Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia ale super z zakupami zaimowymi, jeju zazdroszcze. Ja na same buty do dzieciaków i kurtki dla lasek wydałam jakieś 750 zł, jeszcze musze dokupic czapy, szale i rekawiczki, a to pewnie z 200 zł wyjdzie, masakra:Kiepsko: A jeszcze na bieżaco dochodzi sporo wydatków związanych z p-kolem i nie tylko. :Histeria:
Ja śniegowców nie mam, tylko zwykłe zimowe ocieplane buty, moze dokupie śniegowcie w styczniu na wyprzedażach, na razie na pewno nie.

Magda super z lumkiem, jeju u nas naprawde nie ma fajnych lumpów, wszedzie taka bida, powybierane wszystko.
No i fajnie, ze P. zaczął się interesować nowym członkiem rodziny i wyprawką dla niego:) Pewnie nas podczytywał:lol:

Ja z lekkim kaszlem tez puszczam, nie można dac się zwraiowac, tym bardziej, że te kaszle przez jesień/zime będą pewnie dzień w dzień.

Witam!

Dzis mój tata zawiozł Amelke do p-kola, mówił że było bez płaczu i bez fochów :) super, ciesze się!
A ja dzis pojechałam do koleżanki na ploteczki i kawke, a przy okazji polała nam po lampce wina tak na spróbowanie...no i skończyło się na tym że wypiłyśmy pół butelki :lup: później razem poszłyśmy po dziewczyny do przedszkola, no i tak fajnie dzień zleciał...
U nas dzis z rana -2, ale w dzień się ociepliło, świeciło słonki i było baaardzo ładnie, oby tak dalej!

Veronica super z zakupami, ale Was G. rozpieszcza :Oczko: mam nadzieje ze wszystko co chcesz to kupisz...
Magda i ja myśle że chyba P. nas podczytywał :Oczko: hehe, a tak na poważnie to super ze jednak się zainteresował, chyba faceci musza do wszystkiego dojrzeć :Oczko:
Cafe ja pikole podziwiam Cię za te studia :Szok: że ty masz jeszcze czas i chęci żeby sie za to brać...jesteś wielka!!!
ja pewnie na poczatku tez bym jeździła z Ł. on nigdy nie krytykował, to on mnie nauczył jeżdzić...no ale cóż, zobacze jak to będzie...
Andzia jutro laski już puszczasz do p-kola??? czy dalej mocno kaszlają?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dopiero co wrócilismy.....oblecialam chyba z 5 skkepów z fajnymi butami....no wszedzie fajne, rudo -brązowe jak chcialam ale albo rozmiary przebrane albo cholewy za szerokie....w końcu kupiłam takie jak chcialam :yipi: Kosztowaly 439, ale koleżanka tam pracuje i naliczyla rabat, także zapłaciłam 390...100 z zakupów do przodu:yipi::yipi: Za resztę już nic sobie nie kupiłam, cos dozbieram i popatrzę jeszcze.....Młodemu kupilam wszystko co chcialam, a nie nastawilam się nawet, że wszystko będzie u nas w h&m. Kupiliśmy kalesony, 2 pary fajnych spodni, 1 narciarskie (super i 39.90) i kurtkę za 75 zł. Nie było jedynie fajnych czapek zimowych.

Takie same kupiłam E-VENEZIA - Obuwie włoskie - Sklep Internetowy
mlodemu taką kurtkę H&M NOWA KURTKA 98 NOWOŚĆ ZIMA H&M (1871604230) - Aukcje internetowe Allegro

Vercia piękne buty, super:great: No i cena też fajna:yes: Super, ze zakupki sie udały, co jak co ale to zawsze humor poprawia:)A Marcelowi kupiłąś rozmiar 98? Pytam z ciekawości, bo ja zimowe kurtki laskom kupiłam 110:)
Anielinka bardzo się ciesze, że Amelka bez płaczu została, można chyba powiedzieć, że kryzys zażegnany, co?
Laski jeszcze zostają w domu, niestety:Kiepsko:Przez kilka godzin potrafią nie kaszleć, ale jak zaczną to kaszlą pół godziny, jak się położyła do łóżek to chyrlały równo:Kiepsko:

cześć dziewczyny, ja tylko na chwilke zobaczyc co u was, widze ze zakupowo, kurcze ja tez chyba musze sie wybrac i cos kupic mlodym....

veronika buty superowe....ja ostatnio kupilam olusiowi kurtke ale taka przejsciówke za 25 zł i jestem z niej bardzo zachwycona jest nieprzemakalna i nawet ciepła ze idealna na teraz....

cafe jak chłopaki??? u nas nadal katar i kaszel....olek do przedszkola nie chodzi....

andzia na bok zajrze popoludniu...

anielinka to super ze auto zaraz bedzie gotowe i bedziesz sobie jezdziła sama, nie bedziesz od nikogo zalezna....

zmykam dziewczeta do pracy, miłego dnia zycze.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

dzien dobry

verciabuty pieeeeekne...i fajnie,ze marcelowi wszystko udalo sie kupic
u nas w h&m bida...kupilismy olasowi czarna kutke i spodnie dresowe i tyle
a damska kolekcja jakas stara chyba,bo we wroclawiu widzialam zupelnie cos innego
pewnie chca sie pozbyc tego,co zalega:Oczko:

anielinkafajnie,ze amelka nie plakala-teraz to juz bedzie tylko lepiej

andziaa tobie zazdroszcze tych cwiczen!moglabym tez chodzic ale zwyczajnie nie mam ani ochoty ani sily,sama wiesz jak jest
zdrowka dla dziewczyn
olek tez znow kaszle ale ewidentnie to splywajacy katar

hej
chlopaki o 7 pojechali, a ja w wyrku. U nas tez kaszlowo, ale to tez ewidentnie od splywajace kataru.
Mlody rano przy wstawaniu marudzi, ze nie chce isc do p-kola, musi sie naprzytulac i jak ma tego za malo to masakra. Ale jak tylko wchodzi do p-kola to totalna metamorfoza.
Wczoraj zaczepila mnie pomoc z ich grupy (za ktora od poczatku nie przepadalam) i mowi: Michał to taki fajny chlopak, naprawde super.
No geba mi sie cieszyla :)

Kurcze, tak siedze w dmu i rozleniwiam sie tylko. Nic mi sie nie chce :lup:

Vercia ale zaszalalas zakupowo!!! Super! Butki zarabiaste!!! I fajnie, ze udalo sie je kupic troche taniej.

Andzia swietne te kurtki co kupilas laskom. JA z checia tez bym kupila mlodemu cos innego, ale ma to co ma i jest ok.
Jak dzisiaj brzuszek po ciwczeniach?

Anielinka ale spedzilas wczoraj fajne przedpoludnie :hahaha:
Brawa dla Amelki, chyba juz teraz bedzie z gorki z przedszkolem.

Cafe co tam dzisiaj zakuwasz?

Hej ho:)

U nas też kiepska noc, ok. 23-ciej próbowałam wysadzić laski na kibek=l, ocxzywiście histerie, wrzaski, siku nie zrobiły, po odłozeniu do łózka wyły jeszcze godzine, kaszląc przy tym niemiłosiernie. Na szczęście ok. 1-wszej udało mi się założyć im pieluchy i całe szczescie, bo rano były zasikane. Jeju, ja z nimi zwariuje, Stasia przez kilka miesięcy wysadzałam w nocy na sikanie i ani razu mi nie zrobił takiej akcji jak one:Histeria:

cafe82
andziawspolczuje wam tych nocnych akcji
ale co,spia tak twardo,ze nie czuja?
czy wiedza,ze maja pieluche i ze w nocy mozna sie zsikac w gacie?

Dwie pierwsze nocki były bez wpadki,a później juz wpadka co noc, nie sa chyba jeszcze na to gotowe, a ja nie mam jakiegos parcia na to spanie bez pieluchy, tym bardziej teraz jak maja taki kaszel. Bede próbowała im zakładac te pampery na szpiku, zobaczymy co z tego wyjdzie

andzia
cafe82
andziawspolczuje wam tych nocnych akcji
ale co,spia tak twardo,ze nie czuja?
czy wiedza,ze maja pieluche i ze w nocy mozna sie zsikac w gacie?

Dwie pierwsze nocki były bez wpadki,a później juz wpadka co noc, nie sa chyba jeszcze na to gotowe, a ja nie mam jakiegos parcia na to spanie bez pieluchy, tym bardziej teraz jak maja taki kaszel. Bede próbowała im zakładac te pampery na szpiku, zobaczymy co z tego wyjdzie

pewnie,ze nic na juz
ale kurcze najszybciej sie fajnie odpieluchowaly a teraz ciezko