Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda doskonale wiem jak się czujesz, ja nie jestem w ciąży, a tez nie moge patrzec na moje lejące sie cielsko, mam 6 kg wiecej niż w czerwcu, nawet nie wiem skąd te dodatkowe kg, czuje, ze to takie jojo po tym nieszczęsnym Dukanie. Ja miałam fajne spodnie ciążowe, ale już większośc sprzedałam albo wydałam, ale poszukam, moze jeszcze coś znajde

magda_79
Kurcze, musze ruszyc dupsko. Nic sdzisiaj nie zrobilam, wstalam z wyrka o 11 :lup:
P. ma dopiero na popoludnie, wiec zalegalismy. Polecial teraz cos kupic na obiad i musze szybko machnac. Co innego dla mlodego i co innego dla nas :lup:

No i prawidłowo, codziennie powinnas zalegac w łóżku do południa, ja ide podać pannom rosół, jesssu albo one sobie dzisiaj zrobią krzywde, albo ja im zrobie:Histeria::Histeria::Histeria:

cześć :Nieśmiały:

sorki dziewczyny że ostatnio znów Was zaniedbuję ale poprostu mam taki czasobrak, że szok...
dzieciaki w porządku zdrowe tylko meeeeeega nie grzeczne biją się jak dwa koguty, i żeby było śmiesznie Kacper częściej płacze przez Nelkę, bo ta go z zaskoczenia ugryzie albo rąbnie jakąś zabawką :Glass: :Histeria:
czasem nie mam do nich sił...
tydzien temu dzieci były u R., na noc!!! Kacper był baaaaardzo zadowolony... doszłąm do wniosku, że jeśli nie spróbuję nie będę wiedziała, jak dzieciaki będą reagowały na nową sytuację, ale wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni :yes: z Danielem ok, dzieciaki tez go bardzo lubią, dziś mama z Panem Jerzym pojechali na weekend nad morze, no i mamy taki romantyczny wieczór;) kolacja winko jakiś dobry film :)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

Andzia fajne botki :yes: ja właśnie uwielbiam szpilki, obcasy...rzadko korzystam z balerinek.....bylam we Wrocku w Bacie u siory ale nic tam nie widzialam z botków, w Poznaniu chyba większy wybór mają, a tak się napaliłam........podobnie z Rylko, na stronce upatrzylam brązowe botki, a w rzeczywistości, w sklepie były bordowe......

KasioleQ pierwsze koty za płoty co? Najwazniejsze, ze Kacperek zadowolony:yes:

andzia
magda_79
Kurcze, musze ruszyc dupsko. Nic sdzisiaj nie zrobilam, wstalam z wyrka o 11 :lup:
P. ma dopiero na popoludnie, wiec zalegalismy. Polecial teraz cos kupic na obiad i musze szybko machnac. Co innego dla mlodego i co innego dla nas :lup:

No i prawidłowo, codziennie powinnas zalegac w łóżku do południa, ja ide podać pannom rosół, jesssu albo one sobie dzisiaj zrobią krzywde, albo ja im zrobie:Histeria::Histeria::Histeria:

Zgadzam się całkowicie z Andzią:yes:odpoczywaj póki się da.....a wagą sie nie przejmuj...kurcze w końcu jesteś w ciąży, powinnas jesc to na co masz ochotę i jestem pewna, ze szybko zrzucisz później kg, tak jak po Michale.....ja przytyłam 25 kg w ciazy i nie ma po tym śladu...do tego jesteś bardzo aktywna, więc szybko się uporasz.....

a ten krwiak w końcu się wchlonie co?

hello
my dopiero zjechalismy do domu. Po p-kolu poszlismy do P. na boisko i 2 h zlecialy. Zimno, ale piekne slonce i nie bylo wiatru. Akurat przyjacile P. zjechal z Anglii i wpadl na boisko z dziecmi (9-letnie blizniaki), wiec bylo wesolo. No i porzucalam troche do kosza i pokopalam pilke :)

Wlasnie wcinam pyszny obiadek, mlody pozera juz trzeci obiad dzisiaj :lup: Niedlugo bedzie taniej go ubierac niz karmic.

Wiem dziewczyny, ze to glupie, ze tak przezywam to tycie, ale nic nie poradze. Kocham tego malego dizdziola, ale ze swoim cielskiem czuje sie fatalnie, a najbardziej przeraza mnie to, ze to dopiero 4 m-c!!!

Kasia dobrze, ze sie odezwalas. Balam sie, ze z D. cos nie tak i dlatego sie nie odzywasz.
Fajnie, ze zdecydowalas sie w koncu puscic maluchy do R. Mysle, ze to z korzyscia dla wszystkich.
Miłego dzisiaj randkowania :)

Vercia jak sie czujecie?

U mnie legginsy odpadaja, bo uda mam wielkie i sie krepuje. A pewnie i tak skoncze na rajtkach i legginsach, bo z ubieglego roku mam 4 sukienki na zime. Musze dokupic czarne oficerki, bo mam tylko bezowe.

veronica_20
andzia
magda_79

Zgadzam się całkowicie z Andzią:yes:odpoczywaj póki się da.....a wagą sie nie przejmuj...kurcze w końcu jesteś w ciąży, powinnas jesc to na co masz ochotę i jestem pewna, ze szybko zrzucisz później kg, tak jak po Michale.....ja przytyłam 25 kg w ciazy i nie ma po tym śladu...do tego jesteś bardzo aktywna, więc szybko się uporasz.....

a ten krwiak w końcu się wchlonie co?

Co do krwiaka to mialam nadzieje, ze wchlonie sie juz dawno, a na razie lipa. Jak to gin mowi, krwiak sie "organizuje" Juz jest przy wyjsciu, albo wylezie albo sie wchlonie, ale cos mu sie nie spieszy. A jest upierdliwy, bo mamy zakaz seksu :(((( O ile w ciazy z Michałem byloby mi to na reke to teraz wrecz odwrotnie :36_6_3:

No to macie bidę :Oczko: ale może już niedługo wchlonie się krwiak i będzie git:yes:

Zjedliśmy racuchy i zasnęliśmy na 2 godzinki, wstałam z mega gilem i gorączką.....młody ciut lepiej, ale ciągle bierze przeciwgorączkowe, więc wolniej rośnie temp.....ja mam wrażenie, że boli mnie każda część ciała....mieliśmy skoczyć na zakupy na jutro, ale jutro pojedziemy...

Za nami, a raczej za mną ciężki dzień...Jeju, mam dosyć, laski, a szczególnie Maryśka od 17-tej były już nie do życia, zmęczone, zasypiały prawie na stojąco, jakoś je przetrzymałam do kolacji i od 40 minut leżą w łóżkach i śpiewają. Ożyły kurde molek:Padnięty:
Poszliśmy po Stasia do p-kola i wzięłam ich do parku, ale nie pozwalałam laskom za bardzo biegać i szalec, wiec strzelały fochy i za długo nie połaziliśmy. I kupiłam buty na zime, Stasiowi i jednej zołzie, dla drugiej chce jakieś inne, ale na razie żadne mi w oko nie wpadły. Jeszcze szale, czapy, rekawiczki i będziemy miec wszystko:)

Kaśka w końcu zajrzałaś::): Ciesze sie, że wszystko u Was ok i miłość kwitnie:Oczko: Fajnie, że odważyłaś się dac dzieciaki na noc do R. i super, że on w ogóle tego chce:yes:

Vercia ale Was bidoki porozkładało, zdrowiejcie szybko!!!

Magda nie chciałam poruszać znowu tego tematu, ale gdzie Ty masz kurde wielkie uda???Ja mam na pewno większe od twoich i łaże w legginsach, do tego długa, szeroka tunika i nic ne widać:yes:
Super, że Misiek ma taki apetyt, pamiętam jak jeszcze nie dawno się zamartwiałaś, że nie chce jeść.A z sexem kicha, chociaż na mnie taki zakaz nie zrobiłby wielkiego wrażenia, bo od jakiś 2 miesięcy moje libido słabiuuutkie:Oczko: Może zapadło w sen zimowy:)

Hej!

U lekarza nic nowego się nie dowiedziałam, osłuchowo ok, a krostki to efekt poinfekcyjny, czy jakoś tak, no i gardło lekko zaczerwienienione...przepisał tylko na noc Dipfergan.

Jestem dzis padnięta jak dzik. Najpierw bylismy u lekarza, póxniej pojechałysmy z moim tatą do Gdyni, niedawno co wesżłyśmy do domu...:Padnięty:
musze o czymś Wam napisac, ale to na boku...

Kasioleq no super że obie strony są zadowolone, a ta cała M. też tam była???

Magda nie przejmuj się swoim wygladem i tak jestś laska!:)

Andzia fajne botki, ja podobne kupiłam teraz na jesień tylko że czarne...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif