaco za babsko,szkoda slow
umawiac sie i nawet nie zadzwonic
gdybys ty nie zadzwonila,to pewnie by sie nie odezwala,co?

fajnie,ze zakupy udane

mama byla na kawie,kupila mi przyprawe do piernikow i chyba dzisiaj machne przynajmniej czesc ciasta
zobaczymy czy bedzie pozniej wena

olek znow kaszle:Histeria:
to juz naprawde nie jest smieszne
ale K znow rano slyszal na korytarzu wszsytkie mozliwe chyrlania:Zły:

Zaraz skoczę przez okno:glass:

Vercia co za baba, jesuuu, ja nie czaję takich ludzi:Wściekły:
Fajnie, ze zakupy udane, ja tez mam biede w spodniach, a to dlatego, że w nic nie wchodze. I nawet nie chce mi się kupować nowych, bo wyglądam jak słuń:Padnięty:
Podkaładu jeszcze nie zamówiłam:)

Cafe moi tez pokaszluja, ale póki co bardzo delikatnie. I w szatni tez słyszę arie:Kiepsko:

cafe82
verciaco za babsko,szkoda slow
umawiac sie i nawet nie zadzwonic
gdybys ty nie zadzwonila,to pewnie by sie nie odezwala,co?

fajnie,ze zakupy udane

mama byla na kawie,kupila mi przyprawe do piernikow i chyba dzisiaj machne przynajmniej czesc ciasta
zobaczymy czy bedzie pozniej wena

olek znow kaszle:Histeria:
to juz naprawde nie jest smieszne
ale K znow rano slyszal na korytarzu wszsytkie mozliwe chyrlania:Zły:

Cafe no nie miala zamiaru dzwonić.....ja nie rozumiem takiego czegoś, jak się umawiam to nie ma zmiłuj dla mnie......dobrze, ze zadzwoniłam bo zmarnowalam tylko 15 minut a nie dłużej.....

Z mamą juz ok? Jesli chodzi o kaszel to powiem ci szczerze, ze Marcel też chodzi kaszlący do przedszkola, bylismy na kontroli i lekarz powiedział, ze osłuchowo zdrowy, a kaszel może trwac nawet 2 miesiące. Przestałam się przejmowac ale wiem, ze mozna dostac kręćka. U was trochę gorzej, bo młodzi podłapią.

Andzia ja mam wrażenie, ze ten problem z utrata wagi zacząl sie po niedokończonym dukanie.....jem 2 razy dziennie i to skubię a nie jem......ograniczam słodycze do 2 dni w tygodniu, ćwiczę i nie widze efektu....miesiąc po porodzie miałam swoją wagę taką jak zawsze, a teraz nie moge tych kg zrzucić:Wściekły: Wkurza mnie to! Najgorsze jest to, ze teraz jest zimno i trzeba jakieś portki ubierać, a ja mam dosyć legginsów.

veronica_20
Andzia ja mam wrażenie, ze ten problem z utrata wagi zacząl sie po niedokończonym dukanie.....jem 2 razy dziennie i to skubię a nie jem......ograniczam słodycze do 2 dni w tygodniu, ćwiczę i nie widze efektu....miesiąc po porodzie miałam swoją wagę taką jak zawsze, a teraz nie moge tych kg zrzucić:Wściekły: Wkurza mnie to! Najgorsze jest to, ze teraz jest zimno i trzeba jakieś portki ubierać, a ja mam dosyć legginsów.

Vercia ja tez myślę, ze to po tym zasranym dukanie. JA waże tyle co dzień po urodzeniu dziewczyn, tak to już dawno nie wyglądałam:Wściekły::Wściekły::Wściekły:I też nie wpierdalam nie wiadomo ile, a waga leci w góre jak szalona. Od lipca przytyłam 7 kg:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Cafe dobrze, ze chce pomagać. Mnie moja ostatnio wkurza, bo odkąd wróciła do pracy to jest skupiona tylko na sobie i szkole. Nawet nie zadzwoni, zeby zapytać co tam. W niedzielę jak zajedziemy, to też po godzince patrzy jak zwiać do sklepu. Ostatnio raptem zadzwoniła, żebym przepisała jej prace na komputerze ale nawet nie zaproponowała, ze weźmie młodego w weekend.

andzia
veronica_20

Vercia ja tez myślę, ze to po tym zasranym dukanie. JA waże tyle co dzień po urodzeniu dziewczyn, tak to już dawno nie wyglądałam:Wściekły::Wściekły::Wściekły:I też nie wpierdalam nie wiadomo ile, a waga leci w góre jak szalona. Od lipca przytyłam 7 kg:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:

Andzia ja tez przytyłam, oczywiście nie wyglądam jak smok i mozna powiedzieć, ze jestem bardziej kobieca ale mi z tym źle, ciężko mi się łazi, wciskam się w spodnie i ta opona jak ubeirzesz coś bliżej ciała...galareta.....wyglądam jak meduza.....

Hejka!

A ja dopiero teraz bo od rana miałam problemy z netem, a w zasadzie z jego brakiem :Zły:
No a wy tyle nastukałyście że teraz nie wiem co napisać mam :Oczko:
Amelka dziś w p-kolu znowu płakała, le może to przez ten tydzień przerwy co miała hmm.
A ja na piatek mam na to pasowanie upiec jakieś ciasto :Szok: to ciasto jest dla dzieci, mam straszny problem, doradzicie coś???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda i jak tam Alicja zaczeła się ruszać???
a teksty Michała a raczej jego groźby powalające :hahaha:
pewnie jak zobaczy taką małą siostrzyczke to te kapcie będzie jej sam pożyczał ::):

Cafe trzymam kciku za prawko!!!
Musisz zdać bo instruktor biedny zostanie bez pracy :hahaha:
no i korzystaj z dobroci T. póki jest okazja:)

Veronica co za baba, nawet nie raczyła zadzwonić i poinformować cię :Wściekły: no porąbana jakaś...nie cierpie jak ktoś sobie takie sprawy bagatelizuje...wrr

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Ja dzisiaj miałam popołudnie świni, bez kitu:Padnięty::Padnięty::Padnięty:
K. wrócił przed chwila, laski jeszcze się drą w łóżkach, przykryj, daj buziaka, daj misia, nie chce misia, zwariuje zaraz:Histeria::Histeria::Histeria:

Za to jutro zapowiada mi się fajny dzień, z rańca przychodzą do mnie kolezanki będziemy wycinac i sklejac losy na impreze:Oczko:, a ok.13-tej jade z męzusiem na zakupki, dzieci odbierze t.:)