Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
magda_79
Andzia moze Zośka ma alergie na Maryśke, co? :lup:
A nasmialam sie jak pisalas o tych lentilkach, czesciej trafiaja dobrze z kolorami czy nie? Bo jak nie to niezla masz wyzere. Michał zna kolory i ksztalty na pewno juz od 2 urodzin.

Szansa na plec jest. Juz ostatnio mi pokazywal, a dzisiaj zobaczymy. Oby zylo, bylo zdrowe, a reszta to pikus.

Cafe i dobrze, ze t. zrobilo sie glupio. Moze cos sobie przemysli. Moja t uwaza, ze wszystko robie nie tak, hehe, ale juz boi sie mowic glosno o tym. Za to moja mama chwali mnie na kaxdym kroku, a najwiekszy komplement dostalam wczoraj od mojego meza.
Rozmawialismy o mlodym, o jakiejs tam sytuacji i P.powiedzial, ze Michał to szczesciarz, ze ma taka mame. Nie powiem, ale naprawde bardzo mi bylo milo :)

Ale super:) Kochany ten Twój mężuś:)

Laski kształty tez odróżniają, potrafią pięknie narysować koło, kwadrat, prostokąt i trójkąt. A z tymi kolorami jakas katastrofa:)
A alergia na Maryśkę całkiem możliwa.
Wczoraj sie tez uśmiałam, bo późno wróciliśmy od babci, było już po 20-tej, wiec laski szybko do łóżka i Zosia zasnęła w sekund pięc, a Maryśka pół godzina wyła, dlaczego Zosia juz spi, ona chce sobie jeszcze z nią pogadać:)

Ja mysle, ze one jedank swiruja z tymi kolorami. Michał tak jak Staś, jak miał 2 lata to znal juz wszystkie kolory, lacznie z odcieniami. I co z tego, skoro nie potrafi nic narysowac? Kompletnie nic, jak piszecie o rysowaniu ksztaltow czy buziek to dla mnie jakas abstrakcja. On calymi dniami tylko tanczy, spiewa i zadaje miliony pytan, na nic wiecej nie ma czasu :)

A LAski sa tak super ze soba zwiazane, niby powinnam juz do tego przywyknac, ale co piszesz o jakiejs sytuacji to nie moge sie nadziwic :)

andzia
magda_79
andzia

My tez mielismy z tym problem, Zosi jest raz w roku 15-go maja, wiec szukalismy Marysi najblizej siory, zeby razem wyprawic. Jak dorośnie to moze sobie zmienic na inny termin, bo tego 3-go maja sa ponoć jakies mało popularne:Oczko: A w maju mamy imrez od nasrania:)

Smiesznie u Was z imieninami, bo przeciez to tak blisko ,a u nas sie nie obhcodzi. Tzn. starsze osoby obchodza jeszcze, ale moi znajomi, a juz tym bardziej dzieci nie obchodza. Ja nawet nie wiem kiedy powinno sie obhcodzic. Najblizsze po urodzinach? Jakos niedawno byly Michała, ale ja sie na tym za cholere nie znam.

Wiem, ze coraz rzadziej obchodzi sie imieniny, ale czego sie ne robi dla dzieci, kolejna okazja do zgarnięcia prezentów.
A w p-kolu, jeżeli dziecku urodzinki wypadają w wakacje, to cukiery przynosi właśnie na imieniny.

Ja tam nie mam nic przeciwko obchodzeniu imienin. Skoro latam do tesciow na imieniny to czemu i Michał mialby ich nie miec. Ale niestety nie ma takiego zwyczaju.

magda_79
andzia
magda_79
Andzia moze Zośka ma alergie na Maryśke, co? :lup:
A nasmialam sie jak pisalas o tych lentilkach, czesciej trafiaja dobrze z kolorami czy nie? Bo jak nie to niezla masz wyzere. Michał zna kolory i ksztalty na pewno juz od 2 urodzin.

Szansa na plec jest. Juz ostatnio mi pokazywal, a dzisiaj zobaczymy. Oby zylo, bylo zdrowe, a reszta to pikus.

Cafe i dobrze, ze t. zrobilo sie glupio. Moze cos sobie przemysli. Moja t uwaza, ze wszystko robie nie tak, hehe, ale juz boi sie mowic glosno o tym. Za to moja mama chwali mnie na kaxdym kroku, a najwiekszy komplement dostalam wczoraj od mojego meza.
Rozmawialismy o mlodym, o jakiejs tam sytuacji i P.powiedzial, ze Michał to szczesciarz, ze ma taka mame. Nie powiem, ale naprawde bardzo mi bylo milo :)

Ale super:) Kochany ten Twój mężuś:)

Laski kształty tez odróżniają, potrafią pięknie narysować koło, kwadrat, prostokąt i trójkąt. A z tymi kolorami jakas katastrofa:)
A alergia na Maryśkę całkiem możliwa.
Wczoraj sie tez uśmiałam, bo późno wróciliśmy od babci, było już po 20-tej, wiec laski szybko do łóżka i Zosia zasnęła w sekund pięc, a Maryśka pół godzina wyła, dlaczego Zosia juz spi, ona chce sobie jeszcze z nią pogadać:)

Ja mysle, ze one jedank swiruja z tymi kolorami. Michał tak jak Staś, jak miał 2 lata to znal juz wszystkie kolory, lacznie z odcieniami. I co z tego, skoro nie potrafi nic narysowac? Kompletnie nic, jak piszecie o rysowaniu ksztaltow czy buziek to dla mnie jakas abstrakcja. On calymi dniami tylko tanczy, spiewa i zadaje miliony pytan, na nic wiecej nie ma czasu :)

A LAski sa tak super ze soba zwiazane, niby powinnam juz do tego przywyknac, ale co piszesz o jakiejs sytuacji to nie moge sie nadziwic :)

Magda moje laski dopiero od jakiegoś czasy rysują i kolorują. I tak jest przy tym rozpierducha, bo świgają kredkami, zabieraja sobie, kłócą sie itp. Stasiu tez zaczał kolorowac dopiero w momencie jak poszedł do p-kola, pewnie i na Michała przyjdzie czas.
A pytania i u nas są. Non stop. A czemu Stasiu ma siusiaka, a ja nie mam? Itp., itd.:lol:

Taaa, pytania o siusiaka tez. Ale ostatnio na tapecie: a dlaczego teraz jest rano, a dlaczego potem robi sie ciemno, a co teraz jest, a kiedy wstajemy, a dlaczego wstajemy rano? itd. I ciagle to samo.
A za chwile,a kiedy bedzie moja siostrzyczka? Kiedy pojedziesz do szpitala i ja przywieziesz? a gdzie jest dzidziuch? A dlaczego go nie widac?
Do tego miliony innych pytan. heheh! A ja juz czasem sie kwurzam, ze musze kolejny raz odpowiadac na to samo pytanie :lup:

Dzizas, mam taka biegunke ze stresu, ze masakra. Nie wiem jak wyjde z domu :(

magda_79
Taaa, pytania o siusiaka tez. Ale ostatnio na tapecie: a dlaczego teraz jest rano, a dlaczego potem robi sie ciemno, a co teraz jest, a kiedy wstajemy, a dlaczego wstajemy rano? itd. I ciagle to samo.
A za chwile,a kiedy bedzie moja siostrzyczka? Kiedy pojedziesz do szpitala i ja przywieziesz? a gdzie jest dzidziuch? A dlaczego go nie widac?
Do tego miliony innych pytan. heheh! A ja juz czasem sie kwurzam, ze musze kolejny raz odpowiadac na to samo pytanie :lup:

Dzizas, mam taka biegunke ze stresu, ze masakra. Nie wiem jak wyjde z domu :(

Hehe, Michał jest the best.
A Ty sie nie stresuj kobito, wszystko bedzie dobrze.

Ja musze wyjsc na miasto, mam kilka sklepów i firm do oblecenia w związku ze sponsoringiem naszej imprezki. A po p-kolu zabieram Stasia kolege, rodzice odbiorą go wieczorem, także musze im jakies dobre żarełko przygotowac:)

Cześć kobietki:)
Kurcze ale jestem zmęczona po tym dlugim weekendzie:) A zaraz jadę do pracy;/ Ja dzisiaj w nocy miałam koszmary (chyba po wczorajszych zwiastunach mjm i tym lądowaniu samolotu;)) Śniło mi się, że... Andzia była u wróżki ta jej przepowiedziała, że poleci sama bez Kuby i dzieci na wakacje i tam zginie... no masakra jakaś... Andzia planów nie zmieniła... Kuba już był pogodzony z losem, że samotnie będzie wychowywał dzieci.... a ja wyłam jak głupia... no szok po prostu... jak się obudziłam byłam taka zmęczona... ale kamień mi spadł z serca jak okazało się, że to sen...
U nas wczorajszy dzień zleciał bardzo fajnie, najpierw byliśmy na grobach P. później wróciliśmy do domu, pojechaliśmy do mojej babci na kawkę i porozwoziliśmy wszystkie znicze. Kuba szczęśliwy bo wczoraj było dużo dzieci no i mógł spędzić sporo czasu z moim tatą, którego uwielbia:) A dzisiaj byłam bardzo z niego dumna bo bez problemu wszedł na salę:) Powiedział, że jest dużym chłopakiem i już nie będzie płakał:) A do tego usłyszał głos pani Edyty i tak się ucieszył, że ona już jest, że dał mi buzi i poleciał na salę:)

Cafe zdrówka dla chłopców i K.
Andzia u nas z kolorami jest różnie... w sumie tak samo jak z liczeniem... Jak ja mówię, do Kuby żeby cos policzył to on liczy w ten sposób: "dwa, osiem, dziewięć" , a jak on myśli, że nie słyszę to liczy od jednego do dziesięciu... osiwieje z nim jak nic:/
Magda trzymam mooooocno kciuki ale wiem, że wszystko będzie dobrze:)

Gosia sen okropny!!!! Wspolczuje!
Ale super, ze Kuba juz dzielnie polecial do p-kola. Czyli to byl tylko niewielki kryzys i teraz juz bedzie dobrze.
Fajne dni za Wami!

Andzia co dobrego do zarelka planujesz?
Eeee, jak mi sie snisz to zawsze na wesolo. No chociaz z drugiej strony to moze dla Ciebie i koszmar. bo zazwyczaj masz wiecej dzieci niz teraz :)

magda_79
Gosia sen okropny!!!! Wspolczuje!
Ale super, ze Kuba juz dzielnie polecial do p-kola. Czyli to byl tylko niewielki kryzys i teraz juz bedzie dobrze.
Fajne dni za Wami!

Andzia co dobrego do zarelka planujesz?
Eeee, jak mi sie snisz to zawsze na wesolo. No chociaz z drugiej strony to moze dla Ciebie i koszmar. bo zazwyczaj masz wiecej dzieci niz teraz :)

:sofunny:
Bo sie posikam.
ZMykam, bo nic nie załatwie

andzia
Gosia matko kochana jaaaki sen:Histeria::Histeria::Histeria:Jak juz ja sie u kogos we śnie pojawie, to zawsze jest to koszmar:)
Fajnie, ze Kubus wszedł na sale bez płaczu:)

A propos Mjm, to wczorajszy odcinek był tak przesłodzony, że aż się rzygać chciało:Kiepsko:

To samo wczoraj mówiłam hehehe ale Hanka ma zginąć w następnym odcinku a więc musieli trochę posłodzić hehehe je to ostatnio mjm oglądam tylko z przyzwyczajenia bo coraz gorszy ten serial się robi...

gosiammm
andzia
Gosia matko kochana jaaaki sen:Histeria::Histeria::Histeria:Jak juz ja sie u kogos we śnie pojawie, to zawsze jest to koszmar:)

A propos Mjm, to wczorajszy odcinek był tak przesłodzony, że aż się rzygać chciało:Kiepsko:

To samo wczoraj mówiłam hehehe ale Hanka ma zginąć w następnym odcinku a więc musieli trochę posłodzić hehehe je to ostatnio mjm oglądam tylko z przyzwyczajenia bo coraz gorszy ten serial się robi...

Ja kiedys ogladalam MjM, ostatnio sporadycznie, a terazw ogole nie oglaam. Jakis nijaki sie zrobil.
Ogladam ostatnio Przepis na zycie. Slodki, ale oglada sie naprawde z przyjemnoscia.

magda_79
gosiammm
andzia

Ja kiedys ogladalam MjM, ostatnio sporadycznie, a terazw ogole nie oglaam. Jakis nijaki sie zrobil.
Ogladam ostatnio Przepis na zycie. Slodki, ale oglada sie naprawde z przyjemnoscia.

Przepis na życie uwielbiam:)))

gosiammm
magda_79
gosiammm

Przepis na życie uwielbiam:)))

A ja oglądam tylko Mjm i to sporadycznie, w poniedziałki w ogóle, bo mam streching, we wtorki czasem. Ale jak zobaczyła tą wczorajsza sielanke, ten łańcuszek na szczęście-poracha:Kiepsko:
I jeszcze Tap Madl oglądam-kolejne gufno:lol:

andzia
Właśnie dzwonili do mnie z biblioteki, ze czeka na mnie cała trylogia Milenium. Czytałyście? Ponoc jest rewelacja.
A ja męcze czwartą częśc wampirów, tak mnie wkurza ta książka, ale jak juz zaczełam to dokończe.

Slyszlaam o Milenium i mam na to chrapke. Ciekawa jestem czy Ci sie spodoba. Koniecznie daj znac jak wrazenia. Slyszalam, ze mocna, ale super sie czyta.

i ja slyszalam o milenium duzo dobrego
tez chcualabym przeczytac

magdabedzie dobrze-daj nam znac wieczorkiem:Całus:

przepraszam,ze tak na szybko ale ponad 2 godziny spedzilam w przychodni a K spacerowal z chlopakami
ale na szczescie wszystko dobrze,uffff
taka maja flegme az biala i to ich meczy
ale osluchowo czysciutko,to najwazniejsze
teraz przyjechalismy
pijemy kawke
i po 15 idziemy po olasa
male zakupy i jutro wczesnie rano K wyjezdza
dobrze,ze mam w weekend szkole,to troche odsapne od dzieciowego towarzystwa:Oczko:

Witam!

W koncu usiadlam dzisiaj.....od rana latamy...najpierw młodego do przedszkola, później jechalam na prędce do Kościana i z powrotem.....zaszlam do lumpka....póxniej poczta...dobrze, ze zdazylam w między czasie obiad klepnąć:Padnięty::Padnięty: Dzisiaj zarobilam 130 zl na allegro:yipi::yipi: musze jeszcze coś wystawić.

Andzia Marcel rozróżnia kolory i w poniedziałek nauczylam go rysowac drzewo i twarz.....no i teraz maluje wszedzie drzewa i twarze :lup::lup:

Gosia ale straszny sen.....

Magda u nas też setki pytań każdego dnia.....najczęściej slyszę: kiedy spadnie śnieg? a czy jak spadnie snieg to będzie biała noc? przyjdzie do mnie stary Mikolaj? i tak w kółko.....:glass:

Cafe współczuję kaszlu młodych:Całus: Zdrówka i oby nic się nie rozwinęło z tego.