Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

i ja jestem

calaa trojka oglada bajki,hahaha
dobre,co?

K poszedl jeszcze na zakupy
mi nie chce sie dupy ruszyc

magdamlody niesamowity...rodzice zachecaja go do nauki?
na pewno ale czy duzo z nim siedza?pytaja?pokazuja?
juz niedlugo bedziesz tulic mala alicje...nie mozesz sie doczekac,co?

verciaty to ciagle w biegu...marcel juz chyba mial jakis teatrzyk wczesniej,tak?
panie organizuja czy to ktos z zewnatrz przyjezdza?

anielinkastres to nic dziwnego...jeszcze troche i bedziesz smigac bez zadnych nerwow

cafe82
ooo znam grzybobranie
ale olek niby wie o co kaman...ze kostka,pionki ale srednio nam idzie
na razie walkujemy chinczyka,wyglupia sie...obojetnie ile wyrzuci to mowi,ze ma dziewiec i rozwala pionki:Histeria:

Grzybobranie łatwiejsze od chińczyka, bo krócej się gra:) Laskom tez czasem odbija, ale juz umieją ładne policzyc do 6 i przesunąc pionek o odpowiednią ilość pól

cafe82
i ja jestem

calaa trojka oglada bajki,hahaha
dobre,co?

K poszedl jeszcze na zakupy
mi nie chce sie dupy ruszyc

magdamlody niesamowity...rodzice zachecaja go do nauki?
na pewno ale czy duzo z nim siedza?pytaja?pokazuja?
juz niedlugo bedziesz tulic mala alicje...nie mozesz sie doczekac,co?

verciaty to ciagle w biegu...marcel juz chyba mial jakis teatrzyk wczesniej,tak?
panie organizuja czy to ktos z zewnatrz przyjezdza?

anielinkastres to nic dziwnego...jeszcze troche i bedziesz smigac bez zadnych nerwow

Cafe to z zewnątrz, wtedy były tylko zdjęcia, a marcel zmyslil, ze byli.....dzisiaj byłam zdziwiona, ze teatrzyk znowu...a pani mówi, ze to ten co zbierali 14 zł, dopiero dzisiaj się odbył.......czyli moje dzieco nawymyslało jak bajkopisarz.....

andzia
cafe82
ooo znam grzybobranie
na razie walkujemy chinczyka,wyglupia sie...obojetnie ile wyrzuci to mowi,ze ma dziewiec i rozwala pionki:Histeria:

Grzybobranie łatwiejsze od chińczyka, bo krócej się gra:) Laskom tez czasem odbija, ale juz umieją ładne policzyc do 6 i przesunąc pionek o odpowiednią ilość pól

mowisz?
no to kupie

a masz ta gre,co mei polecala
nawlekaj nie czekaj czy jakos tak
olek ja uwielnia
ciagle w nia gramy
zobacz sobie-tylko tam sa 2 sznureczki tylko,w sensie dla 2 osob-no ale zawsze mozna dorobic

No a ja jestem, dopiero co przyszłam od mamy, bo jak przyjechałysmy z miasta to poszłysmy odrazu na obiad. Jazda ogólnie ok, najgorszy stres to przed parkowaniem :Oczko: ale macie racje teraz pewnie tak panikuje, a za jakiś czas będzie git.

Cafe grunt że chłopcy załapali oglądanie bajek, to przynajmniej Ty będziesz miała czasem chwile by odsapnąć :)

Magda ja też uwielbiam takie noworodki, a u Ciebie to juz instykt macierzyński sie załączył:) jeszcze troche i będziesz miała swoją królewnę :)

Veronica super że wszystko wyjaśniło się z tą paczką, no nie mogę jeszcze ztego internetu :Szok:

Andzia naprawdę bardzo fajnie zorganizowaliścię ta impreze, no i super że tylku sponsorów się znalazło, widać że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świeci:)
a ja dzis doczytałam w p-kolu że organizuja jakąś zabawę andrzejkową ale taka dla rodziców i dzieci, będą jakieś tam pokazy, konkursy itd. koszt 1 dziecko 35 zł. a rodzice gratis :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
andzia
cafe82
ooo znam grzybobranie

mowisz?
no to kupie

a masz ta gre,co mei polecala
nawlekaj nie czekaj czy jakos tak
olek ja uwielnia
ciagle w nia gramy
zobacz sobie-tylko tam sa 2 sznureczki tylko,w sensie dla 2 osob-no ale zawsze mozna dorobic

Mam, jeszcze po Stachu, u nas w zestawie nawet 3 sznureczki. Jak maja faze to nawlekają, a le jak je coś rąbnie to rzucaja się tymi kulami...co ci bede gadac:)

cafe82
andziasliczne zdjecia..i jaka knajpa elegancka
a ten chlopak to kto?przyszly szwagier?:Oczko:
a stachu to juz niezly kawaler,szoook
taki dorosly sie wydaje

Hehe, to mój brat

andzia
Vercia jaki bajkopisarz, nie moge:hahaha:
Laski tez tak zmyślaja, jedna mówi, zebyła pomidorówa, druga, ze rosół i tak ze wszystkim. I wiecznie się kłóca o to, która mówi prawde.
I codziennie na siebie kabluja, a Marysia uderzyła Patrycje, a Zosia wylała zupe itp, itd

Hehehe, u mnie jest też tak z zupami, codziennie jest pomidorowa albo ogórkowa :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Mlody juz najedzony, ide go zaraz kapac.

Co do tego Mateusza to dziadki tak z nim siedza. Ale np. liter nauczyl sie wszystkich jak mial 2,5 roku i dlugo lezal w szpitalu po jakiejs operacji. Przy tym jest mega chlonny wiedzy :)
A co do instynktu macierzysnkiego to mi sie ibudzil jak mialam 8 lat!!! hehe Juz od wtedy zajmowalam sie wszystkimi dzieciakami w okolicy. Ale i tak noworodki uwielbiam najbardziej :)

Andzia ja iedzialam, ze masz brata, ale ze ma taka wystrzalowa fryzure to juz nie :) Ile on ma lat?

Kurcze, tak kusicie tymi grami, ze juz poglupialam co mam Michałowi kupic :lup:

Vercia chyba taki czas bajkopisarstwa, bo u nas tez wiecznie mlody cos zmysla i na wszystko biore poprawke. :)