Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
cafe82
andzia szalejesz,szalejesz
a te spotkanka matek...zawsze jakis pretekst,co?:Oczko:
nie no naprawde fajnie
ja tez moglabym spokojnie wieczorkiem wyjsc ale zwyczajnie nie chce mi sie
jakie to glupie ,co?

No głupie, głupie,:Oczko: nawet nie wiesz jak takie wyjscie łduje akumulatorki:yes:

no nie wiem
nie bylam nigdzie nawet nie wiem ile

ale wierz mi,ze jak juz zapada cisza,to na nic wiecej nie mam ochoty jak sie kuzwa polozyc

Cafe ręka juz nie boli, ale jest siniuteńka.

W ogóle Ci sie nie dziwie, ze nie masz ochoty na wyjazdy, dla nas każdy wyjazd z trójka był zawsze jeszcze większa orką, niz jakbyśmy zostali z nimi w domu, czasem sie zmuszalismy ze wzgledu na Stasia. Teraz jest juz duuzo łatwiej.
A latem to juz bedzie super, moze uda sie zabrac kogos do pomocy na wakacje?

Magda też pomyślałam, żebyś podjechała jednak do lekarza jak masz możliwość... Nie zaszkodzi sprawdzić i się uspokoić:Całus:
A co do Michała jest jak najbardziej normalny! Kochana, niejedna mama zazdrości Ci takiego mądrego i kulturalnego chłopca:yes:
Ech... Pewnie gdybyście odmówili to P. byłoby przykro, co? Szkoda, że plany Wam nie wyszły:/ Zawsze coś!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
Mei super, że Filippo zostaje bez płaczu, na pewno wielka ulga dla Ciebie:yes:
Podziwiam Cie za te nocki, 3 h snu to maluuutko...
A kurteczka bardzo fajna, oglądałam ja nawet wczoraj, bo tez chciałabym sobie kupic, mam tylko płaszczyk. Widziałam tez podobne w Reserved, ale grubsze i poczekam na wyprzedaże.
Super ze spodniami!!!

Hehe tak jakbyś Ty czy Cafe sypiała dużo więcej i to na codzień:Oczko: Niby śpię a i tak dzień mam rozwalony.

Fajnie z tym spotkaniem, mały wypadzik dobrze Ci zrobi::): U kosmetyczki nie byłam chyba ze sto lat! Robiłaś jakiś kolor, czy naturalny tak żebyś mogła sobie sama pomalować?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei
andzia
Mei super, że Filippo zostaje bez płaczu, na pewno wielka ulga dla Ciebie:yes:
Podziwiam Cie za te nocki, 3 h snu to maluuutko...
A kurteczka bardzo fajna, oglądałam ja nawet wczoraj, bo tez chciałabym sobie kupic, mam tylko płaszczyk. Widziałam tez podobne w Reserved, ale grubsze i poczekam na wyprzedaże.
Super ze spodniami!!!

Hehe tak jakbyś Ty czy Cafe sypiała dużo więcej i to na co dzień:Oczko: Niby śpię a i tak dzień mam rozwalony.

Fajnie z tym spotkaniem, mały wypadzik dobrze Ci zrobi::): U kosmetyczki nie byłam chyba ze sto lat! Robiłaś jakiś kolor, czy naturalny tak żebyś mogła sobie sama pomalować?

Mei no nie powiem, bo zdarzały się nocki, gdzie spałam bo godzine, dwie, ale to raz na jakiś czas. A Ty cała noc pracujesz, a później jeszcze w ciągu dnia musisz zając sie Filipem i domem, nie wiem czy ja bym tak dała rade. Serio. Zawsze podziwiałam osoby pracujące na zmiany, a szczególnie nocki.

A na paznokietach zrobiłam frencza:)

andzia
Joł,
K. wrócił dzisiaj wcześniej i udało nam się w piątkę pójść na godzinny spacer. Stachu teraz w CK na Hallowen, a laski męczą puzzle.

Vercia pierwsza wpłata mnie jakoś nie dziwi, każdy teraz wymaga tego typu zabezpieczenia, ale druga powinna być juz raczej na miejscu, ja bym sie bała ryzykowac wpłacać od razu całość...

Andzia mnie wpłata też nie dziwi, bo zawsze wplacałam przedplatę....ale nie tak z dziś na jutro....dzisiaj ci mówią dopiero ile, a do jutra masz wpłacić.....dopiero dzisiaj okreslila się pani ile to bedzie kosztowało dokladnie....na szczęście mój malż zorganizowany miał odłożone na zaplanowane wczasy :Padnięty: już się martwilam.......

Mlody byl na bajce KRÓL LEW.....zadowolony na maksa....dostalismy dzisiaj bety do prania....a w poniedziałek młody zostaje w domu, podpytałam panią i tylko 6 dzieci przyjdzie i większośc tylko do 12...

veronica_20
andzia
Joł,
K. wrócił dzisiaj wcześniej i udało nam się w piątkę pójść na godzinny spacer. Stachu teraz w CK na Hallowen, a laski męczą puzzle.

Vercia pierwsza wpłata mnie jakoś nie dziwi, każdy teraz wymaga tego typu zabezpieczenia, ale druga powinna być juz raczej na miejscu, ja bym sie bała ryzykowac wpłacać od razu całość...

Andzia mnie wpłata też nie dziwi, bo zawsze wplacałam przedplatę....ale nie tak z dziś na jutro....dzisiaj ci mówią dopiero ile, a do jutra masz wpłacić.....dopiero dzisiaj okreslila się pani ile to bedzie kosztowało dokladnie....na szczęście mój malż zorganizowany miał odłożone na zaplanowane wczasy :Padnięty: już się martwilam.......

Mlody byl na bajce KRÓL LEW.....zadowolony na maksa....dostalismy dzisiaj bety do prania....a w poniedziałek młody zostaje w domu, podpytałam panią i tylko 6 dzieci przyjdzie i większośc tylko do 12...

Vercia my tez dostałyśmy bety do prania.
Moje dzieciaki ida normalnie w poniedziałek.
A mnie kręgosłup napieprza, msakra...nie wiem od czego, bo od ponidziałkowych ćwiczeń to chyba trochę późno...

Hej kobietki:)
Te wczesne pobudki mnie wykończą... wiem wiem, niektórzy wstają wcześniej:/ Ale ja jak wstaje przed 6 to wieczorem padam dosłownie:/ a wystarczy, że pośpię do 7 i już jestem zregenerowana na maksa;)
U mnie się zaczął dłuuuuuuugi weekend:))) W poniedziałek powinnam iść do pracy, ale mam odpracowane bo 9 października pracowałam - w niedziele. Kuba w poniedziałek idzie normalnie do przedszkola... Dzisiaj rozmawiałam z Panią i Pani powiedziała, że nie mam się przejmować tymi rannymi kryzysami bo nie on jeden je ma;) a poza tym mówi, że coraz ładniej bawi się z dziećmi czy to na sali czy na placu:) coraz bardziej się integruje:) a więc nie jest źle, a jest wręcz dobrze:)

Pożarł nas dzisiaj w nocy komar... wszystkich! i to równo.. masakra jakaś przez całe lato nie byłam tak pogryziona jak przez tą noc.... nie wiem skąd się menda wzięła:/
Veronica dziwne z tą wpłatą za te wczasy:/ Zaliczka ok, ale kurcze ta druga wpłata??? nieporozumienie jakieś:/
Andzia ja ostatnio miałam żel na paznokciach łososiowy... ale kurcze obskubałam :lup: no cóż - stresujący dzień w pracy;) paznokcie mam zmasakrowane teraz:/

Dzwonil G. i aprawdzal pensjonat, jest na mapie Zakopanego, faktycznie takie mają warunki rezerwacji......nawet jak nie wplacisz do 1 drugiej raty to traktują twoją rezerwację jako nieaktualną i nie zwracają prowizji.......

Gosia dobrze, ze pani pocieszyła...u nas już wszystkie po kryzysie są, przynajmniej rano nie slychac zeby płakały.....

Andzia a bolał Ciebie już wcześniej? może się przedźwigałaś? Ja dzisiaj czuję się jak słoń....osttanio mialam okres 35 dni temu i chyba jutro nie dostanę....oszalec można z taką rozbieżnością::(:

Zastanawiam się co upiec na weekend.......

veronica_20
może podpowiecie coś....mam 2 kremówki w lodówce i chcialabym jakieś lekkie ciasto z kremem......:lol: Cafe co tam ostatnio piekłas fajnego? Zastanawiałam się nad torem z masą śmietankową i galaretką z owocami.......

uuu dawno nic ciekawego nie robilam

piernik robilam-dalam mnostwo czekolady do srodka,i polewe z gorzkiej czekolady i wyszlo czekoladowe ciasto,delitaknie piernikowe,pyszne