Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Amelka dziś lepiej, nie ma tak zaropiałych oczu jak wczoraj, ale za to powieki ma rózowe jakbym jej cieniem pomalowała :)

Andzia ten prezent dla Mei mnie rozwalił :Psoty: też bym taki chciała :hahaha:

Magda brawa dla chrezsniaka!
super wekend Wam minął jak zwykle...

Cafe
chłopcy są zarąbiści!!! i też myśle że Czarek podobny do Olka:)
a Olaś rzeczywiście jak na swój wiek to wygladał baaaardzo poważnie:yes:
jej aż musiałam zobaczyć Amelke jak miała 10 miesięcy ::): matko kiedy to było... i pomyśleć że teraz śmigaja już do p-kola, szok! :Szok:

szkoda że Sylwi się nie udało::(: pech z tymi egzaminami....

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia
anielinka
Witam!

Amelka dziś lepiej, nie ma tak zaropiałych oczu jak wczoraj, ale za to powieki ma rózowe jakbym jej cieniem pomalowała :)

Andzia ten prezent dla Mei mnie rozwalił :Psoty: też bym taki chciała :hahaha:

..

Hehe, ja tez:lol:
Kuba juz cwiczy:D

Dobrze, ze Amelka lepiej

Szczęściara, bo ma męża :ble::ble::ble:

:Całus:
A Tobie może tak zatańczyć jakiś piękny nieznajomy:)
Podejrzewam, że jeszcze więcej frajdy:lol:

Witam!

Zaszalalayście kobietki, nadrabialam kilka dobrych stron.

Andzia wielkie brawa za puzzle dla zdolnej córci:brawo:

Cafe chłopaki slodziaki:yes: cudni! Ja nadal nie rozróżniam. Zdrówka dla nich! Dobrze, ze sprawdziliście kaszel u lekarza, Marcel ostatnio miał taki inny i tez mialam czuja, ze to coś powazniejszego.

Anielinka gratki za pierwszy kurs po mieście. Teraz już będziesz na bieżąco, szkoda tylko, że musisz znowu patrzeć na lzy Amelki w przedszkolu. No i zdrowka dla niej. Z tymi choróbskami to można oszaleć.

Magda pochwal się kurtałką:yes: Jak się dzisiaj czujecie?

Łózkiem to sie pochwalę, jak będzie stalo w pokoju. Póki co nabiera mocu urzędowe tzn., że będzie jak zrobię w końcu awanturę....

Całą noc młody kaszlał....bidulek. Puścilam jego do przedszkola, bo bardzo chciał pójść na teatrzyk i zdjęcia. Dzisiaj zgłoszę, ze zostaje w domu do końca tygodnia. Muszę kupic coś wykrztuśnego w aptece, bo wszystko wypite. Prawdopodobnie jutro pójdziemy do lekarza. W przedszkolu standardowo połowa z duszącym kaszlem. Koleżanka z grupy mówiła, ze w sobotę wylądowala z córką w szpitalu, bo lekarz powiedzial, ze osluchowo czysta, a w sobotę gorączka i zapalenie oskrzeli. Przeraziła mnie, bo chodzimy do tej samej poradni. Choć u nas brat chorował co chwilę i wiem, że dopóki nie świszzczy w oskrzelach to jest dobrze. Na dodatek leciałam dzisiaj po brata do szkoły, bo naderwał ścęgna i zerwał chyba rzepkę w kolanie:Histeria: Siedzi teraz u mnie i o 15 odwiozę go do mamy. Wieczorem idziemy z mamą na aerobik. Zaraz uszykuję sobie strój.

W ikei było pełno pięknych rzeczy :yes:, ale nastawiliśmy sie głównie na łóżko i ewentualnie jakies pierdoły. I tak kupilam kapcie bo były po 2 zł, bateryjki, żarówki, doniczki i G. po godzinie zacząl mnie poganiać, a ja nie lubię tak robić zakupów, jeśli ktoś nade mną stoi. Doszlam do wniosku, ze wybiorę się kiedyś sama i już.

Hej Vercia,
biedny Marcel, niech szybko zdrowieje!!!
Świsty na oskrzelach nie zawsze są grożne, czasem sa po prostu od nadmiaru flegmy. My dwa razy takie świsty wyleczyliśmy samymi syropami i inhalacjami.
A Ty stój nad mężem tak jak ona nad Tobą w Ikei, niech szybko skręca łóżko. Chociaz powiem Ci, że ja większość mebli z ikei sama skrecałam, naprawde nic trudnego:Oczko:

Ja już zmykam, musze skoczyć w dwa miejsca przed przedszkolem. I odbieram tylko laski, Stasiu idzie do kolegi, wróci pod wieczór, a do nas przychodzi Jagoda z mamą na kawkę.

anielinka
Zjadłyśmy zupe i Amelka padła :Szok: znowu będzie wieczorem buszować, chyba jeszcze jutro zostawie ją w domu, nie wiem sama...może ten kaszel i katar jeszcze podlecze.

Veronica
zdrówka dla Marcela! kurcze te choróbska tak ciagle sie plączą :Histeria:

Andzia miłego kawkowania ::):
powiedz w co ubierasz laski na pasowanie?

Nie wiem::):
Kupiłam im sukienki w kratkę w h&m, ale moze zostawie je na gwiazdke, a teraz założe im te fioletowe z zeszłego roku, pewnie kojarzysz które. Zobaczymy.
Laski są ogólnie ostatnio antyspódnicowe i antyrajstopowe, pokupiłam im sporo rajstop do p-kola, a one mi się buntują:Histeria:
A Wy macie pasowanie?

andzia
anielinka
Zjadłyśmy zupe i Amelka padła :Szok: znowu będzie wieczorem buszować, chyba jeszcze jutro zostawie ją w domu, nie wiem sama...może ten kaszel i katar jeszcze podlecze.

Veronica
zdrówka dla Marcela! kurcze te choróbska tak ciagle sie plączą :Histeria:

Andzia miłego kawkowania ::):
powiedz w co ubierasz laski na pasowanie?

Nie wiem::):
Kupiłam im sukienki w kratkę w h&m, ale moze zostawie je na gwiazdke, a teraz założe im te fioletowe z zeszłego roku, pewnie kojarzysz które. Zobaczymy.
Laski są ogólnie ostatnio antyspódnicowe i antyrajstopowe, pokupiłam im sporo rajstop do p-kola, a one mi się buntują:Histeria:
A Wy macie pasowanie?

Tak, wiem które fioletowe...
My mamy 17-tego i nie mam własnie żadnej spódnicy eleganckiej, ani kiecki, tylko mam białą bluzeczke, musze coś wymyśleć...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia podkład jest super. Ja zawsze mam problem, bo mam mieszana cerę i blyszczy się w strefieT. Taki kiedyś już miałam i w buteleczce tez i bylam bardzo zadowolona. Generalnie był porownywalny z podkladami Mac. Kiedyś z revlonu zamaiwla mi siostra zawsze u znajomej w promocji, u nas nigdzie nie mozna kupić. Ostatni zakup juz wam opisywalam, podklad ponad 100 mial być szal, a jest do niczego. Dobrze kryje, nie jest tłusty i nie robi efektu maski. Teraz zamówiłam sobie z revlonu photoready, bo tego jeszcze nie miałam. I co najwazniejsze, nie ciemnieje na twarzy.

Co do mebli Ikea to ja też szafki u młodego skręcalam sama, ale łóżko w paczce jest strasznie cięzkie. G nie mógl sam na busa zaladować, po za tym potrzebne sa co najmniej 2 osoby, zeby je skręcić.

Młody nie dal sobie zrobić zdjęcia w przedszkolu :glass:

Laski w łózkach a ja padam. Aga z Jagodą były 2 h, laski narobiły takiego zamieszania, że głowa boli. Jagoda też waryjotka, ale już umie się fajnie zabawić, bajki ogląda, a te dwoie to przy niej taaakie dzikusy:Histeria::Histeria::Histeria:

Stachu wrócił pół godzinki temu, K. go przywiózł w drodze z pracy, przebrał się i pojechał na zebranie. Niestety, nie mogę iść na streching, bo do 20-tej nie wróci, ale przynajmniej rozwiązał się mój dylemat i obejrzę Mjm:lol:

Vercia nie znam w ogóle tego podkładu, zawsze kupowqałam Loreala albo Astora, ostatnio skusiłam się na jakiś inny, ale jak dla mnie za matowy. Boje się kupować przez neta, o nie wiem jaki odcień, ale zobaczę, moze jednak się skusze, bo naprawdę taniocha. Te moje kosztują ok. 50 zł.

Anielinka jakoś przegapiłam, że i u Was pasowanie, na pewno wymkombinujesz jakiś strój dla Amelki

hej
w koncu usiadlam na tylku. Jednak jak jestem w pracy to potem wieczorem padam na pyszczydlo. Ale jeszcze jutro musze isc, nie ma innej opcji. No, a z drugiej strony to tam sie czuje super, przynajmniej moge mozgownice rozruszac :)

Dzisiaj odebralam malego dziada, wpadlismy na chwile do domu i pojechalismy pokawkowac do mojej kolezanki z pracy. Ma prawie 2-letnia corcie, wiec bylo wesolo. Michał jak dzikus, caly czas kolo mnie, ale mala to prawdziwy szaleniec :)

Co do mojego chrzesniaka to on litery znal jak mial 2,5 roku. Czyta gdzies od 1,5 roku, wiec juz ma wprawe. Bez problemu w sobote przeczytal ksiazke Michałowi, plynnie i szybko.
Za to pisac nie potrafil i dopiero teraz sie tego uczy.

A my w koncu wiemy co to znaczy dziecko w domu. Od kilku dni mlody tak nam daje popalic, ze chyba za wszystkie czasy. A ja dre pape non stop, a i tak to nie skutkuje. Musze to sobie wszystko poukladac i dzialac jakos sensownie, bo jak na razie to z P. w szoku jestesmy :lup:

Cafe zajebistych masz chlopakow. Naprawde nic tylko schrupac, takie slodziaki!
JAk Julkowy kaszel?
Szkoda, ze siostra nie zdala prawka, ale widocznie trzeba swoje wychodzic :)

Vercia zdrowka dla Marcela!
U nas odpukac juz ok. Pokasluje co jakis czas, ale to mokry kaszel i tylko odkrztusza, juz nie daje nawet zadnych syropow.

Magda no w końcu wiecie co to znaczy mieć dziecko. Lepiej późno niż wcale:lol:
A tak na serio to pewnie przedszkole ma swój udział w zachowaniu Michała:yes:
Fajnie, że u Was tak intensywnie i towarzysko:)
A chrześniak super zdolny, wow. Stasiu za to owdrotnie, umie pisać(nie wszystko, ale takie prostsze wyrazy), za to z łączeniem problem. Ale nie naciskam, jest i tak jednym ze zdolniejszych w grupie, ale chyba po prostu trafił na taką grupe, bo niektóre dzieci nawet nie potrafią rozpoznac pierwszych i ostatnich liter w wyrazach. Pani na zebraniu mówiła, ze takiej niegrzecznej grupy jak oni juz dawno w p-kolu nie było. I wkurza mnie juz to gadanie, bo cały czas na nich narzekaja, a nie robią nic, zeby to zmienic