Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronica_20
Witam!

Młody dzisiaj zostal w domu, Wstaliśmy o 9-30:Niespodzianka: Wczoraj zdażyłam nawet na mjm, ale takiego głupiego odcinka to ja jeszcze nie widzialam! Liczylam na jakis mega wypadek, czołowke itp., a tutaj uderzenie glowa w kierownicę i kaput, no bezsensu kompletnie :lup: G. normalnie sikał z tego wypadku i jeszcze to wczesniej, ze gdzieś widzialy wypadek......no a kolejny 2 miesiące późneij to już w ogóle paranoja jakaś!

Aerobik super, dziewczyna dopiero po studiach, ale bardzo dobrze przygotowaal zajęcia. I nie mam zakwasów, więc dobrze przygotowała wstępne rozciąganie, ćwiczenia itp. Teraz idziemy w środę. :yipi: Dzisiaj czuję się jak nowo narodzona::):

No paranoja, przesłodzone i przesadzone to wszystko. Taki z pozoru niegroźny wypadek to jeszcze ok, ale te rozmowy o śmierci, o przynoszeniu komuś pecha, ten medalik, którego nie zabrała...no przesada:Kiepsko:

Witam!

A ja dziś czuje się fatalnie,w nocy mnie trzęsło z zimna, a rano wstałam z gorączką 38,3, bolącym gardłem i katarzyskiem :Kiepsko: a najgorzej boli mnie głowa i kark, nie wspomne o innych kościach...buu

Veronica ja też sądze że w Mjm przesadzili z tym niby wypadkiem, a o tym że ma być 2 miesiące później to nie słyszałam, ale głupota :Szok:

Magda może to ze zdenerwowania ten ból głowy, oby szybko minął!
i ja jestem ciekawa co z tymi lokatorami.

Cafe te kolorowanki są super, ja tez jak kupuje Amelce to właśnie takie z naklejkami
Dobrze że mama pomaga przy zaprowadzaniu Olka.

Andzia na jaką impreze idziesz??? chyba cos przegapiłam...
i nie gadaj kobito że ty gruba jesteś, bo Ci nie wierze :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej
witam z lozka. Poszlam zmierzyc cisnienie, a tam 150/90. No, ale pojechalam do pracy, posiedziaam, leb bolal coraz bardziej, tak z tylu - typowo cisnieniowo, do tego widzialam wszystko zamazane. na szczescie mamy w pracy nowy cisnieniomierz i okazalo sie, ze mam juz 160/90. Gadalam z ginem, ale powiedzal, ze to dolne w normie, wiec ok. Wzielma tableki na lepetyne, kolezanka przywiozla mnie do domu, auto zostalo w pracy i teraz leze. Ok. 17 gin kazal mi isc znowu zmierzyc.
Najsmieszniejsze, ze musialam w przychodni zaplacic 5 zl za zmierzenie - paranoja, co?
O lokatorach napisze jutro, bo juz nie chce sie dzisiaj nakrecac.

Andzia to Ty sie tak stroisz na pasowanie lasek? Fajnie u Was!
U nas wszysko trwalo 40 min, siedzielismy na lawkach i jak dzieciaki skonczyly to do domu.

Anielinka zdrowka bidulko!

hehe. ja o MjM juz poczytalam wczesniej i wiedziala, ze tak bedzie wygladac ypadek i ze kolejny odcinek bedzie "2 m-ce pozniej". Odpuscilam sobie i wroce do ogladania tego za jakis czas :)

Vercia suuuuuper z aerobikiem! Mamie tez sie tak podobalo?

Cafe dzielna mamusko! Mimo wszystko dobrze, ze K. ma tyle pracy. Tak jak piszesz lepiej spac spokojnie jesli chodzi o kase.
U nas znowu zaczyna sie ciezki czas, nie wiem jak damy rade kolene 3 m-ce, ale bedziemy se martwic pozniej :)

My dopiero wróciliśmy z p-kola, jest tak pięknie, ze poszliśmy jeszcze na godzinkę do parku. NIe pamiętam tak ciepłego listopada:yes:

Magda uważaj na siebie, bo nadciśnienie w ciąży może być niebezpieczne. Z opłatą 5 zł paranoja:Histeria: A w pracy miałas jeszcze wyższe niż rano w przychodni?

Ja się nie stroje na pasowanie, hehe. Pasowanie jest w czwartek a 19-go jest impreza andrzejkowa, ta którą organizujemy:) Taka na sali z tańcami itp:)

andzia
My dopiero wróciliśmy z p-kola, jest tak pięknie, ze poszliśmy jeszcze na godzinkę do parku. NIe pamiętam tak ciepłego listopada:yes:

Magda uważaj na siebie, bo nadciśnienie w ciąży może być niebezpieczne. Z opłatą 5 zł paranoja:Histeria: A w pracy miałas jeszcze wyższe niż rano w przychodni?

Ja się nie stroje na pasowanie, hehe. Pasowanie jest w czwartek a 19-go jest impreza andrzejkowa, ta którą organizujemy:) Taka na sali z tańcami itp:)

Wybacz kolezance roztargnienie. hahaha! Ale czytam ze zrozumieniem :lup:

Wiem, ze nadcisnienie jest grozne. Dlatego jestem w kontakcie z ginem, ufam mu. Poki co bol glowy mniejszy, za godzine skocze znowu zmierzyc. Zajde najpierw do apteki, bo czsto tam tez maja cisnieniomierze.

magda_79
A my w czwartek idziemy na balety. hihihi! Mam nadzieje, ze to wypali. Nasi znajomi (rodzice Aurelci) otwieraja duza dyskoteke w Sz-nie. Taka raczej nie dla malolatow. No i w czwartek maja otwarcie. Szkoda nie isc i nie zobaczyc. Moja mama przyjedzie do mlodego, a my skoczymy chociaz na 2-3 godz.

Ale zajebiście!!!
Idźcie, idźcie!!!

Magda dobry pomysł z apteką, u nas w aptekach sa ciśnieniomierze. A w przychodni nie pobierają opłat za mierzenie ciśnienia, szczególnie ciężarnym:Szok:

Do Stasia przyszło dwóch kolegów, zwariuje kiedyś z tymi dzieciokami:Oczko: Żartuje, chłopaki się naprawde fajnie bawią i Stasiu przynajmniej nie marudzi, że nudy:)
Zrobiłam ciasto marchewkowe i tak im smakuje, ze pół blachy juz nie ma:)

Zaliczylismy zakupy, zajechałam jeszcze na chwilę do przedszkola zaplacić za listopad i młody jak zobaczył dzieci to biedny zmartwił się, ze będą za nim płakać w przedszkolu:lup: Na boku wrzuciłam kilka fajnych przepisów na obiad.

Magda mamie się podobało, średnia wieku 40,5. Czasem nie nadązala z rytmem ale nie ona jedna. Klimat fajny, bo jak jedna parsknęla smiechem to reszta kwiczała. Byly takie ćwiczenia, ze starsze babki miały problem. Fajnie, tak na luzie i nikt nikogo nie oceniał. Mi też pasowalo, ze nie było gwiazd fitnesu, tylko normalne babki. Najwięcej ćwiczeń na biust, pupę i brzuszki. :yipi:

Andzia super z imprezkami! My Andrzejki odpuszczamy sobie, bo mamy zaraz w grudniu wyjazd. Nie wiem co z sylwestrem.

Magda przegięcie z tym 5 zł za badanie :lup::lup:

Andzia i ja sobie pomyślałam że ty na to pasowanie tak się stroisz :lup: bo wydaje mi się że nic nie pisałaś o jakiejś imprezie andrzejkowej, ale i tak super macie!

Magda a może teraz juz będziesz miała z tym nadciśnieniem, ja pamiętam że właśnie tak ok. 20 tygodnia u mnie się zaczeło, nic fajnego :( ciągle w strachu bo skakało jak głupie, no i brałam tabletki do końca ciąży!
z tymi 5 zł. za zmierzenie to tragedia :Histeria:
a z baletami suuuuper!

anielinka
Andzia i ja sobie pomyślałam że ty na to pasowanie tak się stroisz :lup: bo wydaje mi się że nic nie pisałaś o jakiejś imprezie andrzejkowej, ale i tak super macie!

Magda a może teraz juz będziesz miała z tym nadciśnieniem, ja pamiętam że właśnie tak ok. 20 tygodnia u mnie się zaczeło, nic fajnego :( ciągle w strachu bo skakało jak głupie, no i brałam tabletki do końca ciąży!
a z baletami suuuuper!

Anielinka jak nie wspominałam? Cały czas pisze, ze łaże i sepie nagrody, pisałam o darmowej świni i kinie domowym:)

andzia
anielinka

a z baletami suuuuper!

Anielinka jak nie wspominałam? Cały czas pisze, ze łaże i sepie nagrody, pisałam o darmowej świni i kinie domowym:)

Andzia ja myślałam że to impreza dla dzieci jakaś zorganizowana, a nie dla dorosłych :)

anielinka
andzia
anielinka

a z baletami suuuuper!

Andzia ja myślałam że to impreza dla dzieci jakaś zorganizowana, a nie dla dorosłych :)

Hehe, dla doroslych, normalna impreza andrzejkowa, a dochód z niej zostanie przeznaczony na przedszkole::):

andzia
anielinka
andzia

Hehe, dla doroslych, normalna impreza andrzejkowa, a dochód z niej zostanie przeznaczony na przedszkole::):

aaa no to teraz kumam, ja myślałam ze to jakaś impreza w p-kolu zorganizowana z dziećmi:)

Vercia eee, to naprawde rewelacja z aerobikiem. Ja tez nie cierpie gwiazd na zajeciach. wrrrr!

Anielinka nie strasz z tym cisnieniem. Cale zycie mialam idealne. w ciazy z Michałem tylko raz mi skoczylo, jak mi wynik blednie laboratorium zrobilo. Ale to bylo wytlumaczne stresem. Zaraz ide zmierzyc, mam nadzieje, ze juz bedzie ok. Glowa juz nie boli :yuppi:

Za to, zeby bylo malo, to P. pojechal do laryngolog. W sobote dostal pilka w ucho i przez moment nic nie slyszal. Potem niby bylo lepiej, ale jak juz 2 osoby mowily to az za glowe sie lapal. Od razu moiwlam, zeby poszedl do lekarza, ale on madrzejszy. a wiadomo na hali gdzie cwiczy 5 klas jednoczesnie cicho nie jest. No i juz dzisiaj nie mogl wytrzymac i umowil sie prywatnie. Odebral mlodego i pojde razem.

anielinka
andzia
anielinka

aaa no to teraz kumam, ja myślałam ze to jakaś impreza w p-kolu zorganizowana z dziećmi:)

ja tez bylam pewna, ze to dla dzieci :lup:

Magda ja ze Stasiem też miałam nadciśnienie, w momencie przyjmowania na oddział miałam 200/100:) Ale brałam leki i było ok, poza tym, że było wysokie ja w ogóle tego nie czułam.
Z laskami miałam idealne, ale zaraz po porodzie mi skoczyło i chyba dwa miesiące z nim walczyłam, brałam silne leki, bo cały czas miałam mocno podwyższone i spuchniete ręce i nogi.
Oby Twoje już nie szalało!!!

Mam nadzieje, ze z Przemka uchem wszystko będzie dobrze!!!