Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Vercia super, ze wesele udane i ze jestescie zadowoleni. ktore kiecki w koncu zalozylas?
Zdrowka dla Was!

Andzia ale ja sie w ogole nie przejmuje tym co tam sie dzieje u Michała. Ufam paniom, ze odpowiednio reaguja i tyle. Nigdy o to nie pytalam ani Michała ani pani.
Raz powiedziaalm Michałowi, ze jak ktos go uderzy to ma oddac. Na to moje dziecko mi odpiwedzialo:
"mamusiu, nie zartuj sobie. Nie wolno sie bic"
I to tyle.

magda_79
Vercia super, ze wesele udane i ze jestescie zadowoleni. ktore kiecki w koncu zalozylas?
Zdrowka dla Was!

Andzia ale ja sie w ogole nie przejmuje tym co tam sie dzieje u Michała. Ufam paniom, ze odpowiednio reaguja i tyle. Nigdy o to nie pytalam ani Michała ani pani.
Raz powiedziaalm Michałowi, ze jak ktos go uderzy to ma oddac. Na to moje dziecko mi odpiwedzialo:
I to tyle.

::):::):::): Michał rozwala mnie na każdym kroku.
A Ty tłuściochu:lol: nie wymiguj się od letniego spotkania w powiększonym gronie:)

andzia
magda_79
Zdrowka dla Was!

I to tyle.

A Ty tłuściochu:lol: nie wymiguj się od letniego spotkania w powiększonym gronie:)

Dobra, dobra, Wy wylaskowane, a ja z brzuchem do kolan i z wielkimi udami :hahaha:

magda_79
andzia
magda_79
Zdrowka dla Was!

I to tyle.

Dobra, dobra, Wy wylaskowane, a ja z brzuchem do kolan i z wielkimi udami :hahaha:

Taaa, widziałam te Twoje wielkie uda.
Proponuję zakończyć temat, bo jeszcze nigdy nie doszłyśmy do porozumienia w kwestii naszego wyglądu i naszej wagi:lol:

Hej!

U nas dziś w p-kolu też bez płaczu :yipi: oczywiście poranny rytuał odstawiony :Oczko: ale staram się na to Amelki marudzenie nie zwracać uwagi, na początku tłumaczyłam, zachęcałem itd. ale teraz nic nie mówie, bo i tak ona wie swoje :Szok:

Veronica zdrówka dla Was! ale Was rozłozyło hurtem :(
super że wesele udane, ja tez jestem ciekawa kiecki :Oczko:

Magda fajnie że udało się spędzić wczorajszy dzień tak wspólnie, oby takich pękniętych rur było więcej :Oczko:

Cafe kiedy masz egzamin? bo nie moge się dowiedzieć coś...:))

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Cafe no to będe mocno trzymała kciuki!! o której godzinie zdajesz?
ja przed ostatnim egzaminem nie brałam żadnych dodatkowych godzin, bo zwyczajnie szkoda mi było kasy :Szok: jakś podeszłam o niego na lajcie, w domu też za bardzo się nie przygotowywałam do tych świateł i innych pierdół i kurde jakimś cudem udało się :) jeszcze w to nie wierze hehe

anielinka
ja przed ostatnim egzaminem nie brałam żadnych dodatkowych godzin, bo zwyczajnie szkoda mi było kasy :Szok: jakś podeszłam o niego na lajcie, w domu też za bardzo się nie przygotowywałam do tych świateł i innych pierdół i kurde jakimś cudem udało się :) jeszcze w to nie wierze hehe

no widzisz
ja chce pojezdzic jeszcze troche

i nie dziwie sie,ze nie wierzysz
ale super ,co?
i jeszcze miec od razu swoje auto do dyspozycji...zajebiscie
ja jak w kocnu zdam to zaczne sie tez za czyms rozgladac

U mnie tez tylko 2 stronki :)

Anielinka super, ze i dzisiaj tez bez placzu. Oby juz tak zostalo!
Ide zaraz na boczek poczytac.

Cafe trzymamy mocno kciuki. Super, ze sie nie stresujesz!
JA co prawda zdawalam prawko 12 lat temu, ale to byl dla mnie najbardziej stresujacy egzamin w zyciu :lup:

Andzia trzeba wstac, bo musze podjechac po zakupy i po dziada malego. P. jak wyszedl po 7 to wroci po 21 :(

cafe82
anielinka

no widzisz
ja chce pojezdzic jeszcze troche

i nie dziwie sie,ze nie wierzysz
ale super ,co?
i jeszcze miec od razu swoje auto do dyspozycji...zajebiscie

ja jak w kocnu zdam to zaczne sie tez za czyms rozgladac

No suuuper, tak mi te prawko siedziało na żołądku, że juz miałam jakąś obsesje na tym punkcie, ciągle o tym myślałam :Szok:
no z a utem naprawdę super ::): no bo teraz co z tego że miała bym prawko, jak bez auta to dalej by musieli nas wozić do przedszkola i odbierać, a tak teraz uwolnią się ode mnie :yipi: a ja będe niezależna od NIKOGO!!!:))

anielinka
Magda zadowolona jesteś z punto?
który masz rocznik???

kurde rozglądam się po ogłoszeniach, dziś tata miał pojeżdzić po komisach...

szukam właśnie coś mniejszego np. corsa, punto, polo, seicento....puchy!

JA mam starucha, bo rocznik 1998.
I tak: nie psuje sie, jest mega prosty i wszystko jest tanie.
Ale: nie ma wspomagania (to masakra), jest bardzo twardy.
Ja mam do niego sentyment, ale drugi raz bym go nie kupila.

Seicento jest bardzo niestabilny, nie polecam.

Za to Corsa czy Polo super.
My teraz dostaniemy od tesciow Clio i tez jest fajne.

magda_79
anielinka
Magda zadowolona jesteś z punto?
który masz rocznik???

kurde rozglądam się po ogłoszeniach, dziś tata miał pojeżdzić po komisach...

szukam właśnie coś mniejszego np. corsa, punto, polo, seicento....puchy!

JA mam starucha, bo rocznik 1998.
I tak: nie psuje sie, jest mega prosty i wszystko jest tanie.
Ale: nie ma wspomagania (to masakra), jest bardzo twardy.
Ja mam do niego sentyment, ale drugi raz bym go nie kupila.

Seicento jest bardzo niestabilny, nie polecam.

Za to Corsa czy Polo super.
My teraz dostaniemy od tesciow Clio i tez jest fajne.

Magda ja też patrze na te starsze roczniki, nie będe wymagać Bóg wie co, zresztą ...darowanemu koniu nie zagląda się w zęby :Oczko: będzie co będzie, a by jeżdziło :)
Zresztą Ty już się znasz troche na autach, bo masz porównanie, a ja pewnie jak pojeżdze troche jednym to wtedy będe miała rozeznanie tzn. jakie są plusy a jakie minusy :)

Od Teściów Clio?? wow! dla Ciebie?
też patrzałam na Clio, podobają mi się, ale niestety one już droższe:(