Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
veronica_20
andzia
Vercia ja też piegus...zawsze miałam kompleksy z tego powodu i modle się, zeby dzieci tych piegów po mnie nie odziedziczyły.
Ja się troszkę pudruje i błyszczyk, oczy to od święta:)

Andzia a to niespodzianka, nie widziaalm nigdy na fotkach :lol:

Hehe, bo maskuje jak sie da.
Mam i to dużo, latem to nawet cały dekolt, ramiona...ech...

Ja mam tylko twarz piegowatą, za to całe cialo "popieprzone" :lol: ale nigdy bym nie pwoiedzila, ze masz piegi na dekolcie.....

Vercia mam, mam. I popieprzona tez jestem. Dosłownie i w przenośni:lol:
Pamietam jak jeszcze w podstawówce pudrowałam gębę, zeby ukryć te piegi, ale nigdy sie nie dało, teraz juz sie do nich przyzwyczaiłam, ale nie polubiłam ich:)

Cafe jak czytam Twoje posty, to jakbym sie w czasie cofnęła. I naprawde nie mam słów pocieszenia...oby tylko olek jak najszybciej wyzdrowial i wrócił do p-kola. moze aj jutro któregoś łobuza znowu do teściowej?

hej
ja musze zaraz leciec, a Wy sie rozpisalyscie :(
Juz rano bylam na pobraniu krwi. Bleee. Myslalam, ze zarzygam pigule. Taka gadula, a ja ledwo zylam bez zarcia. A ze rano juz rzygalam, wiec kolejny raz nie mialam ochoty.

Zaraz jade odebrac od krawca spodnie i dac kolejne, potem do pracy, no i na to pasowanie.
wczoraj panika, bo okazalo sie, ze nie mamy zadnej koszuli. Ale wygrzebalam po moim chrzesniaku zajebista koszule, mega modna, ale na 116. Ja ksie okazalo jest idealna. Dobrze, ze ja wyciagnelam, bo nigdy by jej nie ubral.
Elegancka, a z latami na lokciach. Super! Do tego dzinsy granatowe i moze byc.

Andzia piegusku :)
Ja mam piegi tez na calej gebie, ale na nosie to juz full. Latem to cala popieprzona :hahaha:
Ale ja jakos to lubie :)
Wiesz, masz racje co do ciazy. Zaczelam sie cieszyc. Niesmialo pewne rzeczy planuje, ogladam itp. Za tydzien wizyta, wiec juz moze zupelnie odetchne. Jestem zdziwiona, ze tak szybko, ale mlodziez kopie jak szalona. z Michałem tak nie bylo. Dzisiaj nawet nad ranm nie moglam spac, bo kopalo i wiercilo sie, a mi szkoda bylo z tego zrezygnowc :)

Cafe kocham macierze!!! ale ja to w ogole w tym temacie zboczona jestem. hehe!
Ja mysle, ze nie masz co trzymc Olka dluzej. ale to tylko moje zdanie.

Anielinka ja jestem fanka tuszow Loreala.

Vercia ide na boczek zobaczyc Twoja nowa fryzure :)

Witajcie kobietki:)
Mały od poniedziałku w przedszkolu:) ehhh wkurza mnie trochę bo idzie chętnie, ale jak już jest w przedszkolu przebrany w paputki to nie chce wejść na salę i pani musi go ode mnie odklejać na siłę:/ no wkurza mnie i już... A poza tym u nas ok... czas leci jak szalony... Ostatnio wieczorem padam szybciutko... masakra... coś mi nie służą te długie wieczory o 19 czuję jakby to już była 22...
Magda czekam na zdjęcia z pasowania:) a u nas żadnego pasowania nie będzie:/ Pierwsze jakieś takie większe wydarzenie to spotkanie z Mikołajem:) 6 grudnia całe przedszkole jedzie za miasto a tam przyjedzie do nich Mikołaj.
Anielika współczuje odejścia psiaka:(
Cafe niezmiennie sił kochana:* ja dre pape na jednego Kubę, a więc jestem pełna podziwu dla Ciebie dla Andzi, że dajecie radę.... czasami to myślę sobie, że chyba nie nadaję sie do wychowywania większej ilości dzieci;) jakoś w pracy do cudzych dzieci mam więcej cierpliwości;)

Witam!

Ja tylko na chwilke, bo właśnie umyłam głowe, pomalowałam pazury i jade do miasta, bo musze sobie kupić kurtke zimową, mam nadzieje że mi sie uda...
A ja jestem od bardzo dawna fanką kosmetyków, baaardzo je lubie ::): tzn. jeszcze przed urodzeniem Amelki to miałam hopla na punkcie ich kupowania :Szok: co wyjazd do miasta to jakiś błyszczyk, a to jakiś cień itd. tuszów czy pudrów miałam po kilka :lup:
Ale jak już Amelka się urodziła, to zmieniły mi sie "hobby" :Oczko: bo wiadomo wydatki szły na Amelke... teraz mam po jednej sztuce hehe ale i tak chociaż jak jestem w jakiejść drogerii to musze pooglądać, no i mam słabość też do lakierów do paznokci :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia no brawo za okna :))
miłego kawkowania!

Magda dobrze że udało się z tą koszulą...teraz bardzo modne są łatki na rękawach ::):
no i rób duuuzo zdjęć!

Veronica ja zawsze używam podkładów matujących, bo mi się też świeci skóra, szczególnie na nosie i brodzie, i kiedyś byłam zachwycona tym pudrem, mi w 100 matował i odpowiadał REVLON ColorStay SOFTFLEX C tłusta wszystkie kol (1873228376) - Aukcje internetowe Allegro teraz mam matujący z Rimella, ale nie jestem zadowolna, cekam aż go wykończe i kupie znowu sobie ten z Revlonu.

Dziewczyny ja u żadnej z Was nigdy nie widziałam żadnych piegów serio! widocznie dobrze je maskujecie :lol:

Lece!

Hej!

Ja po zakupach, kurtka kupiona :yipi: właściewie to płaszczyk, o jest przed kolana, ale jestem zadowolona, a to najważniejsze :Oczko:
upatrzyłam sobie kozaczki :Podziw: napaliłam się jak szczerbaty na suchary, bo są takie jakie bym chciała, na płaskim, tzn. delikatny obcasik, całe gładkie do kolan i w kolorze hmm ciemny beż czy cos takiego, w każdym bądz razie do kurtki pasuja jak ulał :Oczko: ale musze jakoś wykombinować kase, żeby na Wszystkich Świętych je kupić a coo :Oczko:, a tak serio to ciesze się że to Allegro jest, bo co chwile cos sprzedaje i zawsze to pare groszy wpadnie na nowego łaszka :)

No i oczywiście kupiłam nowy lakier do paznokcie :lol: tym razem w kolorze beżowym, nigdy nie miałam innych kolorów oprócz odcieni czerwieni, bordo czy różów...ciekawe czy będzie mi się podobał na paznokciach :Oczko:

Anielinka lakiery do paznokci to ja tez uwielbiam i kupuje spore ilości:) W ogóle lubie malować paznokcie i u ręków i u nogów:lol:
Udanych zakupów, chociaz w sumie to pewnie juz jestes po. Udało się coś kupić?

Cafe u nas pyzy:Oczko: były w weekend, dzieciaki jedza je w sporych ilościach, Stasiu zjadł 6, prosił o więcej, ale juz mu nie dałam, bo za chwile by na tej pierwszej siedział:Oczko:
A ty się weź za siebie wcześniej, a nie za dwa lata.
No i super, że Olek juz dobrze!!!

Cafe śmiać mi się chce z tych piegów, bo i ja mam kilka na nosie :Nieśmiały: więc chyba jesteśmy wszystkie piegusy :hahaha: zima ich tak nie widać, ale latem mnie wkurzaja ...

Dobrze że juz Olkiem ok, czyli w czas podaliście lek, super!

Andzia ale się kobieto wziełaś za siebie, nonono::): i bardzo dobrze, mi też by taki przegląd się przydał, ale wiadomo...kasa :Histeria:
super że wyniki dobre!

A ja dziś poszłam odebrać Amelke z p-kola, Pani dała mi wszystkie prace Amelki do domu, baaardzo ją chwaliła że pięknie maluje farbami, rysuje, koloruje itd. jestem z niej dumna :Podziw:
No i pod koniec listopada ma być i u nas pasowanie na przedszkolaka :yipi: ciesze się jak durna, bo wiem że będe przeżywała :lup: