Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mlody w przedszkolu normalnie raj na ziemi :yipi::yipi: Dzisiaj idą do kina na bajkę, także będzie zadowolony. Mam kilka pomysłów i musze pogadać z wychowawczynią dzisiaj. Myslalam o kiermaszu kartek świątecznych, zbieraniu puszek i o jasełkach. Tylko wtedy panie musialyby przygotowac coś z dziećmi, jakieś przedstawienie i mogłybyśmy sprzedawać np bilety za 2 zł na taki występ, myślę, ze nie jest to dużo a każdy chciałby zobaczyć swojego malucha.......oczywiście najprędzej w styczniu, bo nie zdążą się przygotować....mam tez jeszcze inne pomysły...szkoda tylko, ze nasze spoelczeństwo jest takie pesymistyczne i nic nikomu się nie chce! Malo kto rozumie, ze to dla dzieci i do dzieci wróci......a niektórzy wychodza z założenia, ze jak dziecko jest w 6 latkach to już się nie opłaca w nic angażować, bo zaraz pójdzie do szkoły:Histeria:

Cafe jajecznica z pomidorami, szynką i czosnkiem - nawet smaczne::):

Jak ja dobrze znam takie zachowanie:Rozgniewany: Filip też nigdy kuzynowi/kotom nie przepuści:Wściekły: Dobrze, że Olas pojechał. Wy macie spokój i on też:yes:

Vercia
kurcze fajne masz pomysły... Z tym pesymizmem to masz rację, ale z drugiej strony dla chcącego nic trudnego (popatrz na Andzię::):) byleby tylko nie robić wszystkiego całkiem samemu to jakoś poleci::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Vercia tydzień walki już za tobą:D Jakaś dieta specjalna? Czy poprostu się ograniczasz?
Ja nie umiem dietować... No normalnie dla mnie dzień bez jakiegokolwiek słodycza to dzień stracony. Nie umiem sobie wtedy miejsca znaleźć::): Jeść zresztą też lubię ale nie lubię gotować.

W poniedziałek znienacka wybrałam się na zakupy i kupiłam sobie kurtkę! Cienka dosyć, ale kurna wszystkie te kurtki jakieś takie cienkie robią... Anielinka się nie chwali, to ja się pochwalę, a co:Psoty:
http://www.google.pl/search?q=orsay+artyku%C5%82+nr+80620070&hl=pl&client=firefox-a&hs=40h&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=kluqTuWPFMzZsga3j-ED&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA0Q_AUoAQ&biw=1280&bih=646&sei=%20o1uqTunXNYqLswaRrpHBDw

A w kappahl były przeceny i kupiłam sobie jeszcze jeansy za 35 zeta! W ściągacze w nogawkach wpuściłam gumki i mam pumpy:D Czasem tam można trafić na naprawdę dobre okazje:yes:

Cafe teraz powinno być ok...
Hehe, fajnie że chłopcy je chociaż jedzą, Filip nigdy mi chyba nie zjadł całego deserka:/ Ale kasy na to idzie, co? Kosmos...
Chłopaków nam ostatnio pokazałaś, tylko Olas gdzieś się zapodział:Oczko: Pokaż go też! Dawno go nie pokazywałaś:yes:

Vercia
do twarzy Ci w tym kolorze:yes: Ale w blond też było bardzo dobrze. Pewnie i w czarnych by Ci pasowało:D

Magda hehe po zdjęciach nie widać, że Twój mały przystojniacha jest choć trochę spięty! Szkoda, że u nas nie robią pasowania...

Witam
Zawsze tyle skrobiecie rano jak mnie nie ma. Spisek jaki czy co? :)
JA tak naprawde nie mialam weny, zeby zajrzec. Dziecia dalej nie czuje i mam schizy. Kuzwa, tak sie boje :(

Tak czytam i czytam i mysle sobie, ze Michał to napawde jakis inny jest. Taki mega grzeczny, ze szok. Wariuje, tanczy itp., ale cholernie grzeczny, a ja sie czesto czepiam takich pierdol, ze az wstyd.
Nigdy nic specjalnie nie zrzucil, nie zepsul, o uderzeniu kogos nie wspomne. smiejcie sie, ale nie wiem czy to normalne :lup:

Mei
Cafe teraz powinno być ok...
Hehe, fajnie że chłopcy je chociaż jedzą, Filip nigdy mi chyba nie zjadł całego deserka:/ Ale kasy na to idzie, co? Kosmos...
Chłopaków nam ostatnio pokazałaś, tylko Olas gdzieś się zapodział:Oczko: Pokaż go też! Dawno go nie pokazywałaś:yes:

Vercia
do twarzy Ci w tym kolorze:yes: Ale w blond też było bardzo dobrze. Pewnie i w czarnych by Ci pasowało:D

Magda hehe po zdjęciach nie widać, że Twój mały przystojniacha jest choć trochę spięty! Szkoda, że u nas nie robią pasowania...

Mei hebanową czerń miałam w zeszlym roku :lol: jest mi też dobrze w rudych...kiedys farbowałam na egzotyczną czerwień :lol: Kurteczka fajna:yes: szkoda, ze cienka....ja zawsze kupuję z przeceny pod koniec listopada, w zeszłym roku kupiłam kuetkę przecenioną z 850zl na 219, pikowana z pierzem , ekstra ciepła. W kaphal uwielbiam spodnie, na pewno będziesz zadowolona, ja mam jedne ukochane rurki z tego sklepu i nosze je już 3 rok i nadal wyglądają jak nowe......ja teraz czekam na zyski z allegro.....musze znowu wystawić coś na następny tydzień.....

magda_79
Witam
Zawsze tyle skrobiecie rano jak mnie nie ma. Spisek jaki czy co? :)
JA tak naprawde nie mialam weny, zeby zajrzec. Dziecia dalej nie czuje i mam schizy. Kuzwa, tak sie boje :(

Tak czytam i czytam i mysle sobie, ze Michał to napawde jakis inny jest. Taki mega grzeczny, ze szok. Wariuje, tanczy itp., ale cholernie grzeczny, a ja sie czesto czepiam takich pierdol, ze az wstyd.
Nigdy nic specjalnie nie zrzucil, nie zepsul, o uderzeniu kogos nie wspomne. smiejcie sie, ale nie wiem czy to normalne :lup:

Magda po prostu Misiek z tych spokojnych dzieciów jest....Marcel nie bije ale potrafi coś zniszczyć...np. ja robię jemu makietę z plastelity i kartonów, tunele itp. a ten jak coś jemu nie podpasuje to potrafi podrzeć wszystko i mówi, ze już się ze mną nie bawi dzisiaj :Zakręcony:

Mei nie mam specjalnej diety, jem dalej słodycze....tyle, ze rano tylko jedna kromka, kawa....o 12 jakiś serek, obiad mini porcja i o 17 ostatni posiłek......powiem, ze opona zeszła.....

Andzia super glowna nagroda w loterii! I fajnie, ze i Ty poszalalas zakupowo :)
Cos oprocz tej rukoli i lososia jadasz? :)
Chetnie bysmy tez pojechali do Karpacza na Wielkanoc, ale jesli z bablem bedzie ok to pewnie Swieta spedze na proodwce. Ehhh!
Mialam takiego dola i jak przczytalam dialog dziewczyn to sie prawie posikalam :sofunny:
One sa po prostu zajebiste!

Vercia ale Ty masz swietne pomysly! Oby panie i inni rodzice z nich skorzystali. U nas jesli chodzi o prezenty itp to dzialaja panie i chyba dobrze, bo maja dobre pomysly i fajne podejscie.

Cafe Olasa wyslalas do t. czy jezdzi z K.?
Wspolczuje wydatkow dla trojcy. Nawet tego nie ogarniam.
Super, ze 2 listopada K. ma wolne.
Ja mialam nadzieje, ze P. bedzie mial wolny 31, ale okazalo sie, ze uczniowie maja luz, a nauczyciele maja miec dyzury. Ale to standard w szkole u P. A tak chcialam pojechac na cmentarz do Koszalina. Mam tam brata i dziadkow :(

MEi ulga, ze Filip juz dzielnie biega do p-kola. JA nie powiem, zeby Michał z jakas euforia rano wychodzil z domu. Jest zrezygnowany i codziennie pyta kiedy nie bedzie musial isc. Ale potem leci szczesliwy na sale i wiem, ze mu tam dobrze :)
Kurtała fajna, ale faktycznie wyglada na cieniutka.

A ja sie wkurzylam, bo ustalilismy z P., ze dzisiaj na popoludnie wezmie wolne i po prostu posiedzimy razem w domu. I co? Wzial, a t. dzwoni, ze mamy przyjsc do nich na kawe i ciasto, bo tesciu ma imieniny. Wrrrr! Mozecie sobie wyobrazic jak mi sie chce. Pojde od razu z Michałem po p-kolu. I o 18 chce byc w domu, bo gra Radwanska. Nie ma innej opcji!

magda_79
A ja sie wkurzylam, bo ustalilismy z P., ze dzisiaj na popoludnie wezmie wolne i po prostu posiedzimy razem w domu. I co? Wzial, a t. dzwoni, ze mamy przyjsc do nich na kawe i ciasto, bo tesciu ma imieniny. Wrrrr! Mozecie sobie wyobrazic jak mi sie chce. Pojde od razu z Michałem po p-kolu. I o 18 chce byc w domu, bo gra Radwanska. Nie ma innej opcji!

uuu
zawsze cos,co?
masz racje,szybka kawka i juz

a olek pojechal z K
K ma dzisiaj luzniejszy dzien wiec mogl go zabrac
fajnie,bo spedza troche czasu razem
a dla mnie to taaaaaaaku luz
sam olek nie jest zly ale z chlopakami to po prostu bestia

andzia
Hej,
ja dopiero teraz, bo od rana byłam juz u kosmetyczki, pierwszy raz w życiu zrobiłam sobie żele na paznokciach. Teraz zabieram sie za obiad i sprzatanie, a nie mam żdnej wymówki, zeby tego nie zrobic:Oczko:
Na 19-tą mam zebranie Matek Różańcowych w sprawie zabawy:lol:

Witaj Andzia!
Ty jak zwykle na pełnych obrotach i towarzysko! Super! hmmm co do żeli to wyglądja pieknie, mialam przez ostatnie 3 lata non stop.....teraz zdjęlam i mam papirki zamiast paznokci...niestety pazury po nich strasznie slabe.......ale wyglądają prześlicznie!

Vercia ja tam u Ciebie tez zadnej opony nie widze, spodnie kupujesz 34 , wiec gdzie ta opona?
Ja staram sie jesc podobnie ja Ty, mniej kalorycznie i nie dojadac wieczorem, ale na razie efektów nie widze.
Pomysły do p-kola super, mam nadzieje, ze znajdziesz chetnych do pomocy.
U nas jasełka organizuja Panie, dodatkowo co roku przed Swietami jest Kiermasz Świateczny, wszyscy rodzice przynoszą jakieś ozdóbki, jak ktoś ewidentnie nie umie nic robic to nawet daje jakies gotowe. Niektóre mamy w zeszłym roku porobiły piękne rzeczy z decoupage, gipsowe aniołki, bomki z oregami itp. Dochód jest przeznaczony dla p-kola zawsze za to sa kupowane nowe zabawki na plac zabaw

Magda Michał jest jak najbardziej normalnym chłopcem, podejrzewam, że jego spokój i opanowanie jest w duzej mierze dziedziczne, naprawde rzadko spotyka sie takich rodziców jak Ty i P.
Kawki u teściów nie zazdroszcze, ja do moich ide we Wszystkich Świętych, w tym roku bedzie cała rodzina, bo to pierwsze Swięto Zmarłych bez babci, a teściówka juz ma problemy, zeby przyjąc tyle ludziów...
Jeżeli tak bardzo sie martwisz o dzidziolka to podjedż do lekarza, niech Ci zrobi USG, na pewno jest wswzystko ok, ale Ty bedziesz spokojniejsza:Całus: