Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
A ja dopiero teraz bo jakoś dziś dupowato się czułam, w zasadzie to od wczoraj wieczorem, nie wiem czy coś z ciśnieniem czy coo...łeb mi rozwala normalnie, w nocy nie mogłam spać, a jak przysnełam to drugie pół nocy Amelka kaszlała :Wściekły: no myślałam że oszlaleje z tym jej kaszlem, znowy to gufno się przyplątało...wrrr
Dziś jak Amelke wyszykowałam do p-kola to poległam jeszcze na chwile, ale jak się przeudziłam to wcale lepiej się nie czułam, jak to Andzia mówi jak wypluta :Padnięty: ale jakoś się zebrałam i pojechałam do miasta, no i kupiłam sobie te upatrzone kozaki :yipi: fajne są, wygodne, tylko mają jedną wade- od środka mają jaśniutkie futerko (baranek) i jak dziś je przymierzyłam do czarnych spodni, to możecie sobie wyobrazić jak te spodnie później wyglądały :Szok: ale mam ndzieje że tak będzie tylko na początku, że później ten aranek się jakoś wytrze, czy ubije i nie będzie tak kosmacił....cholera wie.
A kurtke pokaże, tylko muszę ją wyprasować, bo wymiętolona jest :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda wcale się nie dziwie że się martwisz, ale może faktycznie poczatki mogą być takie że raz kopie, a raz nie...może faktycznie to skontroluj!
i jak mineło popołudnie? pech z tymi imieninami :/

Andzia wow kobieto ale zaszalałaś z tymi paznokcimi :)
fajne te prezenty kupiliście, niezłych sponsorów musieliście znaleźć skoro fundneliście kono domowe :Niespodzianka:
fajnie masz z tymi spotkaniami klasowymi :)

Mei super że już kryzys za Wami :yes:
i ja Cię podziwiam za te nocki i że poźniej tak normalnie fukcjonujesz :) ale twarda babka z Ciebie :Oczko:

Anielinka pokaż kozaczki:)

kurcze ja się jeszcze dzisiaj dowiedziałam, że koleżanka miała wypadek:( Dachowała:( samochód do kasacji jej na szczęście nic się nie stało... Ale jak ją dzisiaj usłyszałam przez telefon to jak nie ona:( a na dobicie okazało się, że nasza promotorka też miała wypadek... Ja już byłam wkurzona bo pisałam u niej prace licencjacka i było ok.. super kontakt itd. a teraz przez dluższy czas nic się do nas nie odzywała, a tutaj sie okazało, że też dachowała i była w szpitalu... no szok...

Dzsiiaj mlody zsikał się nam do lóżka...przylazl w nocy i nad ranem zapomniał się...a ja nie dostałam @, chyba oszaleję....niedługo będę miała cykle jak słonica:Wściekły:

Powysyłałam rano potwierdzenia wplaty i zaraz zabieram się za sprzątanie...choć codziennie ogarniam wszystko, to i tak jak wstaniemy rano to jedno pobojowisko. I od dzisiaj Marcel i ja znowu kaszlemy......no super!!

i ja witam

verciazdrowka dla was

goskaco za wypadki,ehhh...mam gesia skore jak czytam o czyms takim

rodzice zaprosili nas na obiad
jak K wroci to jedziemy
poki co mecze sie z dzieciakami,ehhh
robie muffiny i sprzatam
szkoda gadac

ale zrobilam muffiny z platkami migdalowymi i biala czekolada-jak dla mnie pycha
jeszcze z czekolada,i teraz wrzuce z powidlami sliwkowymi

a ty vercia co tam w koncu upieklas?

Dzień dobry!

O właśnie w tv mówili że dziś zegarki się cofa, a nawet nie wiedziałam :)

Ja dziś wyspana, poszłam co prawda o północy spać, ale szybko zasnełam i pospałyśmy bez żadnej pobudki do 8.30 :yipi: więc super, głowa póki co nie boli i mam nadzieje że tak zostanie...a ja dopiero co zjadłam śniadanie, zaraz biore się za sprzątanie, musze skoczyć do sklepu, bo mam chęć dziś na gulasz, bo dawno nie robiłam :)
A jak mi czasu straczy to jeszcze mi liście zostały do grabienia....

Cafe ja też będe robiła muffinki, ale kupiłam wczoraj w Biedronce z Gellwe za 4 zł. z groszami, bo promocja była :D
dobrze że już Olek nie kaszle oby tak już zostało jak najdłużej, zdrówka dla chłopców i K.!

Veronica
i co tam wykombinowałaś coś z tymi śmietanami?:D

hej anielinka

chlopcy zasneli
olek tez
ide ogarnac kuchnie-gdybym nie miala zmywarki na bank bym nie piekla,serio

cieplo dzisiaj,fajnie
k z olkiem podjada do rodzicow autem
a ja przejde sie spacerkiem z j i c

meimialam ci mowic,kupilam olasowi ta gre ''nie zwlekaj nawlekaj''czy jakos tak
i strzal w dyche
dzieki
i kupie tez na gwiazdke dzieciakom znajomych,bo naprawde ekstra

..zostala nam tylko lazienka i sypialnia.....okna umyte, udalo mi się z mlodym ogarnąć pudla z zabawkami i wszystkie kąty w pokojach....mama nadzieję, ze do poniedziałku wystarczy:Padnięty:

upiekłam to ciasto marchewkowe pychota!!!!! Dzisiaj upiekę spody i zrobię na wtorek krówkę albo miodowe z kremem....musze pogonić G. z tym łóżkiem i regałem dla mlodego, bo w pokoju się prawie nie mieści...wszedzie wystawy....

Hej,
K. z dzieciakami na spacerze, wiec mam chwilke.
Zośka rano obudzila się z mega wysypka, brzuch, plecy i ramiona w czerwonych zaodnionych placach. Gdybym jej nie ekła przy ubieraniu, to pewnie bym tego nawet nie zauwqażyła, bo nie sexzi, nie boli, goraczki tez nie ma. Podjechaliśmy do lekarza, ale pow., ze to nic zakaźnego, ze wygląda na reakcje alergiczną. mam posmarowac lekko hydrocortizonem, dawac wapno i zyrtec. Zobaczymy:Padnięty:Tylko na co ta alergia pojecia nie mam:Histeria:

Vercia ja tez codziennie sprzatam i codziennie mam rozpiżdżaj. Dramat:Padnięty:
Zdrówka, oby nic Was nie rozłożyło.
A ciasto marchewkowe uwielbiam::):
Ja nic nie pieke, bo trzeba dbac o linie:lol:, na wtorek do teściów musze machnąc jakis plak.

Cafe fajnie z obiadem:) Dla Was tez zdróweczka, niech kaszlicho szybko mija.
I fajnie, ze Olkowi sie gra spodobała:)

Gosia masakra z tymi wypadkami::(:

Anielinka super, ze butki kupione, pokaż buty i płaszczyk, najlepiej na modelce::):

andzia
Cafe bo Ty za duzo rzeczy chcesz naraz zrobic, mówie Ci, olej kiedys to gotowanie, sprzatanie, nie da sie wszystkiego przy dzieciach ogarnąć:Całus:

Jak poszukam mój przepis na ciasto marchewkowe to wrzuce, koleżank ma mi przesłąc na maila przepis na muffinki marchewkowe, jak wypróbuje to tez Wam podam, ponoc sa pycha

e tam
nie o to chodzi
moge wszsytko robic ale jak slysze po raz setny jeki i krzyki to nie wytrzymuje
a olek jest tak glosny,ze naprawde nie daje rady

Cafe wiem, bo mnie ciągłe jęki i krzyki tez wyprowadzaja z równowagi, dlatego nie próbuje przy dzieciakach nic robic, sprzatac, piec, gotowac, tylko plan minimum, bo jak jestem czymś zajęta i wciąż musze przerywac, zeby interweniowac w ich kłótniach to mnie trafia.

Spotkanko, ok, wiekszosc czasu spedziłyśmy na pierdach, ale duzo mamy juz załatwione, sporo sponsorów, fajne nagrody w losach, myślę, ze dochód bedzie całkiem calkiem

andzia
Cafe wiem, bo mnie ciągłe jęki i krzyki tez wyprowadzaja z równowagi, dlatego nie próbuje przy dzieciakach nic robic, sprzatac, piec, gotowac, tylko plan minimum, bo jak jestem czymś zajęta i wciąż musze przerywac, zeby interweniowac w ich kłótniach to mnie trafia.

Spotkanko, ok, wiekszosc czasu spedziłyśmy na pierdach, ale duzo mamy juz załatwione, sporo sponsorów, fajne nagrody w losach, myślę, ze dochód bedzie całkiem calkiem

ale ja wieczorami padam
serio
cos tam porobie ale niewiele
poza tym wieczory teraz chce zostawic na nauke

fajnie,ze spotanie udane
no i ze pozalatwialyscie wszystko
super

i dzieciaki,i panie beda zadowolone