Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hej

Andzia super, ze sabacik udany. A gre z karteczkami na czole to znam baaaaardzo dobrze. Odtatniego Sylwestra zanim poznalam P. spedzilam w Miedzyzdrojach w polsko-litewsko-hiszpansko-niemieckim towarzystwie i codziennie w to gralismy.
Kurcze, brawa dla ZOśki! Jest niesamowita! Serio, nie spotkalam nigdy takiego malucha, ktory by ukladal puzzle 260 elem! No, ale ma to po mamusi.

Smialam sie, ze napisalas, ze gdyby mi objawy minely to tez bym marudzila. Trafilas 100%! Dobrze mnie znasz. hehe!

Anielinka super z autem! JEzdzij i z kazdym dniem bedziesz sie czula coraz pewniej!
Zdrowka dla Amelki!

Cafe mialas czuja z tym kaszlem, dobra intuicja. Podaj ten lek i tyle, bo jak juz slychac szmery to nie ma co czekac.
Mam nadzieje, ze 3 dni bez K. szybko zleca!

Vercia chwal sie lozkiem i co tam jeszcze kupilas :)

Gosia wspolczuje z dojazdami do szkoly, kawalek masz. Milego dnia w pracy!

Mi jak zwykle weekend zlecial w tempie ekspresowym. W sobote moja mama prowadzila poza Szczecinem konferencje, wiec wyladaowalismy juz o 12 u moich przyjaciol i do 19 zlecialo :)
Jestem dumna z mojego chrzesniaka, bo po zebraniu dostal taka opisowke, ze szok. Przezwyzsza pozosale dzieci pod kazdym wzgledem, a czyta jakby byl w 4 klasie, a nie pierwszej. Miło :)

A wczoraj leniuchowalam pol dnia, pizza, potem sklepy. Dostalam od mamy kase na kurtke i kupilam w koncu, a P. kupil sobie buty. I dzien zlecial.
Chlopakow juz nie ma, a ja juz wykapana, szykuje sie do pracy.

Buziaki!

Magda fajnie, że weekend miło Wam minął. Pochwal się jaką kupiłas kurtkę
I wielkie brawa dla chrześniaka, powiedz, on jak szedł do 1-wszej klasy to umiał już czytać?
Mam nadzieje, ze uda nam się kiedyś w miłym parentingowym gronie pograć w karteczki:) Do dzisiaj mam przed oczami kilka obrazów z piątkowego wieczoru i jak tylko o nich pomyślę, to dostaje ataku śmiechu::):

magdajak sie czujesz?
jak michal?

brawo dla chrzesniaka,zdolniacha
od kiedy juz czyta?
olek mial okres literek ale teraz w ogole go interesuja
nie zmuszam

fajnie,ze udalo sie kupic kurtke

andzia260puzzli???no normalnie nie wierze...nie wiem czy ja bym sobie poradzila w 2 godziny
szooook
brawo dla zoski

anielinkaale super,ze masz juz auto
zazdroszcze!
przynajmniej teraz bedziesz niezalezna...tyle tylko,ze paliwko trzeba bedzie wlewac:Histeria:

Cafe czy ja Ci pisałam, ze Cię podziwiam z tymi studiami. Naprawde podziwiam!!!
Ja mam dzisiaj kupe spraw kompowych do załatwienia, ale póki co spijam kawkę, a robote odkładam na później, a Ty już z rańca na pełnych obrotach!!!

Co do puzzli, to K. przegrywa z Zośką w przedbiegach, dam np. K. 30 a Zośce 60 i ZOśka zawsze wygrywa:)

Szkoda, ze Sylwii się nie udało::(:

andziabo od rana mlodzi nie marudza
pozniej to roznie bywa
chociaz jak olek w przedszkolu to naprawde nie jest zle
fajnie sie bawia sami
musze wiadomo pilnowac
ale na szczescie nie musze caly dzien nosic,zabawiac a to juz duuzy plus

a co do stiudiow staram sie byc na biezaco z notatkami itd
zawsze cos poczytac ale nauka tego nazwac nie mozna

cafe82
andzia
cafe82
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/DSC_5238.JPG

tu olas mial jakies 10 miesiecy

Pamiętam to zdjęcie. Ale Olek jednak duuużo wiekszy od nich. Oni są pdobni do młodszego Olka:)

moze masz racje

a chlopaki naprawde sie roznia
maja nawet fryzury inne

Ale nigdy się nie pomyliliście?

Moje laski tez są chyba jednak dwujajowe. Ja widze coraz większe różnice między nimi. Weronika powiedziała, ze jak bedzie mieć zajęcia z genetyki to pobierze im krew i sprawdzi czy maja równe DNA:Oczko:

Hehe, u nas też się mylą, chociaz moim zdaniem teraz widac już mooocno różnice. Pani Ewa z p-kola(pomoc-baaardzo fajna) też już je zawsze rozpoznaje,inne panie się jeszcze mylą. kiedys spotkałyśmy jedną Panią z p-kola w sklepie i mówi:laski zdejmowac czapki, bo nie wiem która ma jakie kitki:)
A babcie notorycznie się myla, zwłaszcza, że laski sobie jaja z nich robią. A moja t. zawszew towarzystiwe rzuca pytanie: no dalej, która jest która. Chce się popisac, ze ona wie. Normalnie żal.pl.