Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

a wyjazd przełożony na sobotę:Wściekły::Wściekły::Wściekły:jesuuuu jaka jestem zła!!!!! G. musi ściągnąć brata z granicy, zepsulo się auto:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:no jak ja coś zaplanuję to tak zawsze jest, 100 innych rzeczy......

Justynka u mnie własnie widzialam kilka tych larw ale nie latających:Histeria: ide po jakiś środek do sklepu dzisiaj.....wszytsko wywalilam, wysprzątałam......będę truć czymś teraz.....mam nadzieję, ze nic nie wyjdzie już....

Cafe Pani u dziewczyn rzeczywiście super, duuużo robią, wczoraj dzieci miały przynieść znicze i poszli na cmentarz, ma byc tez wigilia z rodzicami. U Stasia nigdy takich atrakcji nie było.

Magda
no właśnie ciekawa jestem jak te maluszki poradzą sobie z emocjami. Stasiu pierwszy publiczny występ miał w styczniu na dzień babci, ale to juz było kilka miesięcy p-kola i dzieciaki super sobie poradziły, chociaz były tez niektóre stremowane i płaczące. Stachu byłżawsze jednym z dzielniejszych i za każdym razem był wbierany do wierszyka albo pisoenki. A laski są wbrew pozorom zupełnie inne i mam przeczucie, ze mogą się stremować.

Vercia szkoda, ze wyjazd nie wypali, ale do soboty tylko dwa dni.
Współczuje Ci takich niezorganizowanych mam, po co się w ogóle pchały do trójki, jak teraz nic im sie nie chce???

Vercia wspolczuje zmiany planow. Nie cierpie tego. A Ty faktycznie co cos zaplanujesz to potem musisz przekladac. Ale moze ten sobotni wyjazd bedzie fajniejszy, bardziej na spokojnie?

Andzia u Michała wszystkie dzieci spiewaly razem. Jedna pani grala na pianinie, a a druga wspierala maluchy i jakos poszlo. 80% stalo i spiewalo, a z 30 min staly, wiec super :)

A wyjsc na sabacik musisz, nie ma innej opcji. Moze T. zostanie? Cos wymyslisz.

Zaraz ide na bok obejrzec fotki i napisze cos :)

Bry wieczór!

Ja dziś tez byłam w pracy, więc dlatego nie zajrzałam, Amelka dzis oczywiście odstawiła mega histerie, że Pani musiała mi ja odrywać z rąk :Histeria: ja pierdziele, chyba nie będe jej zawozić i tyle...nawet Panie mowiły że przy dziadku to taka spokojniutka...wrr

Magda zdrówka dla Miśka! masz racje jutro piątek, więc przejdzicie się przed weekendem osłuchać!

Andzia Ty imprezowiczko :lol: idz koniecznie jutro, coś na pewno załatwisz:Oczko:

Veronica szkoda że plany nie wypaliły, ale sobota tuż tuz, więc sobie odbijecie...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

dzien dobry

anielinkawiesz co,tak sobie mysle,ze cos w tym musi byc-jak twoj tata moze,to niech zawozi amelke

magdajak misiek?

kurcze nasi chlopcy kaszla i kaszla
jak do niedzieli nie bedzie poprawy to jedziemy do lekarza,mam malo zajec w niedziele to po poludniu podjedziemy
no ile kuzwa mozna
olek zreszta tez w nocy kaszlal
to jeszcze moze sie ciagnac pare dobrych dni,wiem ale telepie mnie jak to slysze

cafe82
no mokry ten kaszel
niby urywajacy sie ale duszacy
daje mucosolcan,deflegmin
mucosolvanem inhaluje
i sola tez

hahaha do polnocy pakowalyscie...fajnie
a jak z dziesiejszym wieczorem,wymyslilas cos?

verciaimieninowy bimber mnie rozwalil:Oczko:
ale bedziecie rzygac(zygac?):Oczko:

:sofunny::sofunny:

Cafe nei wiem coi Ci doradzić...jak laski miały ostatnio taki kaszle to Pulmicort średnio pomógł i w sumie jak go odstawiłam to zaczeło byc lepiej. Dawałam tylko Mucosolvan, a na noc Diphergan.
Pulmicort działa super u Stasia, bo to taki typowo astmatyczny lek, Stachu ma codziennie wziewy i zero kaszlu, a normalnie o tej porze roku był juz zawsze chory.
Ja bym jeszcze poczekała, wiem, ze to jest mega wkurzające, ale powinno iść w końcu ku lepszemu. A samą solą po co inhalujesz? Na katar?

andzia
cafe82
no mokry ten kaszel
mucosolvanem inhaluje
i sola tez

Cafe nei wiem coi Ci doradzić...jak laski miały ostatnio taki kaszle to Pulmicort średnio pomógł i w sumie jak go odstawiłam to zaczeło byc lepiej. Dawałam tylko Mucosolvan, a na noc Diphergan.
Pulmicort działa super u Stasia, bo to taki typowo astmatyczny lek, Stachu ma codziennie wziewy i zero kaszlu, a normalnie o tej porze roku był juz zawsze chory.
Ja bym jeszcze poczekała, wiem, ze to jest mega wkurzające, ale powinno iść w końcu ku lepszemu. A samą solą po co inhalujesz? Na katar?

dokladnie na katar
bo za cholere nie moge im sciagnac
wszystkiego juz probowalam i nic
wiec nawilzam ta sola

odczekam do niedzieli
mam nadzieje,ze nic nie zejdzie na oskrzela
kuzwa
no mowie wam od wrzesnia ciagle ktorys kaszle:Zły:

cafe82
andzia
cafe82
no mokry ten kaszel
mucosolvanem inhaluje
i sola tez

dokladnie na katar
bo za cholere nie moge im sciagnac
wszystkiego juz probowalam i nic
wiec nawilzam ta sola

odczekam do niedzieli
mam nadzieje,ze nic nie zejdzie na oskrzela
kuzwa
no mowie wam od wrzesnia ciagle ktorys kaszle:Zły:

wiem jak to jest:Wściekły:
Ale dzieci kaszlą i często ten kaszel nie jest objawem niczego groźnego.
Mam nadzieje, ze im szybciutko minie!!!